Europejskie Puchary 2012/2013
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Re: Europejskie Puchary 2012/2013
Byl bych szczesliwy jak by my mieli takie tesco na C6 jak mo Pilzno
.... co do druzyny Pilzno to zespol juz nie jest taki dobry jak wchodzil do L.M wydaje mi sie ze prezentujemy podobny poziom .... chodz jeszcze sa rewanze wiec najpierw trzeba wygrac albo obronic zaliczka .
.... co do druzyny Pilzno to zespol juz nie jest taki dobry jak wchodzil do L.M wydaje mi sie ze prezentujemy podobny poziom .... chodz jeszcze sa rewanze wiec najpierw trzeba wygrac albo obronic zaliczka .

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tesco, auchan, real... my momy hasiok i muszymy żyć. A co przeciwnika: mam nadzieję, że jeżeli awansujemy do III rundy, to będą wyrównane mecze i że nie będzie źle.
-
- Kontakt:
Nie chcę się napinać ani nic, ale przyjedziesz do Gliwic na mecz to myślę że zmienisz zdanie i nie powiesz ze to Tesco.Tomasz pisze:podobny jak pieron, takie same tesco..
Tesco na nasz stadion mówią Ci którzy na nim nie byli albo Ci którzy nam zazdroszczą czyli tacy żabole. Od innych ekip słyszałem pochlebne opinie na temat Stadion w Gliwicach jak już przyjechali do nas i przeżyli mecz na tym stadionie.
-
Będą dwa mecze na podobnych stadionach bo z tego co pamiętam 3 rundę gramy już w Gliwicach.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czyli troche ironizując...czy tu czy tam, gromy u siebie 

-
- Kontakt:
My narazie o takim Tesco jak mo Piast mogymy pomarzyc. A ta nazwa wymyslili chyba szczewa. Dobrze, ze Nasi dzialacze sie dogodali z dzialaczami Piasta i bydymy mogli tam szpilac. Piyrw cza przejs Metalurg, a potym myslec o Pilznie. Jedynego czego zech jes pewiyn jak zagromy z Pepikami to, to ze zaprezyntujymy sie jeszcze lepi kibicowsko niz we Wiedniu 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
piastunka -łon jest mody i niy wiy co godo,piastunka pisze:Nie chcę się napinać ani nic, ale przyjedziesz do Gliwic na mecz to myślę że zmienisz zdanie i nie powiesz ze to Tesco.Tomasz pisze:podobny jak pieron, takie same tesco..
Tesco na nasz stadion mówią Ci którzy na nim nie byli albo Ci którzy nam zazdroszczą czyli tacy żabole. Od innych ekip słyszałem pochlebne opinie na temat Stadion w Gliwicach jak już przyjechali do nas i przeżyli mecz na tym stadionie.

Nojwiynkszom RUCHu wartościom NIY jest to, że nigdy niy upado na kolana, ale to, że zawsze umiy sie z tych kolan dzwignońć."
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
lepiej mieć tesco niż łóżko polowe na targu...
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie wazne czy blaszok, hasiok, tesco czy żagiel?? ważne by gdzies grać 

Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
-
- Kontakt:
Wg. tej tabeli co kolega wyżej podał to ich drużyna cenowo jest porównywalna z Wisłą Kraków
My są wyceniani na 9,9mln, średnio piłkarz 300 tys. a Victoria Pilzno 18,7mln, a średnio piłkarz 654,44
Czyli potencjał mają niemal 2x lepszy (na papierze).
My są wyceniani na 9,9mln, średnio piłkarz 300 tys. a Victoria Pilzno 18,7mln, a średnio piłkarz 654,44
Czyli potencjał mają niemal 2x lepszy (na papierze).
-
- Kontakt:
Jak ktoś godo że stdion w Pilznie wyglądo jak tesco to my momy w takim razie jakiś bazar na torgu. A swoją drogą wjy ktoś czy ten limit 4 tys zaś bydzie obowiązywoł czy to było ino w 2 rundzie ?
- jabolgo
- Kontakt:
Chciałem przypomnieć, że my jeszcze mamy mecz rewanżowy. Niektórzy chyba zapomnieli. 

Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z kadry Czechów pozostali w Victorii Limberský, Rajtoral obaj głównie grają na bokach obrony i Kolář napastnik/pomocnik
Milan Petržela już przeszedł do Augsburga a Pilař już jest w Wolfsburgu
Mimo, że kilku stracili to jednak nadal kadrowo mocna ekipa, żaden klub w Czechach nie miał tylu kadrowiczów, zespół już ograny w Europie z mocnymi skrzydłami.
Nie oznacza to jednak że jesteśmy bez szans. Ktoś pisał, że my już będziemy w sezonie, ale Czesi tym bardziej będą oni zaczynają już za tydzień w weekend, no, ale u nos przecież musi być tako przerwa bo Euro bo ciepło itp.
Milan Petržela już przeszedł do Augsburga a Pilař już jest w Wolfsburgu
Mimo, że kilku stracili to jednak nadal kadrowo mocna ekipa, żaden klub w Czechach nie miał tylu kadrowiczów, zespół już ograny w Europie z mocnymi skrzydłami.
Nie oznacza to jednak że jesteśmy bez szans. Ktoś pisał, że my już będziemy w sezonie, ale Czesi tym bardziej będą oni zaczynają już za tydzień w weekend, no, ale u nos przecież musi być tako przerwa bo Euro bo ciepło itp.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Dużo godki że w tyj victorii tyla reprezyntantów ale czym tu sie podniecać... od rusków dostali oklep, z grekami przifarcili, a z polokami to ani niy komyntuja bo to chopcy u nos z placu by poloczków rozjechali...
To bydom pewnie 2 wyrównane szpile z nerwówkom...

To bydom pewnie 2 wyrównane szpile z nerwówkom...
- Kirek
- Kontakt:
@heli Jeszcze chyba ten 21-latek Vladimir Darida jest z repry.