A przedwczoraj był ziomek, to już były tylko na 1

Chyba będzie po 2 osoby na krzesełko

sie obudziły kibice górnikazeqqq pisze:Wczoraj kumpel kupował w grzybku bilet na deRby, to kupił na pierwsze rzędy na 10
jasne! ludzie którzy chodzą tylko na derby a mienią się sympatykami Ruchu są przeze mnie nazywani kibicami górnikawiesiek1 pisze:froyd mozesz nam wytlumaczyc swoj przekaz ?
Takie mecze to jest okazja zdobyć nowych kibiców, zarazić ich tym chodzeniem na mecze, wystarczy tylko pokazać tą wspaniałą atmosfere i nieprzerwany doping na trybunach a wielu z nich zacznie chodzić regularnie. Ale tacy jak Ty wolą ich zwyzywać od szczew i pisać 'lepiej 5 tys fanatyków niż 10 pikników' a później marudzić że nie ma nowego stadionu. Na taki mecz najłatwiej wyciągnąć znajomego który nigdy nie był na Ruchu i zamiast docenić starania innych to jak zwykle pi***olenie na tym forum. Może lepiej odpuścimy drukowanie plakatów, namawianie znajomych bo kolega wyżej obrazi naszych znajomych stwierdzeniem kibic górnika. Jak sie przeniesiemy na Śląski to zobaczysz jak pięknie wygląda 5 tys bo na cichej nie rzuca sie to tak w oczy.froyd pisze:jasne! ludzie którzy chodzą tylko na derby a mienią się sympatykami Ruchu są przeze mnie nazywani kibicami górnikawiesiek1 pisze:froyd mozesz nam wytlumaczyc swoj przekaz ?
froyd pisze:sie obudziły kibice górnikazeqqq pisze:Wczoraj kumpel kupował w grzybku bilet na deRby, to kupił na pierwsze rzędy na 10
domyślam sie, że bije o to, że tyle ludzi będzie, że sie obudzili jednomeczowcy, a nie, że do mnie.JDM pisze:froyd pisze:sie obudziły kibice górnikazeqqq pisze:Wczoraj kumpel kupował w grzybku bilet na deRby, to kupił na pierwsze rzędy na 10
Poczym stwierdzosz ze tyn Zeq łazi na derby ino?
Nie biję do Ciebie kolegozeqqq pisze:domyślam sie, że bije o to, że tyle ludzi będzie, że sie obudzili jednomeczowcy, a nie, że do mnie.JDM pisze:froyd pisze:sie obudziły kibice górnikazeqqq pisze:Wczoraj kumpel kupował w grzybku bilet na deRby, to kupił na pierwsze rzędy na 10
Poczym stwierdzosz ze tyn Zeq łazi na derby ino?
Ale może sie myle
janusz pisze:bazik09 zebys niy byl rozczarowany wybier sie juz teraz inny sektor bo podobno zostaly ino na 9 i 4
jo tyz jest z wiyrku i wszyscy wiymy jako jest tu sytuacjo , mom kumpla kery sympatyzuje z nami i ino na derby by chciol jechac i jo sie ciesza bo moze udo mi sie go wyciagnac na inne mecze i zarazic ta nieuleczalna choroba zwano fanatyzmym ,a Ty go nazywosz zabolym oj niy fajnie, to jak chcesz przyciagnac ludzi na stadion ?kaban1 pisze:Froyd dobrze prawi bo tak to wyglondo ze to kibice Gornika som znom pora takich kwiotkow(niymalo zresztom) ze łod fajnych pora lot ino roz na sezon idom na szpil(wlasnie tyn) i łoni juz napewno frekfynci na kolejnych szpilach niy zwiykszom.ale prawdziwe
a wiela derby przyciągły tych kibiców od zeszłego sezonu? je stało liczba 5-6 tyś i koniec.Śmiyszni do mie som ludzie co sie łudzom,że po derbach nagle sie frekwencja poprawijanusz pisze:jo tyz jest z wiyrku i wszyscy wiymy jako jest tu sytuacjo , mom kumpla kery sympatyzuje z nami i ino na derby by chciol jechac i jo sie ciesza bo moze udo mi sie go wyciagnac na inne mecze i zarazic ta nieuleczalna choroba zwano fanatyzmym ,a Ty go nazywosz zabolym oj niy fajnie, to jak chcesz przyciagnac ludzi na stadion ?kaban1 pisze:Froyd dobrze prawi bo tak to wyglondo ze to kibice Gornika som znom pora takich kwiotkow(niymalo zresztom) ze łod fajnych pora lot ino roz na sezon idom na szpil(wlasnie tyn) i łoni juz napewno frekfynci na kolejnych szpilach niy zwiykszom.ale prawdziwe
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], mihau i 47 gości