Kolejna podwyżka

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
pol.zip.exe
Kontakt:

#511 Post autor: pol.zip.exe » 6 sie 2007, o 20:17

Moim zdaniem na jutrzejszym spotkaniu powinny zostać przedstawione dwie wersje, odnośnie cen biletów, żeby nie było że potem każdy godo co innego:
(po nacisnieciu na obrazek, dowiesz sie wiecej!!!)
Obrazek

Wersja druga wymagałaby dostawienia płotka oddzielającego wejście na stadion od sektorów "6" oraz "7" (to oczywiście może być zbyt duży problem dla naszych działaczy), sektor "5 jest już oddzielony. Na ten sektor mieli by wstęp "bogaci" kibice którzy kupili bilet za 25zł, bilet byłby sprawdzany przed wejściem na sektor. Kolejna kontrola odbywała by sie przed wejściem na "DZIESIONE" tu obowiązywałby bilety za 15zł. Dzieki takiemu posunięciu selekcja na stadionie zrobiła by się szybko. Mlodzież do lat 18(wazna legitymacja uczniowska), mialaby alternatywe kupna biletu który obowiązywałby tylko w "MLYNIE" (na "DZIESIONA" by niewszedł bo tam bilet za 15zł, na prostą tez nie bo tam 25zł, zostaje do wyboru sektor rodziny i młyn), wiadomo co taki mlody wybiero. Dwustrona korzyść "młyn" zawsze pełny, a mlody mo tanio!!!
Dzieki temu podziałowi sektor "8" nie swieciłby pustakmi, bo ojciec idąc z dzieckiem na szpil wiadomo ze nie weźnie bajtla do "młyna " tylko jak chce miec tansza wejsciowke to kupi na sektor rodziny i bedzie tam z nim siedziol.
Niech zarząd weźnie pod uwaga ze p. Kopel nie postawił nam jeszcze stadionu, gdzie trybuny znajdują sie bezpośrednio za bramką i widoczność jest rewelacyjna, na najlepszych i największych stadionach obowiązuje podział na sektory z lepszą i gorszą widocznością, ale ja niewiem co wy jako "zarząd chcecie osiągnąć" dawając wszędzie takie same ceny biletów. Przecież to jest chore, przejdzcie sie kiedy (zeby juz nie pisac za przeproszeniem ruszcie dupa) i idzcie sobie zobaczyć jaka jest widoczność z sektora 8,9,10. Przecież za takie warunki to niewiem czy w ogóle należałoby sie płacić!!! Pomyślcie zanim coś zrobicie, bo jak Ci prawdziwi KIBICE się odwos odwrócą, to jeszcze będziecie cieniutko piszczeć. Przekonacie się jak Ruch przegra (oby sie to nigdy nie zdarzył) 3 mecze z rzedu ilu kibiców "od swita" wam przyjdzie na mecz a tych prawdziwych kibiców nie bedzie juz bo nie bedą mieli za co isc na szpil.

PS. Sektor gosci tez jest u nas zjeba..ny, bo wiadomo ze w 1 lidze bedzie wiecej przyjezdnych i to nie wystarczy, robienie z calej "5" bufora jest chore. To byl kolejny nie przemyslany plan zarzadu. Sektor dla gosci i bufory powinien wygladac tak jak na fotce wyzej.

pozdRawiam!!!
-NLF-

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#512 Post autor: spyru » 6 sie 2007, o 20:41

wklej ten post jeszcze w kilku innych tematach żeby rozwiać wszelkie wątpliwości czy każdy to przeczyta
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
pol.zip.exe
Kontakt:

#513 Post autor: pol.zip.exe » 6 sie 2007, o 20:51

a nie dostana bana albo ostzrezenia za rozklejanie tego samego tematu w innych miejcach??
-NLF-

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#514 Post autor: Lutz » 7 sie 2007, o 01:43

Wysłany: Wczoraj 17:05
już rzech sie zdecydowoł Gerchat:P - jakis karlus co pojechol do efu za robotom bo tu sie rady nie dowol albo bolo mu za malo! teroz opciepuje blotym synkow albo dziolchy kere na tyn wyjazd nie majom a moze wcale niy chcom uciekac ino wolom zostac tukej!
A monyj Ci to ty Twoi poły by roz prziszło że poru wyjechało tyż z innych powodów ?? I jak już słysza pierdolynie o uciykaniu to mie aż w życi szczypie. Weź sie chopie na strzimanie i niy fandzol takich gupot bo aż przikro czytać.
Mie cołki czos wyglondo nato że Ty jednak tym karlusom z efu zowiścisz .
Jom sam problymu niy widza , pakuj klamory i dowej sam do mia - porobisz 3 dni kupisz sie karnet i bydziesz móg co wochenende na szpil lecieć fliygrym.
Jakim qwa błotym , fto kogo obciepuje ?? Filozofia je prosto jak budowa cepa !! Niy mosz na wjazd to niy idź , niy mosz na cigarety to niy kurz, mie niy stać na Karaiby to jada na urlop do Grecji - i niy szkamrom że managera z BMW stać na Barbados, widocznie mo wiyncy drauf jak jo. Takie je życie chopie , a to że Wy mocie szkamranie we krwi i żyjecie jeszcze komunom , kaj "wszysko" boło za darmo wiymy wszyscy już niy od dzisiej. Jakie wyście to biydokiy som , jak to na ślonsku same "złomiorze" i gupie robole miyszkajom - sami sie we własne gniozdo smolicie - potym narzykanie że Poloki majom taki obroz o Slonsku.

Jo sie chyba pocedza jak na Sosnowcu bydzie voll stadion , jo je ciekawy komu wtedy szczyna opadnie.
PozdRowiynio z Raju !!

FAROW
Kontakt:

#515 Post autor: FAROW » 7 sie 2007, o 08:26

Lutz tako prowda że ludzie pouciekali do Efu! :] Jedni uciekli do lepszyj roboty inni do wygody a inni przed władza komunistyczną kiero ich ścigała ale to wszystko są ucieczki!!
Wielu zostało i stawiło czoła rzeczywistości! :) No chyba ze kogoś tam wysłali przełożeni z roboty czy z podziemia to wtedy wyjątkowo co innego! :)

FAROW
Kontakt:

#516 Post autor: FAROW » 7 sie 2007, o 13:00

Moją ojczyzną jest Górny Śląsk a niy żodne niymcy! Nie czuja sie niemcem i nie podobo mi sie jak ftoś przijedzie z rajchu i godo "u nos w niymcach..." ! U nos to jest tu na Ślonsku a niy tam! Tyla w temacie :P

FAFAL

#517 Post autor: FAFAL » 8 sie 2007, o 22:21

a jo choby sr** na szpil puda. dom te piniądze bo ruch jest tyla wart by dać im ta kasa i łoglądać szpil na żywca i głośno ryceć. żaden bojkot nic nie zrobi. Jak ftoś kocho ruch to ta kasa wyciągnie spod ziemi żeby łobocyć ten szpil!!!!!!

R1920Ruch

#518 Post autor: R1920Ruch » 8 sie 2007, o 22:42

Ludzie opanujcie sie wreszcie my są w polsce zaniedlugo w tym kraju na nic nie będzie nos stać każdy chce zarobić nie myśląc o innych.

Drogi zarządzie wszyscy szanują to co zrobiliście dla Ruchu i należy wam sie bardzo dużo, ale wszyscy nie są cały czas przy kasie, i pani prezes mogła by się więcej udzielać w mediach :|

Blue-White.....
Kontakt:

#519 Post autor: Blue-White..... » 9 sie 2007, o 17:55

FAFAL JAK BYDZIES ZMIOL DZIECI I ZONA CO NIE BYDZIESZ TAKICH GUPOT PISOL .... BO SOM TO KOZDY MOZE ISC I DAC TE 25 ZETA ALE JAK CHCE ISC CALO RODZINA TO POMYSL ILE KASY MUSZA DAC...

[ Dodano: Czw 09 Sie, 2007 ]
BO Z TEGO CO WIDAC KOZDY MYSLI O SOBIE ALE NIE O INNYCH KIBICACH A NIBY TO SIE ZWIEMY JEDNO RODZINA.??????
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related

FAFAL

#520 Post autor: FAFAL » 9 sie 2007, o 22:46

oczywiście mosz racje jak najbardziej. nie będe sie o to spieroł bo ni mom baby i bajtla. Narazie sie żyja som i gitara. jestem jak najbardziej za tym by te bilety były tańsze dziś wkolejce godzine stałem i słyszołch różne dyskusje. Więc jeśli o ceny biletów chodiz to są one katygorycznie za duże. baby i dzieci powiiny mieć taniej. A chopy hmmmmm narazie mnie stać i choby żygać ta kasa wytarom chodź i tak jest czasem ciężko. Moje widzenie jest tak...
Baby i bajtle do 15 roku życie powinny mieć zniszka. A powyżej 15 lot normalnie jak każdy. Jak sie mo 15 lot to już idzie zarobić tylko cza chcieć. MIE łOD BAJTLA UCZYLI żE JAK SIE COś CHCE TO PO TRUPACH CZA Iść. nie miejcie mi za złe tego młode ludzie ale tak jest. A jak sie coś kocho to tym bardziej.
Tak jak mój przedmówca pisał że mo bajtla i baba to co innego gdy bilet kosztuje 25. Ja w swoim poście myślałem o jednej osobie wiec jeśi uraziłem to przepraszm
POZDRAWIAM NIEBIESKICH!!!!!

zawsze@wierna

#521 Post autor: zawsze@wierna » 14 sie 2007, o 14:02

no i frekwencja na Ruchu w meczu z Zagłębiem słaba...ciekawe co na to zarzad?

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#522 Post autor: L-o » 14 sie 2007, o 14:58

Mie sie zdaje ze jak na ta pogoda to i tak dobrze bolo ... :)

Nusia84

#523 Post autor: Nusia84 » 14 sie 2007, o 20:50

Ekstraklasa S.A. ustaliła dzisiaj szczegółowy terminarz 6. kolejki I ligi. Mecz przyjaźni z Widzewem odbędzie się w Łodzi w sobotę 1. września o godz. 18:00.

Sześć dni wcześniej (w niedzielę 26. sierpnia o godz. 14:30) Ruch zmierzy się na własnym boisku z Koroną Kielce. Relację na żywo ze spotkania, na którym najprawdopodobniej otwarte będą tylko sektory rodzinne (kara za odpalenie pirotechniki w meczu z Polonią Bytom w rundzie wiosennej poprzedniego sezonu - przyp. red.), przeprowadzi Canal

to niby kto wlezie na tyn szpil?? czyli zas razym do kupy jedyn szpil odpado z karnetu????? czy wjy ktoś szczegóły? czy może ino wlezom osoby z karnetami??

SODA's
Kontakt:

#524 Post autor: SODA's » 14 sie 2007, o 21:07

dziwie sie ze canal + transmituje hujnie kibicowska a kase maja i nie reaguja
moglo byc np.15 tys. reklamozercow
RUCH Chorzów Polska

ODPOWIEDZ