Działania marketingowe

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Buger

#511 Post autor: Buger » 13 wrz 2006, o 18:53

Znocie miejsce kaj sie moga kupic jakies fajne vlepy ruchu, wiecie moze czy to na wolce bydzie?

DjMaciar
Kontakt:

#512 Post autor: DjMaciar » 14 wrz 2006, o 10:32

My dalej czekamy juz kilka lat i n ic GKS TYCHY bedzie mial nowego stratega w postaci
browaru WARKA jak dzis wyczytalem gdzies w gazecie

Kiedy w koncu NAS BEDZIE STAC NA TROCHE WIECEJ NIZELI TERAZ
i nie trzeba bedzie zlotowki do zlotowki ciulac ??????????????
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#513 Post autor: 19r20 » 14 wrz 2006, o 12:57

do naszej kobiety od sponsoringu

WŁASNY PROGRAM TELEWIZYJNY

Podobnie jak Legia Warszawa, Wisła Kraków oraz Kolporter Korona Kielce, ŁKS będzie miał swój codzienny program klubowy w ramówce nowej stacji TVN Sport – Cieszymy się, że powoli równamy do zachodnich wzorców. Na razie wszystko jest jeszcze w fazie projektu i żadne umowy nie zostały podpisane, ale według wstępnych przymiarek blok klubowy miałby ruszyć jeszcze przed zakończeniem rundy jesiennej – opowiada Marcin Durasik, rzecznik sekcji. – Zagospodarowanie czasu
antenowego (około pół godziny – przyp. red.) będzie zależało wyłącznie od klubu. To dla nas dodatkowa karta w ręku przy rozmowach ze sponsorami. Trudno przecież o lepszą reklamę niż w telewizji.

MOŻE KTOŚ BY SIĘ TYM ZAINTERESOWAŁ....
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

rumcajs_79
Kontakt:

#514 Post autor: rumcajs_79 » 14 wrz 2006, o 13:11

19r20 pisze:do naszej kobiety od sponsoringu

WŁASNY PROGRAM TELEWIZYJNY

Podobnie jak Legia Warszawa, Wisła Kraków oraz Kolporter Korona Kielce, ŁKS będzie miał swój codzienny program klubowy w ramówce nowej stacji TVN Sport – Cieszymy się, że powoli równamy do zachodnich wzorców. Na razie wszystko jest jeszcze w fazie projektu i żadne umowy nie zostały podpisane, ale według wstępnych przymiarek blok klubowy miałby ruszyć jeszcze przed zakończeniem rundy jesiennej – opowiada Marcin Durasik, rzecznik sekcji. – Zagospodarowanie czasu
antenowego (około pół godziny – przyp. red.) będzie zależało wyłącznie od klubu. To dla nas dodatkowa karta w ręku przy rozmowach ze sponsorami. Trudno przecież o lepszą reklamę niż w telewizji.

MOŻE KTOŚ BY SIĘ TYM ZAINTERESOWAŁ....
ja ino ze to je OE a jak narazie to 2 liga jest traktowana po macoszemu i napewno tvn sport bydzie szukol wiecej klubow ale z OE bo nom nawet nieumiom zrobic dobrego programu podsumowojacego kozdo kolejka 2 lig
wiec niesadze zeby cos do tego miol klub !
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#515 Post autor: amra » 14 wrz 2006, o 20:45

Ania już niy robi na Ruchu nie pasowała jednoosobowymu zarzondowi.
Jak tak dalij pudzie to bydymy mieli coroz lepszy marketing .......... szkoda godać.
NIekerzy som mondrzejsie i nmojlepij wiedzom co kibice potrzebujom - lepij od nich samych.
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#516 Post autor: Goscioo » 14 wrz 2006, o 20:57

wielu my juz mieli osob od marketingu w tym roku ? 3,4,5 ?
pytom sie wielu? a efektow jak nie bylo tak nie ma
wydawaloby sie ze wreszcie cos ruszylo
byly bilbordy, wydali my piwo, cos ruszylo z plakatami, pojedyncze gadzety byly ale takie cos trzeba ciognac przez dluzszy okres czasu zeby byly efekty a nie ze sie zrobi roz i juz po sprawie byle zamknac nam kibicom geby
to samo sie tyczy osob na tym stanowisku

slavo
Kontakt:

#517 Post autor: slavo » 14 wrz 2006, o 21:00

Wolę jednoosobowy zarząd i niż "demokratyczne wieloosobowe sejmikowanie" z czasów Rogalika. A co marketingu - to marketing nie zawiera tylko i wyłącznie w tym "co chcą kibice"

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#518 Post autor: amra » 14 wrz 2006, o 21:31

slavo - a fto kupuje różne gadżety, kto napyndzo koniunktura (czytej dowo kasa) klubowi jak niy ma sponsorów - ludzie kerzy kupujom :
bilety, szale, koszulki, piwo, i inksze gadżety kere do dystrybucji przeznaczo klub więc nie dupc fleków.
Zresztom łobiecołch sie że z takimi kneblami jak ty i jeszcze poru ikszych niy byda polemizowoł szkoda klawiyra.
Acha i możesz pisać jakie ciulstwa ino chcesz - mom to w rzici, a na prziszłośc jak mosz pisać takie ciulstwa i sie ino czepiać to sie wypowiadej lepij na forum bravo abo przijaciółki. - big cock in your eye & piece of glass
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

slavo
Kontakt:

#519 Post autor: slavo » 14 wrz 2006, o 21:51

Obejdę się Amra bez twojej polemiki ze mną a nawet bez niej będę szcześliwszy bo polemika na polegająca na przerzucaniu się epitetami jakoś tak od bardzo dawna przestała mi sprawiac przyjemność.
Co do mego przeniesienia na inne forum to się rozczarujesz chyba że za wybitne walory merytoryczne (szczególnie te wypisywne językiem Shakespeare'a) zrobią cię tu modeml, a wtedy dostaniesz znów pole do tego żeby się wykazać.

Byłbym w stanie nawet zrozumieć sentyment za dawnymi czasami. Może i byłbym w stanie w czuć się w sytuację "jak to za Krystiana dobrze było" gdy to "brat troszczył się o potrzeby brata" i "czuwał by jego potrzeby zaspokojone były". Ale jakoś tak od 3-go maja już mi się nie chce.
Buziaczki :-)

Bez odbioru.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#520 Post autor: wolfik » 14 wrz 2006, o 22:33

slavo czemu porownujesz obecne dzialania do rogali, rogali juz w Ruchu nie ma i nie bedzie i nie ma sie co upajac tym, ze teraz lepiej tylko trzeba dalej isc do przodu, porownojmy sie teraz do klubow lepszych od nas.

Marketing to wlasnie glownie uwzglednianie i zaspokajanie potrzeb klienta w tym przypadku kibica.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

slavo
Kontakt:

#521 Post autor: slavo » 14 wrz 2006, o 22:49

wolfik pisze:slavo czemu porownujesz obecne dzialania do rogali
A do kogo chcesz porównac obecne działania zarządu ? Do tych epizodów Śliwinskiego, Nowaka ?? Zresztą te zarządy też były "jednoosobowe"
porownojmy sie teraz do klubow lepszych od nas.
zgoda porównujmy, ale w ramach tej samej próbki - tzn do Górnika czy Wisły a nie Bayernu czy MU
I porównujmy - a nie histeryzujmy przy każdym niedociągnięciu i każdej decyzji personalnej, która nam nie pasuje

Marketing to wlasnie glownie uwzglednianie i zaspokajanie potrzeb klienta w tym przypadku kibica.
odpowiem Ci po "amwayowsku" :-) troche tak z przymróżeniem oka - "marketing służy zaspokajaniu potrzeb firmy, z których główną potrzebą jest zysk, a jesli przy okazji klient jest zadowolony to tylko się cieszyć"
O takich sprawam można dyskutować długo bo każdy ma prawo do swojego punktu widzenia, ale niech to będzie dyskusja merytoryczna, a nie pieprzenie w stylu ten mi sie nie podobał z facjaty, Ania miała ładny głos, a Baśka wiadomo co, a zarząd jest zły - bo jednosobowy.
Zaś wyświechtane argumenty "dobro i zadowolenie kibica" brzmią jak kiełbasa wyborcza samoobrony, szczególnie...

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#522 Post autor: wolfik » 14 wrz 2006, o 23:31

ciezko porownywac dzialania marketingowe patrzac wstecz, o przed Rogala byla komuna zupelnie inne czasy, za rogali wiadomo normalnie nie bylo, a jak juz Klimek wszedl do klubu, to jak dla mnie zmiany prezesow wielkiego przelozenia na zmiany w klubie nie mialy
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

slavo
Kontakt:

#523 Post autor: slavo » 14 wrz 2006, o 23:48

Klimek i Rogala mają (mieli) tę samą rzeczywistość jako pole do działania. (a przed komuną była druga światowa)
Co do "długich" rządów Klimka to przytoczę już raz przytoczone przez ze mnie w tym wątku zdanie, zaczerpnięte z jakiegoś innego forum:

że nawet taki duzy koncern jak ITI potrzebował aż dwóch lat by nauczyć się zarządzać i obracać w świecie niekoniecznie tożsamym z typowym rynkiem czy standardową ekonomią.

Co się zaś tyczy prezesów, to chyba ta ostatnia prezeska jest czymś więcej niż prezesem honorowym (mam tu na myśli rzeczywiste prezesowanie) jakimi byli ( z całym szacunkiem dla tych panów) Śliwinski czy Nowak ( a tak naprawdę wszystko było na głowie Ziętka)

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#524 Post autor: wolfik » 15 wrz 2006, o 00:05

slavo pisze:Klimek i Rogala mają (mieli) tę samą rzeczywistość jako pole do działania. (a przed komuną była druga światowa)
Co do "długich" rządów Klimka to przytoczę już raz przytoczone przez ze mnie w tym wątku zdanie, zaczerpnięte z jakiegoś innego forum:

że nawet taki duzy koncern jak ITI potrzebował aż dwóch lat by nauczyć się zarządzać i obracać w świecie niekoniecznie tożsamym z typowym rynkiem czy standardową ekonomią.

Co się zaś tyczy prezesów, to chyba ta ostatnia prezeska jest czymś więcej niż prezesem honorowym (mam tu na myśli rzeczywiste prezesowanie) jakimi byli ( z całym szacunkiem dla tych panów) Śliwinski czy Nowak ( a tak naprawdę wszystko było na głowie Ziętka)
Nie znam dokladnie szczegółów funkcjonowania klubu,choc tez wydaje mi sie ze Śliwiński, Nowak byli honorowymi prezesami. Ale pamietam jak Ruch tonal w dlugach, zblizal sie do 3 ligi, zwyczajnie sie rozpadal, wszyscy stad uciekali to oni byli z tym klubem, dawali swoje pieniadze, dla nich ogromny szacunek. Ja bym specjalnych zaslug pani prezes nie przypisywal, kojarza ja jedynie z lansowania swojej osoby w TVP3. Ktos kto sie wszystkim w tym klubie zajmuje to wlasnie Zietek. A wracajac do meritum sytuacja w ktorej co kilka miesiecy zmienia sie osoba do spraw marketingu nie jest dla mnie normalna i troche mnie to martwi.

slavo
Kontakt:

#525 Post autor: slavo » 15 wrz 2006, o 00:10

A mnie martwi, że kibice okradają własny klub, gdy ten próbuje ich "zadowalać".

ps. Oficjalnie Honorowym Prezesem jest p. Gerard Cieślik, przy p. Śliwińskim i Nowaku taki tytuł oficjalnie nie funkcjonował.
Co do Pani Prezes - oceniajmy ją po faktach, a nie po decyzjach personalnych, których motywów nie znamy - oczywiście nie wszyscy nie znamy mimo tego szanujemy oczywiscie wiedziących lepiej.

ODPOWIEDZ