Sponsorzy
-
- Kontakt:
Re: Sponsorzy
Niy chca sie wdowac w dyskusje, ale od maja wiekszosc forum szydzila z naszego 'poteznego' sponsora.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
Nie ze sponsora a z zaklamania zarządu!Kiedy ten sponsor miał byc juz?A puki co dalej go nie ma!
- Duszello
- Kontakt:
Bo co dwa tydodnie bylo za dwa tygodnie. PR momy trocha ciulaty moze dlatego. Bo powinno sie godac ze jes sponsor jak jes a nie ze bydzie sponsor od 3 miesiecy za 2 tygodnie. Tako malo roznica.19aRtuR20 pisze:Niy chca sie wdowac w dyskusje, ale od maja wiekszosc forum szydzila z naszego 'poteznego' sponsora.
-
- Kontakt:
tylko ze pic na wode to wedlug sapacza wszyscy nasi sponsorzyNiy chca sie wdowac w dyskusje, ale od maja wiekszosc forum szydzila z naszego 'poteznego' sponsora.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Potynzny do nos to on bydzie jak do potynzno kasa na klub a niy ze robi grube piniondze na innych interesach.
-
- Kontakt:
wejście kogoś takiego nawet jak nie do tych potężnych pieniędzy to tez inne korzyści, spółka skarbu państwa to medialny zastrzyk, jesli ktoś taki wchodzi we fusbal to nie po to by sie reklamować ale zarabiać, jesli jednak chcesz zarabiać to zwykle musisz najpierw włożyć, tyle ile potrzeba. nie mówię że mamy sie łapać każdego kto chce cokolwiek dać ale jesli ktoś taki decyduje się na współprace to się nie odmawia zwłaszcza że sami sie prosimy. bez hurraoptymizmu ludzie ale w nasze sytuacji to sukces. ciesszą też informacje o regularnych płatnościach, gramy w 4 rundzie eliminacji do LE, łączy sie nas z krajowych potentatem finansowym a drugiego juz mamy, robimy porządek w kontraktach, jesteśmy blisko zakupu czołowego strzelca ligi, to mało by być zadowolony?
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co do zarabiania spółki skarbu panstwa majom w du*** czy zarobiajom na sporcie czy niy tu stołki zalezom od tych co som u wladzy i ino to sie liczy
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]jak k za komuny partia kozala to sie robi jak niy to niy
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]jak k za komuny partia kozala to sie robi jak niy to niy
-
I co z tego że będzie nowy sponsor Węglokoks też jest wielki i ci nic ,powiedzmy sponsor da jakąś kasę a i tak Smagorowicz kasę przepuści i na koniec roku powie że budżetu nie umie związać i mamy długi !!!
Ruch potrzebuje dobrego zarządzania i myślenia przyszłościowego a nie marzeń Smagorowicza że zrobi z Ruchu Barcelonę z kompletem widzów 55 tyś na Śląskim.
Ruch potrzebuje dobrego zarządzania i myślenia przyszłościowego a nie marzeń Smagorowicza że zrobi z Ruchu Barcelonę z kompletem widzów 55 tyś na Śląskim.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Żeby było dobre zarządzanie to musi być kasa. To tak jak we wszystkim. Masz kasę to stać cię na lepszych zawodników i lepszą kadrę menagerską. Mądry inwestuje w ludzi głupi myśli że sam ogarnie wszystko a kasa poleci z nieba.
-
- Kontakt:
a ty skąd wiesz że nic? te regularne wypłaty skąd sie biorą? a może gdyby nie było Węglokoksu to nie byłoby też tego nowego?arturos2002 pisze:I co z tego że będzie nowy sponsor Węglokoks też jest wielki i ci nic ,powiedzmy sponsor da jakąś kasę a i tak Smagorowicz kasę przepuści i na koniec roku powie że budżetu nie umie związać i mamy długi !!!
- sapacz
w zdaniu z "pic na wodę " masz na końcu pytajnik. Skończyłeś jakąś szkołę ? Ja tam nie twierdzę tylko pytam. Jak masz kłopoty ze zrozumieniem to nie moja brocha. Powtórzę jeszcze raz . Pieniądze z pucharów idą na spłaty a nie jako zyski. Ciągle mamy długi i firma ,która położyła Polonię Warszawa trzyma łapę na naszej kasie.A egzekwują zadłużenie bardzo skrupulatnie19gorek20 pisze:Sapacz mozesz mi wytlumaczyc 2 sprawy
Twoj postPrezesDobra koniec pobłażania ,parę pytań. Czemu Smagorowicz mówi ,że zarabiamy na pucharach a od grudnia nie płaci zawodnikom?Ja muszę twardą ręką wydawać kasę, bo w przeciwnym razie rozjadę klubowy budżet. Jak dawno płacimy piłkarzom na bieżąco i chcemy się trzymać tych standardów.
Pół żartem, pół serio traktując, to awans do IV rundy LE pomógł zawodnikom i w kwestiach finansowych?
- Rzeczywiście, ponieważ jesteśmy pod stałym monitoringiem UEFA, która w kwestiach finansowych stosuje zasadę – nie ma przeproś. Pilnuje i kontroluje kwestie bieżących płatności.
Twoj postTen nowy sponsor ktory ma byc od meczu z Lechem to pic na wode ? i dlatego niebiescy.pl napisali cos takiegoCzemu nie mówi ,że umowy sponsorskie to tylko pic na wodę.A teraz powiedz mi kto KLAMIE I W JAKIM CELUJak przekonują nas włodarze klubu z ul. Cichej 6, współpraca z nowym partnerem przyniesie spory zastrzyk finansowy.
Człowieku obudź się. Czy każdy kibic Ruchu musi żyć złudzeniami? Wole rzeczywistość taka jaka jest a nie dmuchanie balona ,który nie raz już pękał w tym klubie.
Ktoś pytał czy cieszyłem się z 3 miejsca. Otóż miałem mieszane uczucia bo była szansa jak nigdy na majstra. Przegrane mecze z Piastem i Podpiździem pozbawiły nas mistrza Polski.Dla mnie te porażki były trochę dziwne bo mecze były spokojnie do wygrania Czy ja mam się z tego cieszyć? Ja chcę Ruchu w Pucharach i chcę mistrzostwa Polski raz na 5 lat przynajmniej. Co do zaległości płacowych. Jak wiecie bo przecież byliście wszyscy oczywiście na spotkaniu ze stowarzyszeniem piłkarze są popłaceni co do złotówki a nawet za sierpień już dostali. Ale kiedy pisałem pewne rzeczy zaległości były. Ta spłata to ostatnie dni.
I na koniec. Kibice Ruchu są wspaniali ale potrafią też skutecznie zniechęcić do siebie pogróżkami ,groźbami ,obrażaniem i itp itd w stosunku do mających inne zdanie niż jedynie słuszna droga wodza. Pewien kibic Widzewa ,mój kolega powiedział mi ,że to takie u nas dziwne.Jeśli nie mogę mieć innego zdania na pewne tematy i tak bardzo wam to przeszkadza to proszę o bana. Bo pogróżki pod moim adresem już miałem jakiś czas temu. Spokojnie .Ja zawsze będę chodził i jeżdził na Ruch. Nawet w okręgówce jeśli stanie się nieszczęście. A jeśli jeden czy drugi mitoman zwyzywa mnie od najgorszych? Mam to gdzieś. No cóż w każdej wspólnocie a taką jet też to forum znajduje się kogoś na kim można wyładować swoje kompleksy. Ja też takie mam ale nie wyładowuję ich na kolegach z trybun. Zatem no dalej. Dowalcie sapaczowi. Przecież jestem żabol. No jazda . Dziś nawet będzie okazja mi wp***dol spuścic w Gliwicach.Śmiało!!!!!!!!!!
Nie czytam"gazety" nie oglądam TVN ,nie akceptuję "górnika zabrze" w Polsce.
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jesli przyjdzie ten sponsor to jak da duzą kase to nie mozna ich trwonic jak Zagłębie Lubin od KGHM, lecz dobrze gospodarzyć
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
- ch-R
Prędzej rozpieprzą to miłośnicy "szamba" i smakosze " herbaty Sagi" niż prezes . Jest wielce prawdopodobne -patrz kara UEFAscouser pisze:a ty skąd wiesz że nic? te regularne wypłaty skąd sie biorą? a może gdyby nie było Węglokoksu to nie byłoby też tego nowego?arturos2002 pisze:I co z tego że będzie nowy sponsor Węglokoks też jest wielki i ci nic ,powiedzmy sponsor da jakąś kasę a i tak Smagorowicz kasę przepuści i na koniec roku powie że budżetu nie umie związać i mamy długi !!!

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
jak pisales te pewne rzeczy to zaleglosci byly od grudniaAle kiedy pisałem pewne rzeczy zaległości były. Ta spłata to ostatnie dni.
rozumiem ze w ostatnich dniach splacili 7miesieczne zobowiazania ?
w zdaniu z "pic na wodę " masz na końcu pytajnik.
To jest chyba kropka a nie znak zapytaniaCzemu nie mówi ,że umowy sponsorskie to tylko pic na wodę.
Przy okazji mozesz mi powiedziec co to znaczy czyli ci wszyscy sponsorzy (Od Weglokoksu po "Vera" - sponsora apteczek) to sa i nic wiecej ?
I jeszcze jedno
Firma ktora polozyla Polonie Warszawa ? Moim zdaniem w wiekszym stopniu Polonie Warszawa polozyl Ireneusz Krol nie placil w Gks Katowice a mial placic Polonii ? (Bruno/Dwaliszwili/Cani) to zarabiali tyle ze w Katowicach starczyloby chyba na caly miesiacCiągle mamy długi i firma ,która położyła Polonię Warszawa trzyma łapę na naszej kasie.
-
Oczywiście że musi być kasa by dobrze zarządzać,dobry manager wie jak tą kasą zarządzać,tylko w Ruchu tego nie widać,dział marketingu daje "ciała" nawet przy głupiej sprzedaży biletów,więc jak tu myśleć o kasie i pomnażaniu.Smagorowicz myśli chyba że sam wszystko ogarnie z kolegami ale mu to nie wychodzi.Dobry zarządzający tak gospodaruje pieniędzmi które ma(z reklam,sprzedaż zawodników,Cyfra+,Ekstraklasa bilety,miasto,pamiątki) by klub wyszedł przynajmniej na 0,a nie miał ciągle długi.Samo miasto dało już ponad 6 mln (w tym ostatnio 2 mln) więc gdzie jest ta kasa.Za te 6 mln od miasta można by ruszyć z budową stadionu etapami,tylko że w klubie nikt go nie chce,bo lepsza żywa gotówka !!!gerhat pisze:Żeby było dobre zarządzanie to musi być kasa. To tak jak we wszystkim. Masz kasę to stać cię na lepszych zawodników i lepszą kadrę menagerską. Mądry inwestuje w ludzi głupi myśli że sam ogarnie wszystko a kasa poleci z nieba.