Sezon 2008/2009
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wesoly - nie dupc flekow, ino posznupej po necie
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,54308 ... cinek.html
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,54308 ... cinek.html
Działacze Polonii byli jednak przekonani, że wniosek do UEFA był napisany w taki sposób, aby nie przyniósł pożądanego przez nich efektu. Prośbę o wznowienie procesu licencyjnego PZPN motywował m.in. trudną sytuacją... polityczną na Śląsku! Dlatego do europejskiej federacji wysłano jeszcze jedno pismo. - I UEFA jasno stwierdziła, że jeżeli pojawiły się okoliczności, które dają prawo do wznowienia postępowania licencyjnego, to związek ma prawo to zrobić - mówi Damian Bartyla, prezes Polonii.
kaj sie to moje poprzednie konto stracilo?!?!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panowie zastanówcie sie co byłoby lepsze.Polonia w Ekstraklasie czy Liśćkiewicz RAUS.
Wg mnie popieranie Liścia który nie zasługuje na stołek za licencje Poloni jest niepozytywnem zjawiskiem.Polonia powinna zostać bez jakikolwiek godki, a popieranie Liścia przez działaczy PZPN ze śląska jest ukłonem ku Polonia ale wielką kosą przeciw całej polskiej piłce.
Wg mnie popieranie Liścia który nie zasługuje na stołek za licencje Poloni jest niepozytywnem zjawiskiem.Polonia powinna zostać bez jakikolwiek godki, a popieranie Liścia przez działaczy PZPN ze śląska jest ukłonem ku Polonia ale wielką kosą przeciw całej polskiej piłce.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a Ty wierzysz w to, że jakby uwalili Polonię to wyleciałby Listkiewicz ? ... hehehBlueMarek pisze:Panowie zastanówcie sie co byłoby lepsze.Polonia w Ekstraklasie czy Liśćkiewicz RAUS.

Polska SPORT pisze:Jak się dowiedzieliśmy, na czwartkowym głosowaniu o ewentualnym skierowaniu wniosku działaczy Polonii do kolejnego rozpatrzenia wniosku prezes Listkiewicz miał dość niespodziewanie głosować przeciwko drużynie z Bytomia. To o tyle dziwne, bo wcześniej popierał dążenia Polonii do uzyskania licencji. Ostatecznie jednak prawie 70 procent głosujących poparło wniosek.
- blue blood
- Kontakt:
to teroz musza poprawic pionto kolyjka
5.22-24-08 Ruch Chorzow-Polonia Bytom moze jeszcze sie cos zmiyni
ale jestech zadowolony ze Polonia jednak dostala ta licyncjo zapowiadajom sie fajne derby pozdRo
5.22-24-08 Ruch Chorzow-Polonia Bytom moze jeszcze sie cos zmiyni

Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sprawiedliwości stało się zadość. Z tego co czytałem to Sadowskiego nie było na obradach komisji. Chciałbym poznać kulisy decyzji PZPN (tej pierwszej nie przyznającej Polonii licencji).
Jeszcze tydzień, może dwa i poznamy cały skład polskiej ekstraklasy.
PS. Listkiewicz podobno znowu kandyduje (od razu wiedziałem, że tak będzie): ku dobru polskiej piłki
Jeszcze tydzień, może dwa i poznamy cały skład polskiej ekstraklasy.
PS. Listkiewicz podobno znowu kandyduje (od razu wiedziałem, że tak będzie): ku dobru polskiej piłki

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
- ch-R
To zdanie mnie rozbawiło."PZPN jest m.in. po to, by pomagać klubom, które na to zasługują. To jeden z powodów, że sprawa licencji dla bytomskiej Polonii ciągnęła się tak długo i miała kilka zwrotów.

A to mnie .....też rozbawiłoWydziału Dyscypliny PZPN z wnioskiem o ukaranie klubu grzywną w wysokości 100 tys. złotych za uchybienia formalne w procesie licencyjnym.

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Wejrzyj sie lepi na postęp jaki sie dokonol na stadionie Polonii, w biednym mieście, przy braku wielkiego sponsora... Bardzo dobrze sie stalo.19_kRzysiek_20 pisze:Co ten kraj jest po***a.... !
Wszyscy robią tragedie że nie ma żadnego klubu w UEFA a o LM już nie wspomne i po co sie tu dziwic jak taki bałagan jest w PZPN!!
Jak niektore 1ligowe kluby nie posiadają trybuny krytej na 1000 osób i podgrzewanych muraw!!
Teraz bydzie im sie ciężko utrzymać bo sie drużyna posypała ale zycza im jak nojlepi ( naturalnie poza meczami z Ruchem kiedy maja dostac szmary )
-
- Kontakt: