Sezon 2015/2016
-
- Kontakt:
Re: Sezon 2015/2016
Brawo Milanos
Stalin sie w grobie przewraco HAHAHAHA
Stalin sie w grobie przewraco HAHAHAHA
-
- Kontakt:
wazne ze tora swoim strzelilhornet pisze:Słyszeliście wywiad tego kolesia z sośnicy? Jednak każdy żabol to szmata...

Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ho ho jako frekwyncja na forum jak by my majstra zrobiyli
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
^Standardowo. Kiedyś usłyszałem, ze nic tak pozytywnie nie wpływa na frekwencję na Ruchu jak porażki Górnika :v
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:

POZDRAWIAM !!!!!!! twoj dzisiejszy widok był bezcenny !!
-
- Kontakt:
Zurek na konferencji bezcenne
-
- Kontakt:
Hahahaa Żurek debil na konferencji,słoma z butów wyłazi ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Żurek się zagotował, a zagotowany żur -ek nie jest smaczny, bo... mąka osiada. Tym razem nie Mąka, ale Kędziora ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
akurat Żurek to mimo że szczewo całkiem sympatyczny koleś, słoma z butów to akurat temu dziennikarzowi wystawała.hornet pisze:Hahahaa Żurek debil na konferencji,słoma z butów wyłazi
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Coś więcej na temat Żurka na konferencji?
In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
Podczas calego sezonu jak tu komentowano mecze szczew to byli tacy co ryczeli aby czatu nie robic. A dzis?
.......
je*** to pies
.......
je*** to pies
-
- Kontakt:
Całyj konferencji nie pokazali,ale chyba ktoś zarzucił Żurkowi,że to jego wina że szczewa spadły,bo odesłoł madeja do rezerw.Tyn się zagotowoł i spytoł się dzienikarza,czy zno madeja prywatnie?:):):)Dodoał,że Górnik to jego klub i takie tam pierdu,pierdu
-
- Kontakt:
Żurek:
"Ja ani jednego zawodnika nie ściągałem do górnika,nie wiem,czy pan o tym wie.Wie pan o tym?"
Dziennikarz:
"Ale wyrzucił pan Madeja" (coś tam jeszcze niezrozumiałe)
Żurek w złości prawie krzycząc:
"Acha,ale proszę ile Madej miał bramek strzelonych,a czy pan zna Madeja jako człowieka? myśli pan,że ktoś wyrzuca kogoś bezpodstawnie? niech pan nie rzuca oskarżeń jeżeli pan nie wie dlaczego,jeszcze raz panu mówię,ja żadnego zawodnika do górnika nie ściągałem,to jest mój klub,natomiast jest grupa taka jaka jest,dawałem każdemu szansę"
"Ja ani jednego zawodnika nie ściągałem do górnika,nie wiem,czy pan o tym wie.Wie pan o tym?"
Dziennikarz:
"Ale wyrzucił pan Madeja" (coś tam jeszcze niezrozumiałe)
Żurek w złości prawie krzycząc:
"Acha,ale proszę ile Madej miał bramek strzelonych,a czy pan zna Madeja jako człowieka? myśli pan,że ktoś wyrzuca kogoś bezpodstawnie? niech pan nie rzuca oskarżeń jeżeli pan nie wie dlaczego,jeszcze raz panu mówię,ja żadnego zawodnika do górnika nie ściągałem,to jest mój klub,natomiast jest grupa taka jaka jest,dawałem każdemu szansę"
-
- Kontakt:
prosza Cie pamiyntom, jak ta menda komentowala nasz szpil i ofen z nos polewol jak my przegrywali chyba ze cwelami. Zalosny chop.Darkaras pisze:akurat Żurek to mimo że szczewo całkiem sympatyczny koleś, słoma z butów to akurat temu dziennikarzowi wystawała.hornet pisze:Hahahaa Żurek debil na konferencji,słoma z butów wyłazi
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.