Uwagi ( propozycje) do moderatorów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#511 Post autor: kibol-siem-ce » 4 kwie 2007, o 22:07

A macie żonki żeby iść na tyn spacer :?: Ludzie :!: to jest tylko forum i po co tyla nerwów, jakby w życiu ino były takie problemy ........
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Stary kibic

#512 Post autor: Stary kibic » 4 kwie 2007, o 22:18

Jezeli chodzi o mnie to jestem calkowicie spokojny. A jezeli chodzi o sprawy spacerow, rekreacja, czy tez jazda na rowerze to i z tego korzystam.
Sprawa zonki ,to posiadam i to juz od tluzszego czasu.

rsl_hks
Kontakt:

#513 Post autor: rsl_hks » 12 kwie 2007, o 07:49

banowac tych zydow co nie jezdza na wyjazdy gerardow i innych rabinow
Śmierć Konfidentom

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#514 Post autor: THOMY » 12 kwie 2007, o 10:49

:lol:
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

Spali1920
Kontakt:

#515 Post autor: Spali1920 » 12 kwie 2007, o 17:38

dejcie bana dla Adae50 kolejny spamer a byl spokuj przez trocha czasu jak sie nie mogli rejestrowac
UN'08

Roson_Ruda_1
Kontakt:

#516 Post autor: Roson_Ruda_1 » 12 kwie 2007, o 22:16

Spali1920 pisze:dejcie bana dla Adae50 kolejny spamer a byl spokuj przez trocha czasu jak sie nie mogli rejestrowac
z tego co wiem dalej nie idzie się rejestrować, przynajmniej kumple z Łodzi nie umią, bo wyskakuje im że "nick jest zajęty" - a nawet nic niewpisywali :wink:
Chce by Ma drużyna zawsze miała mistrza, ta co od dziecka memu seRcu najbliższa!

fuhr
Kontakt:

#517 Post autor: fuhr » 15 kwie 2007, o 11:47

napisal dzis do mnie koles z takim problemem
jak klikniesz rejestracja to po pytaniu o wiek wyskakuje od razu info ze uzytkownik o takiej nazwie juz istnieje
po kliknieciu "powyzej 13 lat" od razu jest info uzytkownik istnieje a nic nie podajesz
uzywa opery ale na ie tez juz probowal
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Stary kibic

#518 Post autor: Stary kibic » 19 kwie 2007, o 14:23

Moze ktos z Was w koncu wyjasni nam kibicom sprawe z tym Niebieskim Radiem. Jest mecz a relacji w tym radiu ani widu ani slychu. To po co jest to radio?

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#519 Post autor: gerhat » 19 kwie 2007, o 14:55

Postaram Ci to wyjaśnić:
Radio jest po to żeby go słuchać - leci tam muza, wiadomości, lista przebojów itp itd.
Niektórzy maja radio żeby np. zatkać dziura w desce rozdzielczej samochodu, bo same radio jest na tyla przestrarzałe (np. model Safari) że nic tam nie słychać.
Radio Niebiescy - jest trocha inne bo niczego nim nie zatkosz, to nie tranzystor czy tuner, to radio internetowe. Pozostałe funkcje mo mniej więcej takie same jak pozostałe radia.

Tak na poważnie Radio Niebiescy powstało zupłenie niedawno i jego głowna funkcją z tego co sie orientuja nie jest nadawanie relacji z meczy i czeba miec trocha wyrozumiałości że czasami takiemu młodemu radiu cos nie wyjdzie. Tym bardziej że jest to jakoś społeczno inicjatywa, nie płacisz za nie abonamentu, nie utrzymuje się ono z moich czy twoich podatków, w cenie biletu na Ruch też nie łożysz na to radio, wiec czasami pomyśl zanim coś walniesz z grubej rury z pretensjami.

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#520 Post autor: uRodzony na sektoRze » 19 kwie 2007, o 14:56

Stary kibic pisze:Moze ktos z Was w koncu wyjasni nam kibicom sprawe z tym Niebieskim Radiem. Jest mecz a relacji w tym radiu ani widu ani slychu. To po co jest to radio?
:roll: Czyli co? Trzeba je zlikikwidować?
Widocznie z jakichś powodów nie przeprowadzono transmiji, czasami to nie takie proste...

Po co taka duza czcionka? Nikt tu nie jest slepy

A narzekac najłatwiej

EDIT: zgadzam sie z Gerhatem, niemozliwe :P
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Stary kibic

#521 Post autor: Stary kibic » 19 kwie 2007, o 19:54

Teraz to juz niewiem czy wogule wchodzic w dalszy cag tej bzdurnej dyskusji. To co ja postawilem to jest pytanie. To chyba logiczne. To jedna rzecz. Druga rzecz to to gdzie ja cos palnalem?
Gerhart ja z Toba nie szukam zaczepki tak ja Ty. A juz mocno sie zastanawiam czy wogule nie zrezygnowac z wstepu na to forum . Poprosic o wykreslenie mnie z listy. Bo to sie juz nie da czytac obelgi w moja osobe przez Ciebie.
Niewiem co ja Tobie takiego zrobilem. Mozesz mi nato odpowiedzie, Moze to byc ostatni post jaki bede czytac na tym forum.
Urodzony w sektorze: Gdzie napisalem ze nalezy zlikwidowac Niebieskie Radio? Pokaz mi to. Do jasnej cholery pokaz!Teraz to jestem wq... . Nie powiem.

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#522 Post autor: uRodzony na sektoRze » 19 kwie 2007, o 20:11

Stary kibic pisze:Urodzony w sektorze: Gdzie napisalem ze nalezy zlikwidowac Niebieskie Radio? Pokaz mi to. Do jasnej cholery pokaz!Teraz to jestem wq... . Nie powiem.
To było ironiczne stwierdzenie...
Nie było relacji i tyle, a Twoj post zostal tak sformulowany że mozna bylo odebrac jako jakis zarzut (napisany specjalnie wytłuszczonym drukiem), nie ma powodów sie wk***iac ... do ciemnej cholery :wink:

PozdRawiam

Stary kibic

#523 Post autor: Stary kibic » 19 kwie 2007, o 20:24

Dlatego duzymi literami zeby w koncu ktos na to pytanie odpowiedzial i to wszystko. A nie pisalem o likwidacji. Ba nawet zadnej insynuacji w tym kierunku nie bylo.
To ze ja postawilem pytanie , dlatego ze na chacie te pytanie tez bylo stawiane ale nie przezemnie tylko inna osoba i to tez bylo bez odpowiedzi, a dlatego ze bez odpowiedzi bo nikt nie wiedzial. Ja to rozumiem ze jak nikt niewie to nie pieprzy farmazonow. Logiczne? Dlatego chcialem uzyskac w tej sprawie info. Nie tylko ja a moze wielu innych. I wczym rzecz.
To znaczy ze nalezy natychmiast op***dalac. Bo mialem szczelnosc postawic pytanie. Nie nie.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#524 Post autor: gerhat » 19 kwie 2007, o 22:37

Stary kibic całe szczynście to chyba nie ostatni Twój post na forum, bo wnosisz tu pewien koloryt.

Jo się do Ciebie nie dopieprzył tylko do Twoich niektórych postów, a że sa takie jakie są to jo juz na to nic nie poradza.

W zasadzie to urodzony na .. Ci wszystko wytłumaczył i raczej nic nie byda dodowoł, poza tym że szczelności zadawania pytań Ci nikt tu nie domawio(nie dotyczy szczelności zadawania pytań pretensjonalnych).
pyrsk :wink:

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#525 Post autor: uRodzony na sektoRze » 20 kwie 2007, o 11:36

Uzytkownik 19[E]68, nie moze sie zalogowac mimo ze wczesniej logował sie bez problemów i byłby wdzieczny za rozwiązanie jakos tego problemu :wink:

Zablokowany