Sponsorzy
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sponsorzy
Czyli ok 5 mln
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a była jakaś koszulka pokazana jak to mo teraz wyglądać
czy ino komunikat dla giełdy i tyle

-
- Kontakt:
brawo!!!!
pozdro do Wojta; kiedyś napisałem mu smutnego posta w tym temacie
i jeszcze jedno; jakby to głupio nie zabrzmiało, od teraz pełny ścisk dupy, jutro gramy o 20mln
pozdro do Wojta; kiedyś napisałem mu smutnego posta w tym temacie
i jeszcze jedno; jakby to głupio nie zabrzmiało, od teraz pełny ścisk dupy, jutro gramy o 20mln
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przecież nie zaklejaliby teraz loga Węglokoksu i przenosili na dółarcio pisze:czy wysoka to się okaże, ale jak wylądują pod logiem Węglokoksu to będzie znaczyło, że dają mniej niż nasz obecny strategiczny partner

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Kontakt:
i to jest ta amatorka z tym zaklejaniemHKSADIK pisze:Przecież nie zaklejaliby teraz loga Węglokoksu i przenosili na dółarcio pisze:czy wysoka to się okaże, ale jak wylądują pod logiem Węglokoksu to będzie znaczyło, że dają mniej niż nasz obecny strategiczny partnerLogo Węglozbytu będzie zaklejone
ile może kosztować nowy komplet strojów z nowym znakowaniem?
nigdy nie jest za późno
- MadeR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tym bardziej, ze nie od wczoraj wiadomo, że nowy sponsor przyjdziearcio pisze:i to jest ta amatorka z tym zaklejaniemHKSADIK pisze:Przecież nie zaklejaliby teraz loga Węglokoksu i przenosili na dółarcio pisze:czy wysoka to się okaże, ale jak wylądują pod logiem Węglokoksu to będzie znaczyło, że dają mniej niż nasz obecny strategiczny partnerLogo Węglozbytu będzie zaklejone
ile może kosztować nowy komplet strojów z nowym znakowaniem?
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie zawsze chce się sponsor godzić na to, żeby jego logo pozbawić kolorów itd. Bardzo często w kontraktach jest zawarte, że logo musi mieć np. białe obramowanie, tyle przerwy do następnego itd. Nie wiem jak jest dokładnie w tym przypadku, ale z doświadczenia wiem, że często sponsor "psuje" wrażenia graficzne ze względu na własne procedury dot. eksponowania logo.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Przestańcie gdybać kolejny raz.
Zobaczycie w niedzielę (o ile pójdziecie na mecz) i wtedy możecie rozpoczynać taką dyskusje.
Uwielbiacie żyć na jakiś domysłach które niekoniecznie muszą mieć cokolwiek wspólnego z rzeczywistością. Po co sobie dokładać takie nikomu niepotrzebne malkontenctwo ?
Zobaczycie w niedzielę (o ile pójdziecie na mecz) i wtedy możecie rozpoczynać taką dyskusje.
Uwielbiacie żyć na jakiś domysłach które niekoniecznie muszą mieć cokolwiek wspólnego z rzeczywistością. Po co sobie dokładać takie nikomu niepotrzebne malkontenctwo ?

-
- Kontakt:
logo na białym tle
http://sf3.s3.amazonaws.com/photos/5275 ... 419719.jpg
i na kolorowym
http://www.tetnoregionu.pl/archiwum/ima ... ay_out.jpg
nie wydaje mi się, żeby u nas było inaczej
http://sf3.s3.amazonaws.com/photos/5275 ... 419719.jpg
i na kolorowym
http://www.tetnoregionu.pl/archiwum/ima ... ay_out.jpg
nie wydaje mi się, żeby u nas było inaczej
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
jakby było takie białe jak mo na tym czerwonym ta libero to chyba pierwszy roz bych se kupił drugo tako samo koszulka ino tym razem z innymi sponsorami
- sapacz
no to teraz ja posapie
W przyszłym tygodniu jeszcze jeden sponsor . Równie atrakcyjny jak PGNIG.
Jak teraz nie będą grać jak należy to niestety nie ma zmiłuj i żegnamy tych ,którym nie chce się grać.
"Pozdrowienia" przy okazji dla penej pani z Z. ,która bardzo mocno lobbowała przeciw Ruchowi w PGNIG i wszystkich działaczy z pewnego klubu zza miedzy ,którzy bardzo mocno oczerniali nasz klub przed władzami PGNIG. Życzę przy okazji temu klubowi wszystkiego co najgorsze a ich piłkarzykom połamania nóg i wielu wielu kontuzji a kibicom kapusiom i donosicielom żeby ich stadion się spalił przy pierwszej lepszej burzy od pioruna albo zalała go woda raz na zawsze.Po raz kolejny po Tauronie piz dy z Z. kopały pod naszym klubem dołki. Dlatego niech ich raz na zawsze szlag trafi.( wiem ,wiem,kompleksy ale nic na to nie poradzę)
W przyszłym tygodniu jeszcze jeden sponsor . Równie atrakcyjny jak PGNIG.
Jak teraz nie będą grać jak należy to niestety nie ma zmiłuj i żegnamy tych ,którym nie chce się grać.
"Pozdrowienia" przy okazji dla penej pani z Z. ,która bardzo mocno lobbowała przeciw Ruchowi w PGNIG i wszystkich działaczy z pewnego klubu zza miedzy ,którzy bardzo mocno oczerniali nasz klub przed władzami PGNIG. Życzę przy okazji temu klubowi wszystkiego co najgorsze a ich piłkarzykom połamania nóg i wielu wielu kontuzji a kibicom kapusiom i donosicielom żeby ich stadion się spalił przy pierwszej lepszej burzy od pioruna albo zalała go woda raz na zawsze.Po raz kolejny po Tauronie piz dy z Z. kopały pod naszym klubem dołki. Dlatego niech ich raz na zawsze szlag trafi.( wiem ,wiem,kompleksy ale nic na to nie poradzę)
Nie czytam"gazety" nie oglądam TVN ,nie akceptuję "górnika zabrze" w Polsce.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kto sie wetnie ze mnom o flacha, że jutro Jezierski, Leńczyk i cało reszta płaczków bedzie w prasie godała o tym, że Ruch im wisi kasa ? 

- Lutz
- Kontakt:
5 milionów, 3 czy jedyn, szajs egal . Bele by ta kasa mondrze wydowli , to nawet 500 tys było by dobre.
Ostatnio zmieniony 20 sie 2014, o 13:39 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w naszych warunkach to majątek. Dobrze jest. Chyba po lekku wracomy na należne nom miejsce

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!