Stroje

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

Re: Stroje

#511 Post autor: Blaszany » 30 cze 2013, o 23:23

Myśmy już mieli przeca niypowtarzalne i unikatowe wzory projektowane ino dlo Ruchu!!
Sezony: 2008/09 , 2007/08 , 2006/07 ....
Tukej można se je uobejrzeć, fajnie zaprezentowane: www.facebook.com/RuchChorzowMuzeum

niy wiym czymu tak łatwo pozbyli sie COLO.....

empe1
Kontakt:

#512 Post autor: empe1 » 1 lip 2013, o 00:05

Blaszany wiem ze takie mielismy sam mam z Colo koszulke wedlug mnie byly za***iste, a nie bylo tam cos jeszcze za czasow Klimka ze Colo chciol jakos kasa a Klimek im godol ze majom byc rod ze ich wypromowalismy.
obojetnie kto bedzie mom nadzieja ze bydymie mielie zas cos unikalnego

scouser
Kontakt:

#514 Post autor: scouser » 2 lip 2013, o 05:39

mieliście kiedyś te z colo ubrane? przecież to się nie nadaje do grania.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#515 Post autor: Scypion » 2 lip 2013, o 08:27

19flasteR20 pisze:Nojlepsze treski wg mie :) https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos- ... 4902_n.png
W wg. mnie kicz straszliwy

Awatar użytkownika
PatRicio_80
Kontakt:

#516 Post autor: PatRicio_80 » 2 lip 2013, o 12:48

już od tego hummela wolołbych macron, ale wiadomo, że chodzi o to kto do taniej abo za free

http://www.macron.com/shop/eu/en/lazio- ... 12-13.html
"Życie polega na RUCHU i RUCH jest jego istotą" - A.Schopenhauer

miechowiner12
Kontakt:

#517 Post autor: miechowiner12 » 2 lip 2013, o 12:51

Też mom kilka z ostatnich lot koszulek i jak mom być szczery to pod względem jakości w ostatnim czasie to lotto było najlepsze, choć ktoś tam narzekoł, że mu herb podrażnio cycka.
Natomiast godom o jakości nie o wyglądzie, bo tu zawsze to jest kwestia gustu, mnie się najbardziej podobały jak grali my w reeboku

pedro-sbl
Kontakt:

#518 Post autor: pedro-sbl » 2 lip 2013, o 13:25

PatRicio_80 pisze:już od tego hummela wolołbych macron, ale wiadomo, że chodzi o to kto do taniej abo za free

http://www.macron.com/shop/eu/en/lazio- ... 12-13.html
Macron robi super stroje. Villa ubierajom i tyz im fajne stroje zaproponowali na tyn sezon. W ogole couki asortyment fajnie wyglondo. No ale niy do psa wuszt. Ogolnie te mniyj znane marki czynsto robiom ciykawsze stroje niz te topowe.

W ogole wiadomo cos o tym Hummelu? Przygotowania do nowego sezonu sie zaczly a niy wiadomo w czym bydom szpilac. Dziadostwo na dziadostwie.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

miechowiner12
Kontakt:

#519 Post autor: miechowiner12 » 2 lip 2013, o 13:40

do końca czerwca były umowy z Adidasem więc co mieli godać,

ale znając życie to i tak pewnie najbliższe sparingi będą grali nadal w strojach adidasa

pedro-sbl
Kontakt:

#520 Post autor: pedro-sbl » 2 lip 2013, o 13:56

miechowiner12 pisze:do końca czerwca były umowy z Adidasem więc co mieli godać,

ale znając życie to i tak pewnie najbliższe sparingi będą grali nadal w strojach adidasa
Do konca czerwca umowa a uod 1 lipca jechac ze sprzedazom nowych trykotek. A pozniyj stynkajom, ze w kasie pusto.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

Awatar użytkownika
PatRicio_80
Kontakt:

#521 Post autor: PatRicio_80 » 3 lip 2013, o 08:09

Miałem okazję widzieć parę tygodni temu jak wygląda promocja nowych koszulek w Barcelonie. I nie wymagam, żeby wzorem Barcy, która z NIKE ubrała pomnik Kolumba w koszulkę i zapłaciłą za to 100000 EUR (bo chyba nie ubieremy pomnika Redena na rynku). Ale wszędzie bilbordy z nowymi koszulkami. A u nas? Parę tygodni przed rozpoczęciem ligi nie ma oficjalnej wiadomości w jakich strojach będziemy grali, już nie mówiąc o jakiejkolwiek prezentacji nowych koszulek. Wiem, że to nie ta klasa porównania ale u nas nie dzieje się nic. Bo nawet nie wymagam, żeby przedstawiać nowych zawodników w ramach prezentacji - bo nie kupujemy Nejmara gdzie na prezentację przyjdzie 56500 kibiców. Ale u nas cisza z czymkolwiek...
"Życie polega na RUCHU i RUCH jest jego istotą" - A.Schopenhauer

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#522 Post autor: Scypion » 3 lip 2013, o 08:36

Swoją droga czemu nie oblec Redena w naszo koszulka albo aby szalik? Ligonia tyz by szlo przyozdobic :)

RudaSlaska7
Kontakt:

#523 Post autor: RudaSlaska7 » 3 lip 2013, o 08:44

dyć za gorko mu bydzie :-)

pedro-sbl
Kontakt:

#524 Post autor: pedro-sbl » 3 lip 2013, o 11:05

Scypion pisze:Swoją droga czemu nie oblec Redena w naszo koszulka albo aby szalik? Ligonia tyz by szlo przyozdobic :)
Jo bych proponowol smagora i kotali, ludzie z kamienia co budujom wspolnymi silami wielki Ruch.

pedro-sbl
Kontakt:

#525 Post autor: pedro-sbl » 3 lip 2013, o 11:12

PatRicio_80 pisze:Miałem okazję widzieć parę tygodni temu jak wygląda promocja nowych koszulek w Barcelonie. I nie wymagam, żeby wzorem Barcy, która z NIKE ubrała pomnik Kolumba w koszulkę i zapłaciłą za to 100000 EUR (bo chyba nie ubieremy pomnika Redena na rynku). Ale wszędzie bilbordy z nowymi koszulkami. A u nas? Parę tygodni przed rozpoczęciem ligi nie ma oficjalnej wiadomości w jakich strojach będziemy grali, już nie mówiąc o jakiejkolwiek prezentacji nowych koszulek. Wiem, że to nie ta klasa porównania ale u nas nie dzieje się nic. Bo nawet nie wymagam, żeby przedstawiać nowych zawodników w ramach prezentacji - bo nie kupujemy Nejmara gdzie na prezentację przyjdzie 56500 kibiców. Ale u nas cisza z czymkolwiek...
Ale tak sie wlasnie buduje marka klubu! Takimi akcjami przyciago sie sponsorow i kibicow do klubu! A czymu by niy zorganizowac jakiyjs prezentacji w parku abo na wolce abo w silesii, chetnie by fusbalery dolaczyly? Niy chca godac ani na cichyj bo zaro mi sie przypomino prezentacjo na parkingu.

Puscic w obieg w prasie i na facebookach info o prezentacji, nakrecic trocha cisnienie i juz sie robi cos pozytywnego. Kto wiy, przy znosnych cenach trykotek moze by i sie tako akcja w jedyn dziyn splacila.

A tukej nawet niy wiadomo w czym bydymy szpilac, zero info na zajcie a sprzedaz juz by mogla lekko isc. Tym bardziyj, ze je srodek lata i zas bydymy trykotki i spodenki sprzedowac w pazdzierniku a mycki i handszuly we marcu. :mur: :mur:

ODPOWIEDZ