Tu już lekarz nic nie zaradzi,z tak zrytym beretem to tylko zapisać się do leśniczego na odstrzelenie

to jest dobrePodbeskidzie było krótko w piłkarskim raju, zostało z niego jednak, tak jak w biblijnej opowieści, wyrzucone przez Ruch Chorzów i w efekcie spadło z Ekstraklasy. Kilka tygodni temu takiego scenariusza nikt pod Klimczokiem nie przewidywał...
Chyba m.in. do mnie jest to skierowane odnośnie cieszenia się z wysokich porażek dlatego już odpowiadam.hornet pisze:Niektórzy jeszcze tu pisali,że cieszą z wysokich porażek,bo biednym grajkom nie płacą.No qrva kuriozum jakieś! Ja rozumiem,że są pewne względy pozasportowe i jestem w stanie się z nimi zgodzić,ale gdzie w tym wszystkim są kibice,którzy płacą za obejrzenie meczu,a oglądają odpier.da.lanie jakiejś maniany na boisku? Jednego meczu u siebie nie mogli zagrać na poziomie dla tych kibiców,za przyłażenie,za wiara,za doping,za oprawy? Potem pójdzie taki goguś i jeszcze się będzie śmiał za plecami. I co niektórzy ich głaskają jeszcze za to po głowach. A potem przychodzi trener,który wymaga TRENOWANIA,to takie grajki go zwolnią. Jedna wielko patologia. Jak się komuś w Ruchu nie podobo grać, to do biedronki na kasa. Trocha pokory by się im przydało qrva w życiu,na szacunek kibiców tysz se trzeba zasłużyć.
sorry ale dupisz fleki...marek79 pisze:Przestancie wreszcie porownywac brak wyplat pilkarzy z normalnymi pracownikami.
Jak normalnemu nie zaplacom 3-4 miesiace tocwpada w dlugi i o odzyskaniu moze zapomniec. Wtedy tako osoba nie tkwi w tym samym miejscu ino szuko nowej roboty. Jak mu nie placom to niy naprawio auta na od***rdol, niy kasuje na kasie co drugi towar bo grozilaby mu sprawa karno.
A pilkarz? Ok kazdemu sie nalezy to co w umowie ale nikt nie powiedzial ze musza byc pilkarzami. Rownie dobrze moga isc do innego klubu lub sie przebranzowic . Nikt nikomu nie dal wyroku na kariera do 50.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
heinRich pisze:Łoni w tym bielsku wszyscy majom tak dekle poryte?
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Lipski jest póki co kandydatem na piłkarza. Miał udany sezon owszem, ale umówmy się miał też spotkania tragiczne. Było już kilku piłkarzy z udaną rundą czy sezonem a potem przepadali.meretz pisze:Lipski pójdzie do cwelki teraz, to przepadnie. Pójdzie za rok, to już będzie na tyle dobry że dostanie dużo lepszych ofert...
Wkurwio mnie takie rozumowanie że trening na Amice czy cwelce miołby przyspieszyć jego rozwój... jakieś fluidy w niego wpadną? Może atmosfera Poznania/warszawki go zmotywuje do cięższej pracy...?
Lipski jest póki co kandydatem na piłkarza.
Darkaras pisze:Lipski jest póki co kandydatem na piłkarza. Miał udany sezon owszem, ale umówmy się miał też spotkania tragiczne. Było już kilku piłkarzy z udaną rundą czy sezonem a potem przepadali.meretz pisze:Lipski pójdzie do cwelki teraz, to przepadnie. Pójdzie za rok, to już będzie na tyle dobry że dostanie dużo lepszych ofert...
Wkurwio mnie takie rozumowanie że trening na Amice czy cwelce miołby przyspieszyć jego rozwój... jakieś fluidy w niego wpadną? Może atmosfera Poznania/warszawki go zmotywuje do cięższej pracy...?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], JEDI_V, nołnejm, pyjter1920 i 53 gości