Ruch Chorzów na GPW !!!
- viktor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
fajnie że bilet można kupić parę dni przed meczem , noo to naprawdę super ale jak już mam ten bilet to oczekuję że wejdę na niego przynajmniej w 10 min. z pod bramy na stadion ale nie można czekaćw kolejce po bilet w dniu meczu 45min. i czekać 15 min. aż mi ten bilet jakiś gamoń sprawdzi i wpuści mnie z dzieckiem na mecz !!!!! TO JEST NAJWIEKSZY DEBILIZM ZARZĄDU
nie w temacie ale nie wytrzymałem
nie w temacie ale nie wytrzymałem
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gerhat, Błogosławieni ubodzy na duchu albowiem do nich należy Królestwo Niebieskie
widać zes nie czytoł wszystkich moich postów zes niy znalozł czegos pozytywnego np ostanio kwestia karnetów zdecydowane zadowolenie z mojej strony ino znajac życie to pewnie na wyrost bo znajac profesjonalizm zarzadu w tyj kwestii cos bydzioe zdupcone niy chca byc złym prorokiem ale zdarzy sie ze karnety bydom do odbioru w dziyn pierwszego szpilu abo jeszcze coś i zas bydzie ostre wku... ekipy. także rzeczy które sa robione in plus spokojnie idzie pochwolic tylko tych rzeczy jest niywiela a podniecać sie jakims ochłapem który generalnie nic wielkiego nie wnosi?? a na to co sie niedobrego dzieje przymykać oczy? ja a potym sie obudzić z rykom w naptopie. jak ktoś wytknie błyndy to wróg ale jak potrzeba łodsniezać SŚ to kibice hilfe!! a potym kilka miesiecy późniyj tych samych kibiców traktje sie jak bydło otwierajac jedno kasa spod keryj wielu z nich niy mogac wytrzymać idzie do dom przeca my som społka giełdowa a tu idzie wiadomośc w swiat ze spólka niy sznauje swoich "klientów" jaki odbiór na giełdzie pewnie pozytywny. a co do płytkiego rozumowania no to chyba widać aż takim wizjonerym żech niy jest a zacietrzewienie możesz byc pewiyn ze nie chodzi o wąty do pewnych osób tylko z tego powodu że sa, tylko z patrzenia na ich nieporadne ruchy zareczom ci że jak zobocza jakis pozytyw w ich działaniu to niy obydzie sie bez pochwały.

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Rozwiązanie jest proste, kup sobie karnet, jak nie masz kasy to skontaktuj się z chłopakami z pobliskiego FC, którzy moga dostawać bilety do rozprowadzenia odpowiednio wczesniej przed meczem. Uwierz mi że jak weźniesz Cyrkiel to w promieniu 40 km praktycznie w każdym kierunku działa jakieś FC które może ułatwić Ci wszystko(od biletów po transport). Północ Kalety, Myszków, Zawiercie, Zachód Gliwice, Południe (do wyboru do Koloru), wschód Mysłowice, Jaworzno...alek900 pisze:wy tylko piszecie że bilety idzie kupić kilka dni przed meczem itp. a co jo mom zrobić jak mom 40km do Chorzowa? jo nie mom czasu se jechać kupić bilet w tydniu.
Temat, jest o Giełdzie, a znowu zaczyna się pi***olenie w stylu dokąd zmierza RUCH, 60% postów to narzekanie nie na temat
takie tam
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ciesza żeś się przyznoł żeś cokolwiek pochwolył, jest ino jedno ale ....tommy tauzen pisze:widać zes nie czytoł wszystkich moich postów zes niy znalozł czegos pozytywnego np ostanio kwestia karnetów zdecydowane zadowolenie z mojej strony ino znajac życie to pewnie na wyrost bo znajac profesjonalizm zarzadu w tyj kwestii cos bydzioe zdupcone niy chca byc złym prorokiem ale zdarzy sie ze karnety bydom do odbioru w dziyn pierwszego szpilu abo jeszcze coś i zas bydzie ostre wku... ekipy
...ale jo napisoł kaj som twoje pozytywne posty w dniu 03.07.2009
jak to jest pozytywny post ws. karnetów to ciebie pozytwyne posty mylom się z pozytywizmym (tako epoka literacko) abo pozytywkom (tako Mp3 20 lot nazot)3 lipca tommy tauzen pisze: Klub ma zamiar przygotować także inne specjalne bonusy i atrakcyjne nagrody . Będzie można także wygrać karnet za 1 zł lub 50-procentowy rabat.
Dadza jedyn karnet za zeta i jedyn za 50% i bydzie sie dupnie nazywało jak to wspaniale zarząd poprawił współprace z kibicami no ale smyczka i etui bydzie jeszcze mogli dociepnać jakis flamaster

tu jest pozytwyny post ale z jakom datom5 lipca tommy tauzen pisze: co do karnetów jo jest zadowolony bo zawsze karnet kupia chocby niy wiym co!!

jak żeś to zrobiył pod moim wpływym to moje posty niy poszły na marne, jak żeś tak dobrze myśloł o tych karnetach od początku ino żeś zapomnioł o tym napisać to tysz dobrze, to potwierdzo żeś je nojpiyrw szkamrała a potym ... po zastanowieniu mosz trocha pomyślunku, tak czy siak może bydom z ciebie jeszcze ludzie

ale mosz szansa wyjśc z tego jeszcze z twarzą ... szkamrały
zaasekurowołś sie zaznaczając że napewno coś zdupcom z tymi karnetami

natury nie oszukosz

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gerhat, a koogo mom oszukiwac? jo sie przyznaja ze niy jestech fanym polityki prowadzonyj przez obecny zarzad. jakoś niy widza pytania o pozytywne posty z 3.07.09 chyba zes wczoraj dopiyro te pytanie zadoł no ale wtedy to jest konkretno podpora. a co mom sie smycza jarać abo etui? wielkie słowa specjalne bonusy i atrakcyjne nagrody niy wyrobia
kupuja sie karnet i jeszcze byda mogł drugi wygrac za zeta abo za 50%
to rzeczywiscie jest pomysł godny profesjonalnyj spólki giełdowyj a potym dom ogłoszenie kto chce karnet bo mom dwa może to i dobre bo ktos drugi by skorzystoł ale wg mnie atrakcyjna nagroda dla tych co zakupili karnet byłoby np losowanie wsród nich koszulek meczowych. moje zadowolenie co do karnetów dotyczy tylko i wyłacznie ceny. dziyki żes mnie uswiadomił w kwestii epok literackich abo mp3
ale z ta argumentacjom wytłumaczyniem problymu to wsród dzieci przedszkolnych na bank bydziesz mioł lepsze branie
przeconiosz swoje ego zebych cokolwiek mioł robić pod twoim wpływem
reasumujac jak to nazywosz że jestech szkamrała no jestech i byda krytykowoł wszelkie dziwne i smieszne poczynania zarzadu społki giełdowyj a nie tak jak niekerzy wszyscy wiedzą
pisoł hymny pochwalne na wszystko co możliwe.
poza tym niy chce mi sie z toba wadzic ty mnie niy przekonosz jo ciebie i szlus

poza tym niy chce mi sie z toba wadzic ty mnie niy przekonosz jo ciebie i szlus
Ostatnio zmieniony 7 lip 2009, o 12:29 przez Thoth, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
"Możesz otrzymać karnet za 1 zł lub za 50 % wartości wybranego karnetu. Wystarczy, że znajdziesz firmę lub osoby indywidualne, które zakupią karnety.
Jeżeli zakupi karnety więcej niż 10 osób otrzymasz 50% zniżki na swój karnet, jeżeli znajdziesz więcej niż 20 osób, które zakupią karnety, to otrzymasz karnet za 1 zł!!!"
Gdzie tu jest mowa o tym że ze jak kupisz karnet to bedziesz bral udzial w losowaniu jeszcze jednego karnetu za 1 zł lub 50% ceny ?
Jeżeli zakupi karnety więcej niż 10 osób otrzymasz 50% zniżki na swój karnet, jeżeli znajdziesz więcej niż 20 osób, które zakupią karnety, to otrzymasz karnet za 1 zł!!!"
Gdzie tu jest mowa o tym że ze jak kupisz karnet to bedziesz bral udzial w losowaniu jeszcze jednego karnetu za 1 zł lub 50% ceny ?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tommy i zmien tych czterech niebieskich ludkow goniacych jednego gieksiarza. Az chyba tak nisko nie upadlismy, zeby nas 4 razy wiecej musialo byc na jednego trojkolorowego!
Byla godka o promocjach Widzewa. Wszyscy sie onanizowali. Jak u nas zrobili cos podobnego, to dalej jest be! Ja tez nie pochwalam wielu dzialan zarzadu, tez chce aby nastapila zmiana prezesa. Tez chce bogatego sponsora/nowego wlasciciela. Jasne, ale docencie tez dobre rzeczy. Pracujesz w duzej firmie, idz do zwiazkow albo prezesa, niech kupia 10 karnetow, a ty swoj dostaniesz za 50%. Jak zalatwisz sprzedaz na poziomie 20 karnetow to wiadomo ile cie twoj przyjdzie!
Teraz jeszcze tylko zeby nie bylo kolejek do kas i do wejscia na stadion, bo to zawsze najwieksza bolaczka na Cichej byla!
Byla godka o promocjach Widzewa. Wszyscy sie onanizowali. Jak u nas zrobili cos podobnego, to dalej jest be! Ja tez nie pochwalam wielu dzialan zarzadu, tez chce aby nastapila zmiana prezesa. Tez chce bogatego sponsora/nowego wlasciciela. Jasne, ale docencie tez dobre rzeczy. Pracujesz w duzej firmie, idz do zwiazkow albo prezesa, niech kupia 10 karnetow, a ty swoj dostaniesz za 50%. Jak zalatwisz sprzedaz na poziomie 20 karnetow to wiadomo ile cie twoj przyjdzie!
Teraz jeszcze tylko zeby nie bylo kolejek do kas i do wejscia na stadion, bo to zawsze najwieksza bolaczka na Cichej byla!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
maly_88, dziyki ześ mnie uswiadomił boch tego niy wiedzioł 
bluefil niy ty bedziesz mi godoł co mom zmieniac. akurat niy robia w takiej firmie co by takio opcja ala karnet była mozliwo a zreszta mnie stykać i to co żech pisoł do cyny niy mom zastrzeżeń!!

bluefil niy ty bedziesz mi godoł co mom zmieniac. akurat niy robia w takiej firmie co by takio opcja ala karnet była mozliwo a zreszta mnie stykać i to co żech pisoł do cyny niy mom zastrzeżeń!!
Widzew - zachęcenie pięciu kibiców, którzy do tej pory nie mieli karnetu, uprawniało do nabycia karnetu za 1 złbluefil pisze: u nas zrobili cos podobnego, to dalej jest be!
Ruch - 10 karnetow, to 11 za 50%. 20 karnetow to 21 za 1 zeta
fest podobne ino 4 razy wiyncyj trza kupić

-
- Kontakt:
Kur.... to co ty bys chciol zebi ci tyn karnet za darmo dali i jeszcze Cie na spiele woziyli.BLUEMAN2 pisze:Widzew - zachęcenie pięciu kibiców, którzy do tej pory nie mieli karnetu, uprawniało do nabycia karnetu za 1 złbluefil pisze: u nas zrobili cos podobnego, to dalej jest be!
Ruch - 10 karnetow, to 11 za 50%. 20 karnetow to 21 za 1 zeta
fest podobne ino 4 razy wiyncyj trza kupićjak sie podzielisz na 21 chopa to bydziesz 10 zeta do przodku, no ale możesz wygrać kolacjo.... abo balik, skończ dupcyć, w dupa niech sie wsadzom tako promocjo...
Koszulka ,balik i caly zestaw gadzetow.
Dziwisz sie ze Ruch nie mo kasy ? Dzieki takim szkamrokom jak ty w pewnwj miarze.
Ja pierd.... co za ludzie.
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tutej mosz pytanie z datą (jest w tym samym temacie)tommy tauzen pisze:gerhat jakoś niy widza pytania o pozytywne posty z 3.07.09 chyba zes wczoraj dopiyro te pytanie zadoł
to sa fakty, reszty twojego posta nie byda komentowoł, bo jak przekrencosz fakty to co dopiero robisz z wyobraźnią. Zakończmy więc na tym dyskusję bo pogrążasz się jeszcze bardziej.gerhat pisze: Wysłany: Pią 03 Lip, 2009
--------------------------------------------------------------------------------
alek900 napisał/a:
A co dobrego się wydarzyło w naszym klubie? Bo nie wiem.
Odpowiem tobie i tommiemu tazuen bo o to pytaliście.
Pokażcie mi swoje pozytywne wpisy w takich wątkach jak:
- bilety i karnety - podgrzewana murawa na Cichej
- trener Fornalik
- finał PP
- brak odejść ( tylko nie odwracjcie kota ogonem że nie widzę braku transferów, ja pytam o odejścia bo póki co nie mamy takich problemów jak sąsiedzi z Banasimi, Małkowskimi, Sokolenkami, Kasprzikami itp. Odeszli tylko Ci których Fornalik nie widział w składzie i Adams, który i tak by nie grał za stare grzechy)
- powrót Sobczaka i Ferugi ( ile było płaczu z powodu ich wypożyczeń)
- pozyskanie Bika, Sandvika, Lotto
BLUEMAN2 - twojego posta skomentuja tak: RUCH TO NIE Widzew mimo całej sympatii dla braci
-
- Kontakt:
Czy wiekszosc kibicow Ruchu to zebraki? Wiekszosc tylko patrzy jakby karnet za darmo dostac albo pokombinowac zeby jak najmniej zaplacic albo niewiadomo jakie gadzety, bo laskawca za 150zl karnet na runde kupil! Cholera bilet w karnecie wychodzi po 16zl na ekstraklase i to wam nadal za duzo!!!!!
Jesli Widzew stac, zeby dawac co 6 karnet gratis to swietnie. My sobie nie mozemy na to pozwolic!
Niech juz tutaj nikt nie placze jaki to Smagorowicz, Klimek albo Paterman bankrut i skapiec. Jak to nie daja juz nic na klub. Niech kazdy z nas patrzy na siebie. Ile wydajesz na Ruch w ciagu roku? kupujesz karnet, kupujesz co sezon nowa koszulke? Pijesz tylko blue power zamiast innych red buli? Niech kazdy zacznie od siebie!
Jesli Widzew stac, zeby dawac co 6 karnet gratis to swietnie. My sobie nie mozemy na to pozwolic!
Niech juz tutaj nikt nie placze jaki to Smagorowicz, Klimek albo Paterman bankrut i skapiec. Jak to nie daja juz nic na klub. Niech kazdy z nas patrzy na siebie. Ile wydajesz na Ruch w ciagu roku? kupujesz karnet, kupujesz co sezon nowa koszulke? Pijesz tylko blue power zamiast innych red buli? Niech kazdy zacznie od siebie!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- ch-R
bluefil,
Tym twoim postem można pozamykać pare tematów tu na forum . Jest takie fajne zdanie które kiedyś słyszałem na pewnym szkoleniu . Nie pytaj sie co firma* może zrobić dla ciebie tylko co ty możesz zrobić dla firmy*.
* - prosze zastąpić słowem RUCH
Tym twoim postem można pozamykać pare tematów tu na forum . Jest takie fajne zdanie które kiedyś słyszałem na pewnym szkoleniu . Nie pytaj sie co firma* może zrobić dla ciebie tylko co ty możesz zrobić dla firmy*.
* - prosze zastąpić słowem RUCH
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.