PREZENTACJA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#511 Post autor: Ozor » 7 mar 2007, o 17:01

łowca goroli: A wg. mie zrobiyli gupio i naiwnie. Smierć frajerom (choć w tym wypadku raczej polaczkom-cwaniaczkom).
Napiszę i mogę ci to powiedziec w twarz jestes zwykłym ciulem nie kibicem Ruchu.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#512 Post autor: Patton » 7 mar 2007, o 17:10

Taaa a przy tych drzwiach byles, czy przeczytales na stronce wywody malolatow? :) A moze poprostu te drzwi puscily pod naporem ludu?? Osoboscie bylem swiadkiem, jak ludzie majacy karnety, czy tez zaswiadczenia mieli problemy, musieli czekac na jakies chore decyzje itd. Wiec nie mow, ze tak ma wygladac profesjonalizm!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Kobold
Kontakt:

#513 Post autor: Kobold » 7 mar 2007, o 17:38

tym ze dostali my bilety w ilosci 400 po 2 zł na sparing ?
Zapominasz o jednej rzeczy - wejściówki na sparing pojawiły sie po tym jak dwie bandy debli zaczeły sie okładać w przerwie sparingu Ruch - Widzew i do jednego z nich trzeba było wzywać karetkę. Część z ludzi tu piszących widzi zawsze tylko jedną stronę medalu. Na tym sparingu cześć ludzi pokazała, że czasem niewiele różni się od zwierząt (choć one nie czerpią zabawy z okładania się nawzajem). Kto po czymś takim weźmie odpowiedzialność za tych ludzi jak im znów coś do łba strzeli ??? Aniołkami nie jesteśmy i nie dziwmy się, że nikt nie pozwoli sobie na zbyt swobodne podejście do spotkań kibiców.

Bizak16

#514 Post autor: Bizak16 » 7 mar 2007, o 17:59

Kobold - ok, zgadzam sie z Tobą ale z 2000 tys. zrobic 400 w dodatku na bilety ?.....zamiast tego trzeba bylo wpuscic 1500 ludzi za 2 zl i wtedy byla by tez odpowiednia ochrona na takie "przypadki"

slavo
Kontakt:

#515 Post autor: slavo » 7 mar 2007, o 18:04

Tak Patton potwierdzam. Ci co mieli karnety, mieli cholerny problem wejść i nawet widok kuli nie robił na żadnym z braci po szalu wrażenia. To pewnie przez to, że te drzwi tak na nich napierały. Co prawda nie mogę potwierdzić uszkodzenia tych drzwi bo czegoś takiego nie widziałem ale jestem pewien że te drzwi jeśli się uszkodziły to same atakując kibiców pogrążonych w marzeniach o zobaczeniu drużyny. Potwierdzam też, że ochrona ??? (raczej porządkowi) byli wyjątkowo nieudolni pomimo podwójnej kontroli nie zostałem uderzony, obrażony czy chociażby obcesowo potraktowany, a przecież na pierwszy rzut oka stanowię ewidentnie potencjalny element awanturniczy. Stanowczo też zaprzeczam, że w tłumie oczekującym na wejście ktoś nawoływał do "wyjebania drzwi". W mej obecności takie słowa nie padły, ktoś tylko delikatnie zaproponował, żeby je "wy***rdolić", na co ktoś inny z oburzeniem stwierdził: "że w żadnym razie gdyż należy je wykurwić".
Uprzedzam z góry pytanie - mych przeżyć niestety ani nie filmowałem, ani nie nagrywałem. Oczywiście te wszystkie błędy ze strony porządkowych są tym bardziej, że ogólnie wiadomym jest, że statystyczny kibic Ruchu jest jak harcerzyk, pełna kultura "ą" "ę" bułkę przez bibułkę, na "proszę się nie pchać" wcale się nie pcha, proszę, dziękuję, przepraszam. To już nad grupą przedszkolaków trudniej zapanować.

I tylko jedna dręczy mnie wątpliwość czy słowa "profesjonalny" i "idealny" to już synonimy.

Czy tak trudno zauważyć zmiany na lepsze.

Bizak jak odgadniesz skąd się wzięły liczby 400 i 900 to za cztery lata na dwudzieste urodziny dostaniesz ode mnie pamiątkowe kalesony z wyjazdu na Lubin 1994

a tu masz koła ratunkowe bo wątpię byś bez tego zaskoczył
http://www.moris.chorzow.pl/index.php?o ... &Itemid=42
http://www.stadionslaski.pl/?mod=boisko&mnu=boisko

:-)

adamo chorzow

#516 Post autor: adamo chorzow » 7 mar 2007, o 19:20

Niewazne czy jest grill czy go nie ma cvzy jest kiosk obskurny z pamiatkami czy super sklep.wazna ze widac golym okiem ze W Ruchu oidzie ku profesjonalnemy podchodzeniu di rzeczy.............

SODA's
Kontakt:

#517 Post autor: SODA's » 7 mar 2007, o 20:17

ni tu nigdy nie bedzie dobrze NIGDY, jak juz powoli zaczyna sie robic normalnie to zawsze sie ktos znajdzie
w tym kraju co ma inne zdanie ....
podejrzewam ze jakby weszlo 3 tys. kibicow, to zas by gadali ,taki scisk,zaduszno ,nic nie bylo widac ,hazle zasrane
pi***ole nie pisze.....zmeczony caloscia
RUCH Chorzów Polska

kolend

#518 Post autor: kolend » 7 mar 2007, o 20:35

Kobold pisze:
tym ze dostali my bilety w ilosci 400 po 2 zł na sparing ?
Zapominasz o jednej rzeczy - wejściówki na sparing pojawiły sie po tym jak dwie bandy debli zaczeły sie okładać w przerwie sparingu Ruch - Widzew i do jednego z nich trzeba było wzywać karetkę. Część z ludzi tu piszących widzi zawsze tylko jedną stronę medalu. Na tym sparingu cześć ludzi pokazała, że czasem niewiele różni się od zwierząt (choć one nie czerpią zabawy z okładania się nawzajem). Kto po czymś takim weźmie odpowiedzialność za tych ludzi jak im znów coś do łba strzeli ??? Aniołkami nie jesteśmy i nie dziwmy się, że nikt nie pozwoli sobie na zbyt swobodne podejście do spotkań kibiców.
w 100% sie z Toba zgadzam, a o tym sparingu pisalem juz wczesniej.
Po takim incydencie - nikt o zdrowych zmyslach, nie bedzie ryzykowal wpuszczania wiekszej ilosci kibicow, niz zgodnie z przepisami miesci sie na obieckie sportowym. W razie wypadku - osoba odpowiedzialna za taka decyzje skonczy w wiezieniu.

Szajba
Kontakt:

#519 Post autor: Szajba » 7 mar 2007, o 21:26

:closed: :beczy: :beczy2: :closed:

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#520 Post autor: L.G » 8 mar 2007, o 09:30

Bizak16 pisze:Łowca - a gdybys to Ty nie dostoł wejsciówki zapewne niebylbys pod halą z "frajerską" nadzieją ze wejdziesz, ino pewnie bys siedziol w doma i pisol w tyn czas na forum jaki to zarząd jest pikny, professionalny i wogóle....wiesz jakos w to watpia :]
Pod halą zech sie chwila postoł. Bez żodny frajerski czy wzniosły nadziei, bo niby z czego ta nadzieja miołbych brać. W moim wieku hormony już niy buzują wiync jak niymom wejsciowki to sie niy napolom - proste.
A wejsciówki niy miołech bo mi się nie chciało przepychać i wadzić pod jakimś biórym/niy miołech czasu/chynci/zupa była za słono*** (***wybier sie co wolisz).
Wiync colki swiadomie przijechołech łobejżeć sobie "telebim". I choć zawiod moje wyobrażynie ło telebimie, niy skorzystom z okazji do nabijanio sobie tanii popularności w grupie larmiyrzy.
Tak samo jak łażąc pod tom halą, niy porzimuszony koniecznością lansowania się, przed 12-letnią łożartą siksą zrobionom na 16tka, niy musiołech się dołączać do tych nawoływań kere podług Pattona w ogóle tam niy padały - czyli propozycji wjazdu z drzwiami. Ani tyż popisywać się "łodwagą" wyrażanom słowami "chroniarze ch** wam w twarze" i "na***ać pokemonom". No ale wiym ty Patton dali bydziesz utrzymywoł, że jo sie niywiadomo czego czepiom, bo przeca to te wystraszone "ochroniarze" "zakute" w żólte kamizelki do zamiatania liści w parku, pałały niczym niy uzasadnionom agresjom do naszych "dzieci maryji i kólka rózańcowego".
łowca goroli pisze: Napiszę i mogę ci to powiedziec w twarz jestes zwykłym ciulem nie kibicem Ruchu
Do ciebie moga być i kosmitom.
Niczym się tak niy przejmują jak opiniami jakichś frajerow.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

czaRceli
Kontakt:

#521 Post autor: czaRceli » 8 mar 2007, o 10:04

Plus do organizatorów za to ze od trzeh lat ja organizuja, duzy minus do prowadzącego prezentacje. Co do nas kibiców to byliśmy mniej żywiołowi niz w tamtym roku.

JIMBEAM

#522 Post autor: JIMBEAM » 8 mar 2007, o 15:02

1.nie bylo zadnych uszkodzonych drzwi bo stalem pod nimi prawie do konca zanim mnie wpuscili
2.nie mozna miec pretensji do bramkarzy bo jakby spasowali to sie ludziska zadeptaja,jeszcze byla by tragedia
3.widac bylo,ze hala spokojnie moze pomiescic wiecej na takiej prezentacji niz zakladano
4.wielki plus dla Hetmana bo nie raz wychodzil z dodatkowymi wejsciowkami dla tych co stali pod drzwiami,a zanim jeszcze zaczela sie prezentacja na dobre zalatwil,ze wszyscy,ktorzy stali pod hala zostali wpuszczeni do srodka,odbywalo sie to po 10 szt zeby scisku nie robic
5.i tu sie zgodze,ze jeszcze daleko naszym organizatorom czy zarzadowi do profesjonalizmu,ale pomalu wszyscy sie ucza i mysle,ze na przyszlosc bedzie lepiej
6.a wracajac do braku profesjonalizmu to wyszlo to dzisiaj przy przedsprzedazy biletow,godz.10 kasa zamknieta,jak juz odtworzyli o 20 min.pozniej to sie okazalo,ze sa tylko bilety na 1,potem doszly na 7,zas czekanie i kilkaset biletow na 10 za ktorymi wiekszosc stala.Z tym to naprawde trzeba zrobic porzadek(niech sie zarzad za to wezmie),bo powtarza sie to zawsze,spoznienia,tlumaczenia typu,ze trzeba segregowac i liczyc bilety,a kogo to k....a obchodzi.O ile zarzad i sztab szkoleniowy dorosli juz jako tako do swojej roli to reszta pracownikow mam wrazenie ze zyje jeszcze w blogiej i upojnej epoce Rogali,zreszta ci co dzisiaj byli pod kasa to wiedza o co chodzi

Darth Kabut

#523 Post autor: Darth Kabut » 8 mar 2007, o 15:12

JIMBEAM pisze:1.nie bylo zadnych uszkodzonych drzwi bo stalem pod nimi prawie do konca zanim mnie wpuscili
2.nie mozna miec pretensji do bramkarzy bo jakby spasowali to sie ludziska zadeptaja,jeszcze byla by tragedia
3.widac bylo,ze hala spokojnie moze pomiescic wiecej na takiej prezentacji niz zakladano
4.wielki plus dla Hetmana bo nie raz wychodzil z dodatkowymi wejsciowkami dla tych co stali pod drzwiami,a zanim jeszcze zaczela sie prezentacja na dobre zalatwil,ze wszyscy,ktorzy stali pod hala zostali wpuszczeni do srodka,odbywalo sie to po 10 szt zeby scisku nie robic
5.i tu sie zgodze,ze jeszcze daleko naszym organizatorom czy zarzadowi do profesjonalizmu,ale pomalu wszyscy sie ucza i mysle,ze na przyszlosc bedzie lepiej
6.a wracajac do braku profesjonalizmu to wyszlo to dzisiaj przy przedsprzedazy biletow,godz.10 kasa zamknieta,jak juz odtworzyli o 20 min.pozniej to sie okazalo,ze sa tylko bilety na 1,potem doszly na 7,zas czekanie i kilkaset biletow na 10 za ktorymi wiekszosc stala.Z tym to naprawde trzeba zrobic porzadek(niech sie zarzad za to wezmie),bo powtarza sie to zawsze,spoznienia,tlumaczenia typu,ze trzeba segregowac i liczyc bilety,a kogo to k....a obchodzi.O ile zarzad i sztab szkoleniowy dorosli juz jako tako do swojej roli to reszta pracownikow mam wrazenie ze zyje jeszcze w blogiej i upojnej epoce Rogali,zreszta ci co dzisiaj byli pod kasa to wiedza o co chodzi
Recht

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#524 Post autor: L.G » 8 mar 2007, o 15:37

JIMBEAM pisze: 6.a wracajac do braku profesjonalizmu to wyszlo to dzisiaj przy przedsprzedazy biletow,godz.10 kasa zamknieta,jak juz odtworzyli o 20 min.pozniej to sie okazalo,ze sa tylko bilety na 1,potem doszly na 7,zas czekanie i kilkaset biletow na 10 za ktorymi wiekszosc stala.Z tym to naprawde trzeba zrobic porzadek(niech sie zarzad za to wezmie),bo powtarza sie to zawsze,spoznienia,tlumaczenia typu,ze trzeba segregowac i liczyc bilety,a kogo to k....a obchodzi.O ile zarzad i sztab szkoleniowy dorosli juz jako tako do swojej roli to reszta pracownikow mam wrazenie ze zyje jeszcze w blogiej i upojnej epoce Rogali,zreszta ci co dzisiaj byli pod kasa to wiedza o co chodzi
niy byda sie wypowiadoł na tymat osobowościi myntalności pracowników, bo ich po prostu niy znom, to niy bez znaczynia pewnie bydzie tutyz ich ilość. Eli prowdom je to co pisze Arcio (a czymu miałoby niy być),że pracowników je po prostu za mało, to nojlepsze założynia i procedury diobli wezną skuli pośpiechu i chytania wszyskich kotów za łogony łoroz .
Co prowda tyn system mogby wszyskim zaoszczyndzić roboty i czasu ale szczerze powiymsom niy mom co do niego pewności choć dużo rzeczy załatwiom przez net i chytnie zamiast stoć w raji kupiołbych sie bilety na Groclin tym sposobym ale:

* Dostałem potwierdzenie wpłaty. Kiedy otrzymam bilety?
1. Bilety wysyłamy ok 2 tygodnie przed imprezą (zależnie od imprezy). Informacja o wysyłce pojawi się na banerach na stronie głównej KupBilet.pl, oraz status rezerwacji zmieni się z ZAPŁACONE na WYSŁANE.
2. Jeśli informacja o wysłaniu biletów jest już dłuższy okres czasu, status Twoich biletów zmienił się na wysłane, a Ty nadal nie otrzymałeś biletów, skontaktuj się z właściwym dla Twojego miejsca zamieszkania urzędem pocztowym, często się zdarza że listonosz nie ma komu zostawić listu poleconego, i zostawia awizo (które też czasem ginie).

To trocha mało konkretne, tyn termin(2 tygodnie) tyż trocha dziwny i sztywny.Niy wiym jakie som relacje klub - organizotor sprzedaży internetowy ale może dałoby się to dało jakoś dopracować ku zadowolyniu wszyskich zainteresowanych stron. Rozumia że na Polska to systym nowatorski i moze zawiyrac błyndy, no ale trza je rugować i isc do przodku
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

siemadis
Kontakt:

#525 Post autor: siemadis » 8 mar 2007, o 17:07

wiadomo kiedy ta prezentacja bydzie na comtv ??

ODPOWIEDZ