Uwagi ( propozycje) do moderatorów
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ma się te kpiarskie talenty :krol:scanerboy pisze:"... i Ci co ich nie było jak ich nie było nie przeczytają jak Ci co byli jak tamtych nie było walczyli o to żeby oni wrócili..."
Gerhat z całym szacunkiem, za***iste zdanie k**wa wymyśliłeś, nic nie rozumiem z tego, ale się za***iście ubawilem.
Pozdro
fraza powstała nieprzypadkowo, zapewniom Cię i ciesza się że Ci humor dopisuje
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
[quote="scanerboy"]Może założymy temat: "słynne cytaty" byłbyś wysoko.
Ale ok przeczytałem kilka wczesniejszych postów i się połapałem.

p.s. u mnie w biurze już wszyscy popłakani
Wygląda na to, że teraz na forum są tylko Ci, którzy nie wyjechali do Grodziska.[/quote]
nie pisz głośno, bo takich co nie jeżdżą na wyjazdy mają tu za obywateli drugiej kategorii, ale na pocieszenie, jesteśmy w tych 98% widowni ostatniego meczu co nie pojechali, momo wszystko wielki szacunek dla tych co pojechali
ps
na zachodzie bez zmian, strona widmo nr 28 nadal straszy
Ale ok przeczytałem kilka wczesniejszych postów i się połapałem.

p.s. u mnie w biurze już wszyscy popłakani

Wygląda na to, że teraz na forum są tylko Ci, którzy nie wyjechali do Grodziska.[/quote]
nie pisz głośno, bo takich co nie jeżdżą na wyjazdy mają tu za obywateli drugiej kategorii, ale na pocieszenie, jesteśmy w tych 98% widowni ostatniego meczu co nie pojechali, momo wszystko wielki szacunek dla tych co pojechali
ps
na zachodzie bez zmian, strona widmo nr 28 nadal straszy
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
rzeczywiście, sie nie sprawdziła,
bo roz sie mi tak kiedyś zdarzyło, jak żech sie produkowoł napisoł długiego posta, a potm go z edytowoł i on wrócił nawcześniejszo strona, to ta następno została i właśnie wyświetlało, że nie ma na niej postów, ale może to był zbieg okoliczności i
najwyraźniej nie jest tak jak żech myśloł.
bo roz sie mi tak kiedyś zdarzyło, jak żech sie produkowoł napisoł długiego posta, a potm go z edytowoł i on wrócił nawcześniejszo strona, to ta następno została i właśnie wyświetlało, że nie ma na niej postów, ale może to był zbieg okoliczności i
najwyraźniej nie jest tak jak żech myśloł.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
Ja to dupce za kogo mnie tu uważają, swoją ilość kilometrów za Ruchem wyjeździłem, teraz niech jeżdżą młodsi. Ale szacun dla tych co pojechali się należy, tym bardziej, że w wielkim tygodniu trafiły się nam dwa wyjazdowe mecze. Może darujmy sobie na razie temat znikających tematów. I tak największa zasługa w rozwiązaniu problemów jest po stronie adminów i informatyków, zamiast się czepiać, ja bym osobom, które pomogły naprawić forum podziękował i postawił wirtualnegerhat pisze:

- Patton
- Kontakt:
Gerhat - dla mnie w tym momencie szukacie sobie zastepczego tematu. Ja zamykam i kasuje tematy wszedzie, lacznie z dzialem kibice. I zapewniam Cie, ze nie musze sie niczego/nikogo bac. Jezeli tak wam zalezy, to temat zostaje otwarty, a ja wam proponuje zamiast "forumowej nagonki" na mnie, zalatwic to jak na demokracje przystalo: "Czy Patton ma w dalszym ciagu byc adminem??". ciach, bajera 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
Sie chopie nie nerwuj. W większości mamy dziś w perspektywie ślęczenie przed telegazetą i to w dodatku TVP1. Tak to jest, ze jak się jest na forum, to w pewnym sensie jest się z niebieską ekipą. A prawda jest taka, że ludzie piszą byle co, a tak naprawdę czekają na wieści z Grodziska.Patton pisze:Gerhat - dla mnie w tym momencie szukacie sobie zastepczego tematu. Ja zamykam i kasuje tematy wszedzie, lacznie z dzialem kibice. I zapewniam Cie, ze nie musze sie niczego/nikogo bac. Jezeli tak wam zalezy, to temat zostaje otwarty, a ja wam proponuje zamiast "forumowej nagonki" na mnie, zalatwic to jak na demokracje przystalo: "Czy Patton ma w dalszym ciagu byc adminem??". ciach, bajera :D
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Patton nie rób się baba i nie nazywej tego nagonką dla której czeba Cie utwierdzać w przekonaniu że tym adminem mosz być.
Odpowiedź brzmi mosz być, ale twoje "ciachanie" podlego takiej samej ocenie jak każdy inny post na forum, jeden wzbudza reakcje inny przechodzi bez echa.
Temat zastępczy może jest ale nic ciekawszego na forum się nie dzieje, przynajmniej do czasu dzisiejszego naszego awansu do półfinału PP.
Dzięki za odblokowanie tematu, za ta czynnośc admina jeszcze roz stokrotne dzieki.
ps
Na zachodzie bez zmian
zrób cos z tym
:lol:
Odpowiedź brzmi mosz być, ale twoje "ciachanie" podlego takiej samej ocenie jak każdy inny post na forum, jeden wzbudza reakcje inny przechodzi bez echa.
Temat zastępczy może jest ale nic ciekawszego na forum się nie dzieje, przynajmniej do czasu dzisiejszego naszego awansu do półfinału PP.
Dzięki za odblokowanie tematu, za ta czynnośc admina jeszcze roz stokrotne dzieki.
ps
Na zachodzie bez zmian

zrób cos z tym
:lol:
- Martinezku
- Kontakt:
Wiesz co Patton jedno pieronskie nieporozumienie , Tys wlasnie narobil. Zastalo dla mnie odblokowane forum. I wlasnie zauwazylem ze temat" Co z tym forum " zaklada sie klutka. No to dla kogo byl ten temat? Dla tych co mieli forum? A dlatych co nie mieli jest klutka. Czy ciebie nie pokopalo? Rozumiesz to czy nie? Bo jak to wytlumaczyc?
2. Temat cos zablokowaj tak sobie ,to temat Remont stadionu. Ni to z gruszki ni z pietruszki o tak sobie. Zaklada klutke.
Acha zeby bylo weselej to zakladasz nowy temat i wrzucasz jakis program architekt, Ktorego nie szlo uruchomic.
Chodzi o zaprojektowanie nowego stadionu.
2. Temat cos zablokowaj tak sobie ,to temat Remont stadionu. Ni to z gruszki ni z pietruszki o tak sobie. Zaklada klutke.
Acha zeby bylo weselej to zakladasz nowy temat i wrzucasz jakis program architekt, Ktorego nie szlo uruchomic.
Chodzi o zaprojektowanie nowego stadionu.
A zapomnialem dodac ze nadal cos nie tak z tym forum. Gerhard ma racje !
Kiedy meczylem sie jak wejsc na forum okrezna droga, natrafilem na rakink form Nasze forum "Ruch Chorzow zajmuje 37 miejsce. W sumie z dzialu klubow sportowych jest bardzo dobry wynik. To daloby 2 czy 3 miejsce w tym rakingu. oczywiscie pod katem klubow.
Kiedy meczylem sie jak wejsc na forum okrezna droga, natrafilem na rakink form Nasze forum "Ruch Chorzow zajmuje 37 miejsce. W sumie z dzialu klubow sportowych jest bardzo dobry wynik. To daloby 2 czy 3 miejsce w tym rakingu. oczywiscie pod katem klubow.
- Patton
- Kontakt: