Nowi pilkarze w Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
niebieski_brat

#496 Post autor: niebieski_brat » 8 paź 2004, o 17:11

no i sie nie pogroli... serby nie dotarli.

kibic1920

#497 Post autor: kibic1920 » 8 paź 2004, o 17:24

Pavlique pisze:tera po tyj rzeźni tego pilkarzyka z craxy w grancie w jonkowicach strach sie bydzie kaj pokozać i prziznać że sie jest ze pszczyny w wpi...ol sie dostanie łod kożdego :wink:
To wszystko dzialo sie w Grancie :?: :oops:

TomSky
Kontakt:

#498 Post autor: TomSky » 8 paź 2004, o 18:12

W grancie w Jankowicach k. Pszczyny. Kraksa sie już napino na necie ze przyjadą... podobno w sobote...
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

kibic1920

#499 Post autor: kibic1920 » 8 paź 2004, o 18:58

Wlasnie wrocilem z piwka z kumplem co chodzi z corka wlascieli Grantu i sie boja, ale jak cos to "Trojkat" ma lac wszystkich jak popadnie :lol:
Ci co tam chodza pewni Trojkata znaja :roll:

Dobrze ze juz tam nie chodze bo cos sie tam dziwne rzeczy dzieja ostatnio :?

Ps : Cos nie na temat tu piszemy ostatnio, ale to co sie stalo w Grancie jest wazne wiec chyba moderatorzy nam wybacza :wink:

Pavlique
Kontakt:

#500 Post autor: Pavlique » 8 paź 2004, o 20:16

W sumie to racja ale Znicz Jankowice tyż czimie z z Ruchem a właściciele rzeczywiście mogom mieć przesrane jak poru pociuloków z craxy przijedzie; bez zrozumienio ło co poszło i kto zawinioł
I'm a man who walks alone

kibic1920

#501 Post autor: kibic1920 » 8 paź 2004, o 20:41

Troszku nie na tematu piszemy wiec wracamy do tematu.
Podobno Mleczko nie pojechal do Austri tyko szukac tych Serbow, a Blok ma isc bo " Ktokolwiek widzial ktokolwiek wie " i prosic ludzi o pomoc w ich odnaleziniu.

Juz niewiem o co w tym chodzi, ale cos mi sie wydaje ze ten menadzer co ich nam zalatwil nie jest zbyt normalny bo jak to wszystko inaczej nazwac :?

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#502 Post autor: 19r20 » 13 paź 2004, o 16:22

ku*** w Ruchu jedno jest pewne:

jak się coś zaczyna przeciągać to wiadomo że gówno z tego będzie

i tak jest ze sponsorem no i tymi serbami
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Stona
Kontakt:

#503 Post autor: Stona » 13 paź 2004, o 16:47

postawili my na mlodziez!!!!!!!!!!!!! i hu* z serbami!! nasi niech walcza!! PozdRo dla mojego kumpla ktory moze bydzie siedziol na lawce..!! Damian Hampel szczel nom bRamka!! :D :D :twisted: :twisted:
za Tobą pójde w ogień, wode..

TrevoR

#504 Post autor: TrevoR » 13 paź 2004, o 18:20

Klimzowiec pisze:Damian Hampel szczel nom bRamka!! :D :D :twisted: :twisted:
Jo tam bych woloł coby szczeloł im a nie Nom :D

kibic1920

#505 Post autor: kibic1920 » 13 paź 2004, o 18:38

Poradzi sobie nasz mlodziez.
Gdy beda myslec o wzmocnienach to moze pomysla o Szulik :lol: wiem ze to zabol ale mi sie podobalo zawsze jak gra. Gral w Unionie Berlin, ale z tego co wiem to jzu jest w Polsce i gdzies gra w nizszych ligach.
Wie ktos co sie z nim dzieje ?

snajper

#506 Post autor: snajper » 23 paź 2004, o 09:22

konczy sie juz runda jesienna czeba by było zaczac myslec o wzmocnieniach 8) macie jakis piłkarzy na oku :?: :?:
co myslicie o Juszkiewiczu z Igloopolu ?? z tego co zauwarzuyłem to strzela dos duzo bramek 8)

kibic1920

#507 Post autor: kibic1920 » 5 lis 2004, o 17:22

Po tej wypowiedzi Smarzynskiego jzu mozemy szukac pomocnika :cry:
Konczy mu sie kontrakt, gral w Arce kibice go lubia i najwazniejsze ze walcza o 1 lige wiec wydaje mi sie ze on tam wroci. Pogon chce pozbyc sie kilku pilkarzy wiec moze trafi ktorys z nich do Chorzowa. Blazejewski tam nie gral a u nas radzi sobie bardzo dobrze. A w zimie moze by tak pomyslec o pilkarzach Cracovi ( Wawrzyczek i Przytula )

Luke

#508 Post autor: Luke » 5 lis 2004, o 17:29

Wawrzyczek to bardzo dobry pomysł na wzmocnienie dla Ruchu,a jeśli chodzi o Przytułę to wydaje mi się że on raczej nie zdecyduje się przejść do Chorzowa ze względów finansowych... :roll:

KK
Kontakt:

#509 Post autor: KK » 5 lis 2004, o 23:18

Ostatecznie sie przekonalem ze w tym miejscu w ktorym stoimy sprowadzanie najemnikow z drugiego konca Polski, albo zagranicy mija sie kompletnie z cele. Co z tego ze Smarzynski ma duze mozliwosci, jesli ciagle gra slabo i paleta sie po klubie z mizerna mina...
O Toborku juz nie mowie, bo on na II lige sie nie nadaje. Jakis tam szkielet na wiosne mamy, tylko uzupelnic luki jakimis walczakami pokroju Probierza, postawic wreszcie na takiego Wawrzynczoka i mozemy przegrywac, ale niech kazdy z pilkarzy zagra na 100%

Potwierdzam wiadomosc dotyczaca tego ze Smarzynski i Jarczyk zglosili chec odejscia z klubu po rundzie jesiennej, choc sprawa nie jest przesadzona

BZA

#510 Post autor: BZA » 5 lis 2004, o 23:44

Tylko nie zróbcie takiego błędu jak nasi pseudo działacze w tamtym sezonie - naściągali mase gówno wartych gwiazd i tylko dobili przez to klub ... Ale z drugiej strony takich dwóch jak Pawelec i Grajek to nie ma na świecie, więc chyba nie macie się o co martwić :)

Pozdro

ODPOWIEDZ