"rozczulałes" to twoje określenie, co do reszty (kliki) - podtrzymujęLukas Michalski pisze: 1. Ile razy pisales ze na forum jest klika, ktora robi tak jak jej 'ktos' kaze, rozczulales sie sam nad soba ze ktos Ci kasuje posty za poglady?
i beztoż mi cie żol - mosz swoje poglądy ale niy solidaryzujesz się z nimi (poglądami)2. Widzisz na tym to polega - ja sie solidaryzuje z tymi ludzmi w tym temacie mniej lub bardziej to znaczy ze nie mam swoich pogladow. Ty jestes w jakiejstam opcji ktora sadzi inaczej, wiec Ty masz swoje zdanie :lol:
łotym tyż godom. Ty wiysz, że było niyprofesjonalnie, bo wiysz i już, zodnych konkretów3. ciekawe - jako w pewnym sensie wspolpracownik klubu znalazlem sie jednoczesnie w grupie ktora uczestniczy w wiecu potepiajacym zarzad (to jest wlasnie przyklad lowca na to ze cos chcesz wmowic), a ja tylko uparcie twierdze ze trzeba sie nastepnym razem postarac o to, by ludzie nie musieli stac poza jakims wydarzeniem, tylko w wiekszej liczbie w nim uczestniczyc.
a jo nazywom, bo jak wtoś niy rozumi ośmiowyrazowego zdania to jego problym niy mój, rozumia tyż że drzwi same sie zepsuly. Zaś zdanie "niy bydom mi take ch*** godać czy moga wlyź czy niy, wjyzdzomy z drzwiami" - aż emanuje chynciom prziwitania sie z drużynom w żadnym razie chynciom udowodniynio czegoś komuś.i nie nazywam ludzi ktorzy przyjechali pod hale frajerami bo wiem ze nie przyjechali pod hale wy***ac drzwi tylko przywitac druzyne przed nadchodzaca runde
wzruszo mnie twoja troska o jakość jynzyka na forum, szkoda, że chodzi ino ło moje cytaty4. ja nie moge, jak bym mogl pisac jak uwazam to bym sie musial czasem zbanowac po zacytowaniu Twojego posta