PREZENTACJA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#496 Post autor: L.G » 7 mar 2007, o 15:01

Lukas Michalski pisze: 1. Ile razy pisales ze na forum jest klika, ktora robi tak jak jej 'ktos' kaze, rozczulales sie sam nad soba ze ktos Ci kasuje posty za poglady?
"rozczulałes" to twoje określenie, co do reszty (kliki) - podtrzymuję
2. Widzisz na tym to polega - ja sie solidaryzuje z tymi ludzmi w tym temacie mniej lub bardziej to znaczy ze nie mam swoich pogladow. Ty jestes w jakiejstam opcji ktora sadzi inaczej, wiec Ty masz swoje zdanie :lol:
i beztoż mi cie żol - mosz swoje poglądy ale niy solidaryzujesz się z nimi (poglądami)
3. ciekawe - jako w pewnym sensie wspolpracownik klubu znalazlem sie jednoczesnie w grupie ktora uczestniczy w wiecu potepiajacym zarzad (to jest wlasnie przyklad lowca na to ze cos chcesz wmowic), a ja tylko uparcie twierdze ze trzeba sie nastepnym razem postarac o to, by ludzie nie musieli stac poza jakims wydarzeniem, tylko w wiekszej liczbie w nim uczestniczyc.
łotym tyż godom. Ty wiysz, że było niyprofesjonalnie, bo wiysz i już, zodnych konkretów
i nie nazywam ludzi ktorzy przyjechali pod hale frajerami bo wiem ze nie przyjechali pod hale wy***ac drzwi tylko przywitac druzyne przed nadchodzaca runde
a jo nazywom, bo jak wtoś niy rozumi ośmiowyrazowego zdania to jego problym niy mój, rozumia tyż że drzwi same sie zepsuly. Zaś zdanie "niy bydom mi take ch*** godać czy moga wlyź czy niy, wjyzdzomy z drzwiami" - aż emanuje chynciom prziwitania sie z drużynom w żadnym razie chynciom udowodniynio czegoś komuś.
4. ja nie moge, jak bym mogl pisac jak uwazam to bym sie musial czasem zbanowac po zacytowaniu Twojego posta
wzruszo mnie twoja troska o jakość jynzyka na forum, szkoda, że chodzi ino ło moje cytaty
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#497 Post autor: gerhat » 7 mar 2007, o 15:08

Lukas w jednym się nie zgadzom, łowcy zarzucosz niewiedza a som nie wiesz jak dokładnie było bo robiąc wywiady nie robiłeś ich z tymi co mocowali się z drzwiami lub z czyims pyskiem, dlatego nie jesteś żadną wyrocznią jak rzeczywicie było.

W jednym się za to z tobą zgadzom, że tez mom ogromny szacunek dlo tych co przyszli pod hala bez wejściówek, bo liczyli że zobocza swoja ukochano drużyna, ale że nie weszli niech pretensje mają li tylko do siebie a nie płaczą tu jak cipy kierując pretensje do zarządu, Zientka, Klimka, łowcy goroli, slavo czy gerhata. Jest wielu takich co nie weszło i plują sobie w brodę (a nie w brodę zarządu) że nie pomysleli o wejsciówkach i dla takich mieć szacunek to rzecz oczywista,a my tu mówimy o plujących w brode wszystkim tylko nie sobie.

Nikt tu nie stwierdził nigdy że momy w pełni profesjonalny zarząd ale widać gołym okiem że się starają jak mogą ale pewna grupa osób mo widoczenie wirusowe zapalenie na pretensje do innych ino nie do samego siebie.

SODA's
Kontakt:

#498 Post autor: SODA's » 7 mar 2007, o 15:08

prezentacja na Wysokim poziomie , słowa podzieki dla organizatorow
RUCH Chorzów Polska

scanerboy

#499 Post autor: scanerboy » 7 mar 2007, o 15:12

Lukas Michalski pisze:
łowca goroli pisze:Co do robiynio czegoś z siebie, to mosz pecha, niczego siebie robić niy musza. Nikomu niy musza sie przichlybiać i niczego udować niy musza. Tym samy niy musza solidaryzować ani wspólczuć frajerom co to bez wejsciówek sie wybrali a teraz łzy leją. Niy musza uczestniczyć w wiecu potympiającym zarzond. Nic niy musza bo zech jest niezależnym czowiekiem i niy szukom kolegów poprzez włażynie im do rzici i kadzynie, a poprzez świadomy wybór konkretny osoby co pasuje mi poglondami i charakterym. Moga pisać tak jak uważom, a niy wbrew tymu.
W odróżniyniu.
Współczuja i pozdrawiom
1. Ile razy pisales ze na forum jest klika, ktora robi tak jak jej 'ktos' kaze, rozczulales sie sam nad soba ze ktos Ci kasuje posty za poglady?
2. Widzisz na tym to polega - ja sie solidaryzuje z tymi ludzmi w tym temacie mniej lub bardziej to znaczy ze nie mam swoich pogladow. Ty jestes w jakiejstam opcji ktora sadzi inaczej, wiec Ty masz swoje zdanie :lol:
3. ciekawe - jako w pewnym sensie wspolpracownik klubu znalazlem sie jednoczesnie w grupie ktora uczestniczy w wiecu potepiajacym zarzad (to jest wlasnie przyklad lowca na to ze cos chcesz wmowic), a ja tylko uparcie twierdze ze trzeba sie nastepnym razem postarac o to, by ludzie nie musieli stac poza jakims wydarzeniem, tylko w wiekszej liczbie w nim uczestniczyc. i nie nazywam ludzi ktorzy przyjechali pod hale frajerami bo wiem ze nie przyjechali pod hale wy***ac drzwi tylko przywitac druzyne przed nadchodzaca runde
4. ja nie moge, jak bym mogl pisac jak uwazam to bym sie musial czasem zbanowac po zacytowaniu Twojego posta
Lukas, mam pytanie. Jak twoim zdaniem wygląda komunikacja pomiedzy kibicami a Zarządem? Piszesz, że trzeba się następnym razem bardziej postarać? Rozumiem, że np kwestia stadionu to są duże pieniądze i nie da się nic zrobić z dnia na dzień, ale czy nie można jednak o tego kibica bardziej się postarać? Kolejki przed bramą stadionu, kible, ten ochydny kiosk z pamiątkami (lampa na propan-butan!!!), sprawna sprzedaż biletów i karnetów itd. same duperele.

p.s. dorzuciłbym jeszcze grilla przy płocie - to wg mnie jest paranoja, ja bym od zaraz zrobił miejsce dla gastronomii i wpuścił (za kasę) kilka firm kateringowych.
Ostatnio zmieniony 7 mar 2007, o 15:22 przez scanerboy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#500 Post autor: L_M » 7 mar 2007, o 15:15

[quote="łowca goroli"]łotym tyż godom. Ty wiysz, że było niyprofesjonalnie, bo wiysz i już, zodnych konkretów[quote]

o co Ci chlopie chodzi gdzie ja wyraz o braku profesjonalizmu napisalem? Ja mowie tylko ze tacy jak Ty, ktorzy chca stadion zamykac przed frajerami i glupkami, to w moim odczuciu chcieliby za profesjonalizm zabierac sie od samego konca. natomiast powtorze po raz trzeci ostatni - nie mierze ta sama miara zarzadu, bo im nie chodzilo o odciecie sie od frajerow, mozliwosci byly jakie byly i na przyszlosc trzeba brac pod uwage ze musi sie znalezc miejsce gdzie pomieszcza sie wszyscy! Slowa Pani prezes ktora tez zalowala ze czesc musi byc za drzwiami swiadcza o tym, ze akurat ci ludzie jako frajerstwo przez zarzad traktowane nie jest.

natomiast pozwol ze to ja bede decydowal jakie mam zdanie, czy jest to zdanie moje, i czy prezentuje je w imieniu czyims czy swoim. to tyle tej polemiki :wink:

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#501 Post autor: L.G » 7 mar 2007, o 15:29

Lukas Michalski pisze: Ja mowie tylko ze tacy jak Ty, ktorzy chca stadion zamykac przed frajerami i glupkami,
:?: Skąd taki wniosek? Czy jo żech wczoraj zamknął przed kimś coś ? Czy wczoraj w ogóle ktoś coś przed kimś zamykoł ? Tym
bardzi czy ktos komuś robioł jakeś badania IQ ? O tytuł frajera postarała się sama grupka ochotnikow-kozokow, kerym sie wydowało, że "co mi tam wtoś bydzie godoł"
, bo im nie chodzilo o odciecie sie od frajerow, mozliwosci byly jakie byly i na przyszlosc trzeba brac pod uwage ze musi sie znalezc miejsce gdzie pomieszcza sie wszyscy! Slowa Pani prezes ktora tez zalowala ze czesc musi byc za drzwiami swiadcza o tym, ze akurat ci ludzie jako frajerstwo przez zarzad traktowane nie jest.
i to tych "możliwości" żałowała Prezeska, a niy ze ftoś frajersko karnoł autym stond czy stamtond
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#502 Post autor: gerhat » 7 mar 2007, o 15:37

Lukas wtrąca się drugi roz w twoje wywody bo jakoś dziwno demagogia tu uprawiosz.
Normalna rzeczą jest że każdy by woloł żeby hala pomiesicła więcej osób (te same odczucia mieli również Ci ci byli wczoraj na Anfiled Road), to jest poza wszelkim sporem co pedziała Pani prezes, co myślał zarząd i Ty na teamt tego że wszyscy nie weszli a całkowicie inną rzeczą są chore pretensje tych co chceiliby wejść a nie było im to dane jak również tych co weszli bez problemów ale w imię idealnego klubu piłkarskiego na wzór Zakładu Opieki Społecznej solidaryzuja się ze wszystkimi pretensjonalistami tego świata.

Pani Prezes żałowała ludzi za drzwiami a nie ludzi mocujących się z drzwiami. Dlikatno różnica.
Oczywiście sam decydujesz co mówisz i piszesz ale jak widzę łagodnego reprotera co wazy każde słowo przed mikrofonem i całkowite przeciwieństwo na forum to zastanawiom się nad tym czy aby dewiza tych za którymi w imię tego solidaryzmu się opowiadosz, że wszyscy oni są mądrzy przed kompem, nie ma czegoś w sobie. To oczywiście żart :lol: bo naprowdy ta dewiza jest warto spuszczenia w klozecie.

Awatar użytkownika
ch-R

#503 Post autor: ch-R » 7 mar 2007, o 15:40

Na zgoda zamknijcie tyn temat bo prezentaja to juz historia teroz liczy sie kazdy szpil.

MiKa19R20

#504 Post autor: MiKa19R20 » 7 mar 2007, o 15:42

ehh ja to mom pecha tako choroba powazno mnie dopadła akurat jak sie sezon zaczyno nic ino sie zyły na pietach ciu.lnac :(:(

scanerboy

#505 Post autor: scanerboy » 7 mar 2007, o 15:57

chorzowskaR pisze:Na zgoda zamknijcie tyn temat bo prezentaja to juz historia teroz liczy sie kazdy szpil.

RACJA!!!! Już się chopcom przerwa zimowa dała we znaki. Człowiek, jak długo żyje bez piłki, to mu się w mózgu robi coś podobnego, jakby se dawno nie podupcył. Jakiś taki zblazowany, cherlawy i wszystko go wk***ia ;)

Murzyn

#506 Post autor: Murzyn » 7 mar 2007, o 16:02

Szacunek dla tych którzy przyszli pod hale i wiedzieli ze nie wejda, ale hu* w dupe tym którzy przyszli pod hale bo byli pewni ze nawet bez wejsciówki wejda.
je*** cwaniaków.

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#507 Post autor: fRyta » 7 mar 2007, o 16:05

Murzyn pisze:Szacunek dla tych którzy przyszli pod hale i wiedzieli ze nie wejda, ale hu* w dupe tym którzy przyszli pod hale bo byli pewni ze nawet bez wejsciówki wejda.
je*** cwaniaków.
Proponuje uwazac ze słowami.
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

Bizak16

#508 Post autor: Bizak16 » 7 mar 2007, o 16:07

" ale wg mnie ciulanie kogokolwiek i mówienie, że to za Ruch - to jest krecia robota."

Podpisuje sie obiema rekami, rozumiem że np. jest wyjazd i chca nam wziasc fane no to wiadomo ze niemozna na to pozwolic.....ale jak ktos se idzie po ulicy naklupie jednemu czy drugiemu i powie że to za Ruch to normalnie brak mi słów do takich ludzi

Bizak16

#509 Post autor: Bizak16 » 7 mar 2007, o 16:27

Łowca - a gdybys to Ty nie dostoł wejsciówki zapewne niebylbys pod halą z "frajerską" nadzieją ze wejdziesz, ino pewnie bys siedziol w doma i pisol w tyn czas na forum jaki to zarząd jest pikny, professionalny i wogóle....wiesz jakos w to watpia :]

Gerhat - o jaki tym professionalizmie godosz i kaj sie zarząd staro?.....tym że wejsciówek było ino 900..?...tym ze dostali my bilety w ilosci 400 po 2 zł na sparing ?....tym że karnety niebyly na czas wyrobione i ludzie niemogli wlyz na prezentacja?....tym że przy rozdawaniu wejsciowek byl taki burdel?

...po wejsciowka zech byl jako jeden z pierwszych...na drzwiach kaj mieli je dowac widniala kartka z przeniesioną godzina rozpoczyncio na 15:30 do innego pokoju.....pelno chopa szlo do tego drugiego pokoju, tam byl gosciu i sie pyto o co chodzi?...to my ze o wejsciowki, a lon sie pyto jakie wejsciowki?...to my zas, ze o te na prezentacja, a lon "aha aha" no i po lekku zaczol rozdowac po 2,5,7.....ogolnie sprawiol wrazenie jakby niewiedziol co sie dzieje, ani o co chodzi.....resztą w calym klubie niebylo widac jakies pracy, wszyscy jacys ospali,niewiedza o co chodzi wogóle...dziwnie jakos

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#510 Post autor: heli » 7 mar 2007, o 16:38

dokładnie nie chca godać o prezentacji, ale jak ktośpisze o profesjonalnym klubie to sory, od poniedziałku niby miołech mieć karnet i dzień w dzień słysza jutro, niby w czwartek mo być już na pewno, ale tak samo miało być we wtorek i dzisiej, nie chodzi mi o same łażenie bo i tak dziennie akurat teraz przełaża koło stadionu, ale sam fakt jakie jest "profesjonalne" podejscie.

Natomiast pezentacja udano, jednak mi czegoś brakło, nie wiem czego, ale jakiś taki lekki nie dosyt miołech, może rzeczywiście bliższego kontaktu z piłkarzami, jakieś fotki czy autografy (choć te drugie mnie akurat nie interesuje) no, ale może przyjdzie na to czas w chwili świetowania awansu, a teraz sie ksupiają już na pierwszym meczu.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

ODPOWIEDZ