Sponsorzy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Sponsorzy

#5146 Post autor: Thoth » 19 sie 2014, o 09:37

źle doszło
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

TomSky
Kontakt:

#5147 Post autor: TomSky » 19 sie 2014, o 09:38

Harpo pisze:do mnie doszło, że to PKP CARGO...
oni też
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5148 Post autor: Thoth » 19 sie 2014, o 09:42

oni juz bylli trocha wczesnij ;)

Harpo
Kontakt:

#5149 Post autor: Harpo » 19 sie 2014, o 10:34

gdzie byli i wcześniej od czego/kogo? Sprecyzuj
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5150 Post autor: Thoth » 19 sie 2014, o 10:36

http://www.niebiescy.pl/index.php?id=15956
to juz staro sprawa ;)
jutro bydzie nowy sponsor na klata pod weglokoksym ;)
jutro nie za 2 tydnie ;)
Ostatnio zmieniony 19 sie 2014, o 10:37 przez Thoth, łącznie zmieniany 1 raz.

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5151 Post autor: Thoth » 19 sie 2014, o 10:46

'PYJTER' pisze:I co by nie godać o naszym prezesie to jednak coś działo staro się i nie stoimy w miejscu jeśli chodzi o sponsorów...
łon akurat w tych kwestiach mo ch*** do godki, za krótki synek jest ;) chop ino składo podpis pod gotowym ;)

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5152 Post autor: Thoth » 19 sie 2014, o 11:02

prosza cie!! godka jest tako dajemy tyla i tyla bo tyla mogymy dać a jak sie nie podobo to wypad. Decyzja o zaciskaniu pasa nie mo nic wspólnego z pochytaniem przez Smagora sponsorów.

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5153 Post autor: Thoth » 19 sie 2014, o 11:08

ty nie mosz mie co przekonywac bo wiem jak jest, i akurat udział Smagora w tym jest mikroskopijny zreszta Buzka niewiela wiekszy to raczyj chop kerego nazwisko kojarzone z nami dodaje splendoru to jednak inni pociagaja za sznurki. Także Pyjter i Sabo nie idźcie tą drogą :D

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5154 Post autor: Thoth » 19 sie 2014, o 11:23

no tera trocha lepij ;) swego czasu tyż było głosno o pewnej firmie chorzowskiej ale cosik ucichło... :niepewny: a szkoda

pbb
Kontakt:

#5155 Post autor: pbb » 19 sie 2014, o 12:50

Thoth pisze:ty nie mosz mie co przekonywac bo wiem jak jest, i akurat udział Smagora w tym jest mikroskopijny zreszta Buzka niewiela wiekszy to raczyj chop kerego nazwisko kojarzone z nami dodaje splendoru to jednak inni pociagaja za sznurki. Także Pyjter i Sabo nie idźcie tą drogą :D
Ciekawe to co piszesz, kto niby pociąga za te konkretne sznurki ?

zbyszekq
Kontakt:

#5156 Post autor: zbyszekq » 19 sie 2014, o 13:00

'PYJTER' pisze:WĘGLOKOKS jest jednym z najważniejszych i większych klientów PKP CARGO. Także kolejna spółka że tak powiem zależna od Węglokoks w portfelu się pojawiła ;) Co do PGNIG to jeśli dadzą 6mln będzie gitara ;) ale podejrzewam że dadzą 4mln tyle co Węglokoks a Węglozbyt z 3 mln trafi na tył koszulek ale to moje domniemanie... Ale Cieszy że Alstom i PKP cargo będą wspierać drużyny młodzieżowe bo jednak tam będzie tkwiła siła Ruchu. I co by nie godać o naszym prezesie to jednak coś działo staro się i nie stoimy w miejscu jeśli chodzi o sponsorów... Jeszcze teraz fortuna trafi na bandy, strone www i też pare zł wpadnie... Patrząc na to że jest u nas 15 tyś. max. poziom płac pozwala z dość dużym optymizmem patrzyć w przyszłość tylko oby przezes nie stanął w miejscu i dalej starał się o pozyskanie się nowych sponsorów... Może Orlen hahaha Panie Buzek, Tomczykiewicz może jak momy grać na SŚ to tam jest w cholere miejsca na reklama chyba że by postawili na C6 ORLEN ARENA ;) ;)
Cieszy jakaś wizja sponsorowania klubu jest Węglokoks(DLA MNIE NA RAZIE NAJWAŻNIEJSZY SPONSOR)i wokół niego Węglozbyt,pkp cargo huta łabędy fajnie że główny przyciąga swoich partnerów.A jeżeli jutro pgnige to fajnie jeszcze oby tauron wskoczył i będzie super.Jest w tym sens obracamy się wśród firm z sektorów z przyszłością.Oby jeszcze ruszył klub 100 i małe firmy wspomogły,to finansowo może byc ok,a limit płac można wtedy podnieść
zbyszek

scaneRboy
Kontakt:

#5157 Post autor: scaneRboy » 19 sie 2014, o 13:14

zbyszekq pisze:Oby jeszcze ruszył klub 100 i małe firmy wspomogły,to finansowo może byc ok,a limit płac można wtedy podnieść
Jak już tak fantazjujemy (czyli to, czego np. Ozor ;) bardzo nie lubi), to wg mojej teorii, że jesteśmy po prostu w trakcie procesu profesjonalizacji całego biznesu piłkarskiego w Polsce rozłożonego na lata... wydaje mi się, że przyszłość to nie klub 100, ale stopniowe, stale zwiększające się zainteresowanie firm polskich i zagranicznych na zasadach czysto komercyjnych i stopniowo spadające znaczenie pieniędzy spółek skarbowych.
I tu jest prawdziwe zadanie Smagora, ja np. nie wymagam od niego, żeby wydawał na Ruch swoje pieniądze, chciałbym za to, żeby cierpliwie i starannie składał te puzzle do kupy.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
Duszello
Kontakt:

#5158 Post autor: Duszello » 19 sie 2014, o 15:51

Jak jo czytom tu ze prezes mo uja do godania to az sie boja kto w waszych zakladach pracy rzadzi. Nie godejcie takich ciulstw prosza wos. Zaroz sie okaze ze smagor to figurant albo słup. Jak jest tak jak godocie to po co tak na niego cisniecie w roznych sprawach. Jest prezesem i mo decydujace zdanie kropka. I przestoncie dupic fleki tu. Czy wy nie widzicie ze tu je cos za cos? Jak SŚ bydzie sie nadowol do gry to wom sie te klocki ppoukladaja i bydziecie wiedzieli czemu tak jest jak jest. Zaro mi napiszecie ze kiedy to bydzie, ze to bydzie naszo trumna itd. Jo tez jest za nowa Cichą ale tu jest ewidentne dzialanie pod SŚ. I jak mo byc plynnosc finansowa , dobre transefery, i walka co roku o najwyzsze cele to skuli mnie niech graja i na tym SŚ i moga lazic na szpile z lornetka. Tyla w temacie z moi strony.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

marek79
Kontakt:

#5159 Post autor: marek79 » 19 sie 2014, o 16:24

Smagor mo uja do godki ale kasa kradnie co?

;) ;) ;) :) :)

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Roni2580

#5160 Post autor: Roni2580 » 19 sie 2014, o 16:36

Wszyscy pisza tu o fortunie cos mi umkneło czy dobrze mi sie zdaje ze temat upadl, i byl tylko pretekstem przy licencji?

ODPOWIEDZ