Sponsorzy
-
- Kontakt:
Re: Sponsorzy
Ja tam jestem przeciwny takiemu rozdawnictwu, przeciez ta dycha czy pietnascie zlotych dla osoby doroslej to wydatek spokojnie do przelkniecia.Sa tez karnety bardzo tanie.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dycha to takie same rozdawnictwo jak 1,-zł
Jedno i drugie to promocja i klub z tego na dłuższą metę nie wyżyje
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Wiadomo, ale zeby kasowac wiecej musi byc nowoczesny stadion.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
-
- Kontakt:
Ja dzisiaj dorzuciłem stary karnet i bilety z LE do swojej kolekcji i tak zobaczyłem, że mam bilet z 2007 roku za 45zł (trybuna)gerhat pisze:Dycha to takie same rozdawnictwo jak 1,-zł

Inflacja na Ruchu jak nie wiem co

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo też nie tak dawno wspominoł, że za karnet płaciłem ponad dwie stówy, 230 zł, a teraz płaca 100 zł, w sumie dzięki temu się dociepuja do tej akcji Niebieski Opiekun i tyla więc nic straconego może.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Ludzie , pierwszy raz zapłaci złoty , następnym razem kupi bilet albo karnet , nie rozumiem tego narzekania co do "rozdawnictwa" wg mnie dobra akcja .
- _BiADACZ_
- Kontakt:
to jest forum kibiców Ruchu, tu nawet jakby Ci do meczu dali piwo i 100 zł, to i tak by było źle. 

"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wieslawlęcki jeżeli to do mnie to źle mnie zrozumiałeś bo ja tak samo uważam że to dobra promocja tylko neguję to żeby brać dychę zamiast złotówki bo to niczego nie zmienia.
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oczami obcokrajowca :_BiADACZ_ pisze:to jest forum kibiców Ruchu, tu nawet jakby Ci do meczu dali piwo i 100 zł, to i tak by było źle.
,, Pracuję w Polsce od kilku miesięcy. Myślę, że macie wielkie tradycje w byciu niezadowolonym i nieszczęśliwym - mówi w rozmowie z "Przeglądem Sportowym" selekcjoner siatkarskiej reprezentacji Niemiec Vital Heynen. Belgijski szkoleniowiec uważa, że w naszym kraju za dużo się narzeka, a za mało docenia to, co się posiada''z WP i pod tym sie podpisuja dwoma rynkami.Szczegolnie to widzom obcokrajowcy w stosunku do nos nieważne czy w Polsce czy tyz za granicom.
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
- Radvan138
- Kontakt:
Bo marudzenie to jest naturalno sprawa w polsce. Ludzie nie umieja sie cieszyc malymi rzeczami i niedoceniaja tego co majaczoRny pisze:Oczami obcokrajowca :_BiADACZ_ pisze:to jest forum kibiców Ruchu, tu nawet jakby Ci do meczu dali piwo i 100 zł, to i tak by było źle.
,, Pracuję w Polsce od kilku miesięcy. Myślę, że macie wielkie tradycje w byciu niezadowolonym i nieszczęśliwym - mówi w rozmowie z "Przeglądem Sportowym" selekcjoner siatkarskiej reprezentacji Niemiec Vital Heynen. Belgijski szkoleniowiec uważa, że w naszym kraju za dużo się narzeka, a za mało docenia to, co się posiada''z WP i pod tym sie podpisuja dwoma rynkami.Szczegolnie to widzom obcokrajowcy w stosunku do nos nieważne czy w Polsce czy tyz za granicom.
-
- Kontakt:
w 2007r bilet na sektor kosztowal 10zl, chyba pofrunales z tym karnetem za 50zl, ew moge uwierzyc że kosztował tyle na rundę. I to raczej na młyn (zakładając 8 meczy).MaRko22 pisze:Ja dzisiaj dorzuciłem stary karnet i bilety z LE do swojej kolekcji i tak zobaczyłem, że mam bilet z 2007 roku za 45zł (trybuna)gerhat pisze:Dycha to takie same rozdawnictwo jak 1,-zł
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]Warto dodać, że wtedy liga grała mniej meczów niż teraz a za karnet na ten sezon zapłaciłem 50zł i bodaj 20 groszy
Jak dobrze kojarze to tak do 2009r/10r karnety były słabo opłacalne w porównaniu do biletu i stosunkowo niewiele osób je kupowało.
-
- Kontakt:
Masz zdjęcie, ale nie róbmy już spamu.pbb pisze:w 2007r bilet na sektor kosztowal 10zl, chyba pofrunales z tym karnetem za 50zl, ew moge uwierzyc że kosztował tyle na rundę. I to raczej na młyn (zakładając 8 meczy).MaRko22 pisze:Ja dzisiaj dorzuciłem stary karnet i bilety z LE do swojej kolekcji i tak zobaczyłem, że mam bilet z 2007 roku za 45zł (trybuna)gerhat pisze:Dycha to takie same rozdawnictwo jak 1,-zł
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]Warto dodać, że wtedy liga grała mniej meczów niż teraz a za karnet na ten sezon zapłaciłem 50zł i bodaj 20 groszy
Jak dobrze kojarze to tak do 2009r/10r karnety były słabo opłacalne w porównaniu do biletu i stosunkowo niewiele osób je kupowało.
http://i57.tinypic.com/34o7zeu.jpg

-
Co się tak wszyscy cieszą przecież PGNiG będzie wspierać tylko módzież jak pisze na stronie Ruchu:
"PGNiG – lider rynku gazu w Polsce oraz Ruch Chorzów – jeden z najbardziej utytułowanych i rozpoznawalnych klubów piłkarskich w naszym kraju postanowiły połączyć siły, by wspólnie propagować pozytywny wizerunek futbolu i edukować najmłodsze pokolenia poprzez sport. Zgodnie z podpisaną dziś umową Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo będzie współpracować z klubem z Cichej do końca sezonu 2014/2015 i otrzyma tytuł Sponsora Głównego."
Otrzyma tylko TYTUŁ Sponsora Głównego nic nie pisze o sponsorowaniu 1 DRUŻYNY !!!
Może niech klub napisze wyraźnie czy ta firma będzie finansowo wspierać 1 Drużunę Ruchu jak nie to taki sponsor nam już nie potrzebny mamy samych partnerów Cargo itp a w finansach tego nie widać Smagor dalej klub na debecie ciągnie bo zarządzać nie umie !!!
"PGNiG – lider rynku gazu w Polsce oraz Ruch Chorzów – jeden z najbardziej utytułowanych i rozpoznawalnych klubów piłkarskich w naszym kraju postanowiły połączyć siły, by wspólnie propagować pozytywny wizerunek futbolu i edukować najmłodsze pokolenia poprzez sport. Zgodnie z podpisaną dziś umową Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo będzie współpracować z klubem z Cichej do końca sezonu 2014/2015 i otrzyma tytuł Sponsora Głównego."
Otrzyma tylko TYTUŁ Sponsora Głównego nic nie pisze o sponsorowaniu 1 DRUŻYNY !!!
Może niech klub napisze wyraźnie czy ta firma będzie finansowo wspierać 1 Drużunę Ruchu jak nie to taki sponsor nam już nie potrzebny mamy samych partnerów Cargo itp a w finansach tego nie widać Smagor dalej klub na debecie ciągnie bo zarządzać nie umie !!!
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To jest tak głupie co napisałeś, że aż chciałem się ugryźć w język... Ale co tam. Skoro wg Ciebie sponsorują młodzież, to po cholere pierwsza drużyna ma ich logo na koszulkach?
In Siemian We Trust
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie będą sponsorować pierwszej drużyny i dlatego m.in ich logo wylądowało na przodzie koszulek pierwszego zespołu, reklamowali się podczas meczu w Gliwicach...I foto, które wg mnie dużo mówi o znaczeniu PGNiG...Konferencja po szpilu z Metalistem: