Działania marketingowe
-
- Kontakt:
co do marketingu czy spraw okołomarketingowych w tym klubie zawsze było krucho
zobaczymy co bedzie dalej
a jeżeli chodzi o personalia to w zeszłym roku była Beata, skończyła przygodę w grudniu z tego co pamiętam
w tym roku (bodajże od marca) w klubie była Ania
po objęciu prezesury przez Panią Sobstyl w klubie pojawił się Tadek
dodatkowo jest chyba z 2 praktykantów i jedna stażystka
to tyle w temacie głów w dziale marketingu
zobaczymy co bedzie dalej
a jeżeli chodzi o personalia to w zeszłym roku była Beata, skończyła przygodę w grudniu z tego co pamiętam
w tym roku (bodajże od marca) w klubie była Ania
po objęciu prezesury przez Panią Sobstyl w klubie pojawił się Tadek
dodatkowo jest chyba z 2 praktykantów i jedna stażystka
to tyle w temacie głów w dziale marketingu
nigdy nie jest za późno
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
slavo sam nazwales Śliwinskiego i Nowaka honorowymi prezesami z czym sie zgadzam tyle ze ten tytul "honorowy" powinien byc w cudzyslowiu. Ale mnie ciekawi co obecna pani prezes zrobila wiecej od wyzej wymienionych
mam rozumiec ze my kibice nie chcemy tak zalosnych dzialan marketingowych jak koszulki po 15 zl bluzy po 40 zl, darmowe gazetki przed meczem?19r20 pisze: u nas widać nabrało ono innego znaczenia
4 głowy to jak pół muzgu....
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a jo sie trocha zmienia temat, ten sklep co jest remontowany przy przystanku tam kole pizzerii i co żech dzisiej za uważył ten szyld dokłądnie nie pamietom, ale jest wielko eRka i napis, jak sie nei myla, że to sklep kibiców, to mo coś z klubem związane czy osoba prywatna to robi 

Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ponieważ zas tam w temacie si egodka o cenach biletów zaczeła, wiec wciepuja tukej zestawienei kaj po wiela są biletyw drugiej lidze, na ile to jest aktualne nie wiem, info ze stron internetowych klubów, kożdy chyba wie po wiela są u nos, wiec nie zamieściłem Ruchu, ale z tego wynika, że wcale nie mamy drogich biletów, a wręcz jedne z tańszych bądź bardziej można powiedzieć te 10 to tako cena standardowo, jak było wiecej cen to wybierołech normalne najtańsze co by je porównać do właśnie naszej prostej. Więc skończcie już szkamrać, a to, że teraz są 4 pod rząd u siebie tak wypadło, kiedy indziej bydzie zaś inaczej.

A jak by ktos nie wiedzioł jak jest u nos, to 10 normalny, ulgowy 7 za okazaniem leg KK, kobiety i dzieci do lat 12 za free na jedyna.

A jak by ktos nie wiedzioł jak jest u nos, to 10 normalny, ulgowy 7 za okazaniem leg KK, kobiety i dzieci do lat 12 za free na jedyna.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
może to nie są działania marketingowe ale jakiś gest w strone kibicó na pewno
jak widać coraz lepsza atmosfera na trybunach moze przynosić korzyści obu stronomZarząd Ruchu Chorzów S.S.A. chciałby serdecznie podziękować wszystkim kibicom, którzy pomimo wyższych cen biletów zapełnili w piątkowy wieczór stadion przy ul. Cichej i gorącym dopingiem wspomagali nasz zespół. Postawa kibiców zasługuje na ogromne słowa uznania. Mamy nadzieję, że nie dojdzie już do podobnych "drobnych incydentów", które uderzałyby zarówno w Klub, jak i w samych kibiców chorzowskiego Ruchu.
W związku z fantastyczną atmosferą jaka panuje na stadionie podczas meczów Ruchu Chorzów, nawet przy ograniczonej liczbie widzów, Zarząd Klubu postanowił wspomóc kibiców przygotowujących oprawy kwotą 1000zł.
Wszystkich kibiców chcielibyśmy również serdecznie zaprosić na kolejne spotkania rozgrywane na naszym stadionie.
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
kiwnolch sie sorry zle lodebrolch kwotaarcio pisze:może to nie są działania marketingowe ale jakiś gest w strone kibicó na pewno
jak widać coraz lepsza atmosfera na trybunach moze przynosić korzyści obu stronomZarząd Ruchu Chorzów S.S.A. chciałby serdecznie podziękować wszystkim kibicom, którzy pomimo wyższych cen biletów zapełnili w piątkowy wieczór stadion przy ul. Cichej i gorącym dopingiem wspomagali nasz zespół. Postawa kibiców zasługuje na ogromne słowa uznania. Mamy nadzieję, że nie dojdzie już do podobnych "drobnych incydentów", które uderzałyby zarówno w Klub, jak i w samych kibiców chorzowskiego Ruchu.
W związku z fantastyczną atmosferą jaka panuje na stadionie podczas meczów Ruchu Chorzów, nawet przy ograniczonej liczbie widzów, Zarząd Klubu postanowił wspomóc kibiców przygotowujących oprawy kwotą 1000zł.
Wszystkich kibiców chcielibyśmy również serdecznie zaprosić na kolejne spotkania rozgrywane na naszym stadionie.
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
jak on przestal wychodzic to pojawil sie biuletyn meczowy wydawany przez to samo wydawnictwo, moze dlatego zniknal, a szkoda bo fajna gazetka byla.wacha pisze:Co sie stało z magazynem Niebiescy??
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
Jeżeli wydawnictwo, które jest zarazem wydawcą biuletynu, jak i magazynu zdąży to pierwszy zaległy numer magazynu pojawi sie podczas meczu z Zawisza - biorąc pod uwage, że motor napedowy wydawnictwa w postaci właściciela tejże firmy jest lekko kontuzjowany sprawa może się przeciągnąć do meczu z Jagiellonią - (choć ja wierze że sobie poradzi)wacha pisze:Co sie stało z magazynem Niebiescy??
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: