Sezon 2020/2021
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sezon 2020/2021
Niestety ale dyskusje o nim i wpływ na rzeczywistość wywołał nie fb ale oświadczenia których być nie powinno - stracono okazje żeby milczeć.
Jak ratusz każe zbanować mnie lub ciebie (prędzej mnie) to też posłusznie zostanie to wykonane bo takie są realia?
Zastanówcie się w którą stronę to zmierza?
Jak ratusz każe zbanować mnie lub ciebie (prędzej mnie) to też posłusznie zostanie to wykonane bo takie są realia?
Zastanówcie się w którą stronę to zmierza?
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bardzo mi się spodobała wypowiedź, że ktoś nie ma fb i nie wie masy rzeczy, ale postanowił się wypowiedzieć i stwierdzić, że to na pewno sprawka wpływów Kotali na te grupy. Pozostaje to skwitować chłodnym uśmiechem. Plus to nie te grupy straciły okazje by milczeć a Wela.
Ostatnio zmieniony 8 maja 2021, o 10:21 przez Bartorus, łącznie zmieniany 1 raz.
- _BiADACZ_
- Kontakt:
A po czym się podpisywać u Weli? pod tymi jego 742764727 postami na doba i pi***oleniem na fb? Gościowi włączyło się kibicowanie w 2019 roku i dupi kocopoły, a jak przychodziło do pewnych działań, spotkań itp. to znikał bez odzewu. Ci co bronią go w jakiś sposób, to chyba nawet nie wiedzą za co i kogo bronią.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czyli bez fejsbuka nie można mieć swojego zdania.
Bardzo oryginalne. Dziwi mnie tylko dlaczego od 1,5 roku milczeliście skoro to czytaliście.
Nikogo tutaj nie bronię tylko krytykuje oświadczenia dzielące kibiców
Bardzo oryginalne. Dziwi mnie tylko dlaczego od 1,5 roku milczeliście skoro to czytaliście.
Nikogo tutaj nie bronię tylko krytykuje oświadczenia dzielące kibiców
-
- Kontakt:
dupny fanatyk Wela co na wyjazdy przestał jeździć skuli plandemii
- _BiADACZ_
- Kontakt:
na twitterze Grzegorz Joszko fajnie tyż to opisoł.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Kontakt:
Ciekawi mnie jak sztab rozegra przyszły tydzień jeżeli chodzi o skład, bardzo ciężki mecz w środę z Pniówkiem w PP, a w sobotę derby z rowem, ani na jeden ani na drugi mecz nie można wyjść drugim składem bo i tu i tu arcyważne mecze.
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A po ch... komu ten PP.
W srode rezerwy/juniorzy a w sobote pelny sklad, zeby jak najszybciej zapewnic sobie awans i pitac z tej nibyligi.. Bo plakac sie chcialo jak wczoraj gralismy gdzies na osiedlowym kartoflisku.
W srode rezerwy/juniorzy a w sobote pelny sklad, zeby jak najszybciej zapewnic sobie awans i pitac z tej nibyligi.. Bo plakac sie chcialo jak wczoraj gralismy gdzies na osiedlowym kartoflisku.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
PP województwa fajnie by wygrać. 40 tysięcy za zwycięstwo i udzał w 1/32 finału. Przejście do 1/16 to kolejne 45 tysięcy(wszystko oparte na zeszłorocznych nagrodach). Trzeba jednak pamiętać, że za rok będziemy w takim scenariuszu brać udział zarówno w PP na szczeblu okręgu jak i centralnym plus liga. Trochę tego dużo.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mecze w PP jeżeli uda się dojść dalej mogą być nagroda dla kibiców na coś więcej niż Żmigród i inna Puszcza
-
- Kontakt:
Tak jak wyżej, przy ewentualnym awansie spory zastrzyk gotówki na wzmocnienia, no i częściowo powrót tam gdzie nasze miejsce, możliwość zagrania z najlepszymi. Awans mamy i tak prawie pewny, a Rybnik większych kłopotów nie powinien nam sprawić, wystarczy spojrzeć na ich ostatnie mecze.
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
O PP okręgu warto walczyć, bo za rok możemy zarobić kasę za awans do 1/16 przy odrobinie szczęścia w losowaniu i meczu z drużyną na naszym poziomie. Przygoda może również skończyć się na pierwszej rundzie po wylosowaniu kogoś z Ekstraklasy czy 1 ligi, ale warto pamiętać, że wszystkie mecze rozgrywane z wyżej notowanymi rywalami będą rozgrywane u nas na stadionie, można trafić na jakąś uznaną markę i przyciągnąć na stadion komplet widzów, przy okazji zarabiając konkretnie na tym. Brakuje nam w ostatnich latach meczy z topowymi polskimi drużynami, rywalizacji z nimi. Jest okazja przypomnieć się piłkarskie Polsce, pokazać że wracamy do żywych, obudzić uśpionych kibiców którzy zwątpili. Nie wyobrażam sobie że olejemy całkowicie tegoroczne rozgrywki. Tym bardziej że awans już prawie zapewniony, a jedynym poważnym rywalem w walce o tegoroczny puchar okręgu jest Pniówek. Niespodzianki zdarzają się w każdej edycji, drużyny z Ekstraklasy czasem olewają PP i odpadają z 2 ligowcami, może tym razem to Ruch sprawiłby niespodziankę.
Pniówek ma dzisiaj mecz, jeszcze mniej czasu na regeneracje niż my, dodatkowo problemy z kontuzjami. Bądźmy poważni, trzeba wymagać od piłkarzy zwycięstwa w tym meczu, mimo widocznego zmęczenia w ostatnich spotkaniach.
Pniówek ma dzisiaj mecz, jeszcze mniej czasu na regeneracje niż my, dodatkowo problemy z kontuzjami. Bądźmy poważni, trzeba wymagać od piłkarzy zwycięstwa w tym meczu, mimo widocznego zmęczenia w ostatnich spotkaniach.
-
- Kontakt:
Jak awansujemy to już w okręgowym PP już nie gramy. Poza tym teraz nastawiałbym się na ligę. PP to miły przerywnik. A ewentualnie zmiennicy są w stanie ograć Pniówek.Bartorus pisze: ↑9 maja 2021, o 13:20PP województwa fajnie by wygrać. 40 tysięcy za zwycięstwo i udzał w 1/32 finału. Przejście do 1/16 to kolejne 45 tysięcy(wszystko oparte na zeszłorocznych nagrodach). Trzeba jednak pamiętać, że za rok będziemy w takim scenariuszu brać udział zarówno w PP na szczeblu okręgu jak i centralnym plus liga. Trochę tego dużo.
Ważniejsza będzie wygrana z ROWem, bo końcówki ligi nie mamy łatwej, a szkoda nerwòwki.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- to jo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Awans kwestia czasu... pp to powiniwn byc teraz priorytet
Zawsze mnie irytowało olewanie tych rozgrywek a wystarczy przypomnieć finały i pamietny mecz z legia 2-1 w Chorzowie jako drugoligowcy...
Zawsze mnie irytowało olewanie tych rozgrywek a wystarczy przypomnieć finały i pamietny mecz z legia 2-1 w Chorzowie jako drugoligowcy...
Ekipa podwyższonego Ryzyka
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tym bardziej ROW sa w stanie ograc.Elmer pisze: ↑9 maja 2021, o 14:05Jak awansujemy to już w okręgowym PP już nie gramy. Poza tym teraz nastawiałbym się na ligę. PP to miły przerywnik. A ewentualnie zmiennicy są w stanie ograć Pniówek.Bartorus pisze: ↑9 maja 2021, o 13:20PP województwa fajnie by wygrać. 40 tysięcy za zwycięstwo i udzał w 1/32 finału. Przejście do 1/16 to kolejne 45 tysięcy(wszystko oparte na zeszłorocznych nagrodach). Trzeba jednak pamiętać, że za rok będziemy w takim scenariuszu brać udział zarówno w PP na szczeblu okręgu jak i centralnym plus liga. Trochę tego dużo.
Ważniejsza będzie wygrana z ROWem, bo końcówki ligi nie mamy łatwej, a szkoda nerwòwki.
dodatkowo po wyeliminowaniu Pniowka jest juz autostrada do rozgrywek centralnych.
a jeszcze dodatkowo

wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...