W 27. minucie było już 2:0. Uderzenie Pawła Abbotta odbił Paweł Abbott, ale na miejscu był Niedzielan, który dobił... głową.

ale skubaniec jest szybki
W 27. minucie było już 2:0. Uderzenie Pawła Abbotta odbił Paweł Abbott, ale na miejscu był Niedzielan, który dobił... głową.
mulan pisze:jestem przekonany że nie trafimy na Arkę. PZPN bedzie oczekiwał finału Legia - Wisła tak aby automatycznie był to równiez superpuchar za ostatni sezon.
Kielce niestety odpadają, bo w grze jeszcze jest Wisła, a na grę Wisły w Kielcach nikt się nie zgodzi!heli pisze:najlepsze by chyba były Kielce, jeżeli odpadnie Legia a przejdzie Arka to wtedy może być Warszawa, ale inny układ to by był jakiś bezsens, żeby LEgia grała u siebie, ale czego się spodziewać po pzpnie to chyba nikt nie wie
Gdybym myślał w taki sposób, to nie tracił bym czasu na oglądanie piłki nożnej. Nie wiem po co miałbym ekscytować się czymś, co moim zdaniem jest dawno ustawione. Ale ponieważ myślę inaczej to kalkuluję tak: najlepiej wylosować Legię, bo jest z tych drużyn najmocniejsza, dlatego lepiej rozegrać z nią mecz i rewanż - nasze szanse rosną. Jest i drugi wariant: wylosujmy Arkę, bo najsłabsza (teoretycznie), a gdy w finale trafimy na Legię, to czy wygramy, czy przegramy, to i tak będziemy grać w pucharach (bo Legia będzie mistrzem).Oberschlesien pisze:Mnie sie zdowo ze pary sa juz znane
Ruch Chorzów - Wisla kraków
Legia W. - Arka Gdynia
Innej opcji nie widza .... zawsze tak bylo i tak bydzie Legia miala i bydzie miec z gorki .
Druga sprawa bydom wolec zeby Wisla byla w Finale bo wiadomo jak by Legia zdobyla majstra to i Wisla w UEFA zagro a nie tam Ruch czy Arka .
Jendo co wiem to muszymy byc w tym Finale.
ważne żeby w tym sezonie ustrzelić dublet - 15 gwiazdkę i puchar a co!Scypion pisze:Wazne zeby w koncu wygrac ten puchar. Czas na trofea.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 31 gości