Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
scaneRboy
-
Kontakt:
OK, ok, ok...
tommy tauzen pisze:myslisz pewnie o ataku Izraela na strefa strefe gazy
chodzi mi dokładnie o stracie z przełomu marca i kwietnia 2008.
tommy tauzen pisze:poziom technologiczny palestyny
chyba nie bedziemy dyskutować o potencjale militarnym HAMASU na forum Ruchu

"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
chorzowski_rsl
-
Kontakt:
autor: chorzowski_rsl » 30 wrz 2009, o 17:00
na Polonii w piatek o 20,ocipieli z tymi piatkami

NRŚL GANG
-
gerhat
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Górnik Zabrze - Górnik Łęczna 1:0 (0:0)
Widzów 8 000.
Drugi szpil z frekwencją poniżej 10 kobli i ciągle spada

-
gerhat
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
-
jugador
-
Kontakt:
Zycie nie bajka.Smiali sie z innych klubow teraz wypada sie posmiac z samych siebie.
Noo ale to juz nie takie proste.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
Roni2580
ich frekwencja spada to widac przegraja ze 2 mecze i bedzie ich chodzilo po 7-8 tyś
-
alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Ludzie po raz kolejny godom dejcie sie spokój. Bo jak ich łaziło w ekstraklasie po 17 tyś to nos siedziało 7-8.
A ciekawe wiela by nos było na meczu w środa jak MY w pt albo sobota nie umiymy zapełnić stadion w liczbie 10 k,
Z Bogiem!
-
Kontakt:
alek900 pisze:Ludzie po raz kolejny godom dejcie sie spokój. Bo jak ich łaziło w ekstraklasie po 17 tyś to nos siedziało 7-8.
A ciekawe wiela by nos było na meczu w środa jak MY w pt albo sobota nie umiymy zapełnić stadion w liczbie 10 k,
Z Bogiem!
ale to nie My pier.... wszedzie ze w Zabrzu byl ,jest i bedzie 17 tys na stadione nie pamietajac jak ich chodzilo po 2-3 tys
-
Tobol
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Po co w ogóle o nich godać?? Może pogodomy o ekstraklasie, a nie niższych ligach??
-
Roni2580
alek900 pisze:Ludzie po raz kolejny godom dejcie sie spokój. Bo jak ich łaziło w ekstraklasie po 17 tyś to nos siedziało 7-8.
Z Bogiem!
Nie wiem czy widzisz ale nikt sie z nich nie smieje my zwracamy uwage na niezaprzeczalny fakt ze ich frekwencja stale maleje co powinno nas cieszyc i tyle
-
jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Roni2580 pisze:alek900 pisze:Ludzie po raz kolejny godom dejcie sie spokój. Bo jak ich łaziło w ekstraklasie po 17 tyś to nos siedziało 7-8.
Z Bogiem!
Nie wiem czy widzisz ale nikt sie z nich nie smieje my zwracamy uwage na niezaprzeczalny fakt ze ich frekwencja stale maleje
co powinno nas cieszyc i tyle
Pozwola sie niezgodzic. Nos powinna cieszyc naszo rosnonco frekfencjo a nie malejaco ilosc u somsioda. Lepiej isc do przodku i rownac w gora nizli reszta by miola rownac w dol, do nos.
-
bluefil
-
Kontakt:
I tak nie dostana zadnego walkowera.....graja slabo, ale niestety robia punkty i zmierzaja do ekstraklasy...
[ Dodano: Czw 01 Paź, 2009 ]
jurek pisze:Roni2580 pisze:alek900 pisze:Ludzie po raz kolejny godom dejcie sie spokój. Bo jak ich łaziło w ekstraklasie po 17 tyś to nos siedziało 7-8.
Z Bogiem!
Nie wiem czy widzisz ale nikt sie z nich nie smieje my zwracamy uwage na niezaprzeczalny fakt ze ich frekwencja stale maleje
co powinno nas cieszyc i tyle
Pozwola sie niezgodzic.
Nos powinna cieszyc naszo rosnonco frekfencjo a nie malejaco ilosc u somsioda. Lepiej isc do przodku i rownac w gora nizli reszta by miola rownac w dol, do nos.
Swieta prawda! Niestety tylko kibice staraja sie o poprawe frekwencji. Indolencja naszego dzialu marketingu jesli chodzi o nowe pamiatki i nakrecanie frekwencji jest zalosna! Ja nie wiem kto Mrozik tam trzyma! Narzekacie na Sobstyl, ale dla mnie wieksze zlo to nieudacznik mrozikowa! Jakie ona ma plecy, ze nadal tam pracuje? Wiekszosc studentow marketingu poradzi sobie znacznie lepiej niz ona! Nigdy ten klub nie bedzie mial frekwencji ani zarabiak na pamiatkach jak ta baba bedzie szefowa marketingu!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
Thoth
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
bluefil pisze:
Swieta prawda! Niestety tylko kibice staraja sie o poprawe frekwencji. Indolencja naszego dzialu marketingu jesli chodzi o nowe pamiatki i nakrecanie frekwencji jest zalosna! Ja nie wiem kto Mrozik tam trzyma! Narzekacie na Sobstyl, ale dla mnie wieksze zlo to nieudacznik mrozikowa! Jakie ona ma plecy, ze nadal tam pracuje? Wiekszosc studentow marketingu poradzi sobie znacznie lepiej niz ona! Nigdy ten klub nie bedzie mial frekwencji ani zarabiak na pamiatkach jak ta baba bedzie szefowa marketingu!
i tu jest sedno. marketing do bani. oboczcie sie tydziyn tymu ktoś z forum wpodł na pomysł aby śladym długoletniego kibica Ruchu zaczac akcja zbiyrania kasy na prymie do grajków za 15 majstra. w tym tydniu o tym pisało w kilku gazetach w tym w jednyj artykuł na calo strona (razym z fotkami

) jedno akcja kibiców i wiycyj efektu niż dział marketingu zrobil przez cały rok oczywiscie mom na mysli pozytywne rzeczy bo ciulstw było zrobionych w ch** o brazowych smyczach do karnetu niy wspominom

sumując dział marketingu w naszym klubie jest natomiast samego marketingu niy ma!

ciekawe ile osób oprócz mrozikowej tworzy tyn super dział?
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
bluefil
-
Kontakt:
tommy tauzen pisze:bluefil pisze:
i tu jest sedno. marketing do bani. oboczcie sie tydziyn tymu ktoś z forum wpodł na pomysł aby śladym długoletniego kibica Ruchu zaczac akcja zbiyrania kasy na prymie do grajków za 15 majstra. w tym tydniu o tym pisało w kilku gazetach w tym w jednyj artykuł na calo strona (razym z fotkami

) jedno akcja kibiców i wiycyj efektu niż dział marketingu zrobil przez cały rok oczywiscie mom na mysli pozytywne rzeczy bo ciulstw było zrobionych w ch** o brazowych smyczach do karnetu niy wspominom

sumując dział marketingu w naszym klubie jest natomiast samego marketingu niy ma!

ciekawe ile osób oprócz mrozikowej tworzy tyn super dział?
Tommy akurat smycze retro, to fajna sprawa i wszyscy ktorzy moja ogladali mieli zazdrosc w oczach. Cala reszta sie zgadza! Dzial marketingu - dzial widmo. W sumie fajna robota kasa leci kompletnie za nic. Te ich wszystkie dzialania to jeden ludek polapie w tydzien, a oni caly rok to realizuja! DRAMAT!
O Ruchu ostatnio jest w prasie tylko dzieki: wynikom (pozytywnie), kibicom (roznie to bywa), Patermanowi (szkoda slow)!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 57 gości