ŚRUTWA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#481 Post autor: Patton » 21 lis 2005, o 13:49

Pol tonu nizej... :)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#482 Post autor: L.G » 21 lis 2005, o 13:51

Ok. Lukas. Przyjmuja uwaga. Posunołech sie do nadinterpretacji.

Ale jak som widzisz jakość wywiadu jest jako jest.
Po drugie Mariusz godo, wierzyć już niy musza. W Ruchu łod downa się godo. Godo, godo, godo ale nikt nic niy powiy bo "bo powiedziałbym w tej chwili za dużo"...

Pytanie z inny beczki. Kiedy bydzie równie treściwy wywiad z kimś innym ? Jeśli można niych to niy bydzie Bartos.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#483 Post autor: L.G » 21 lis 2005, o 13:55

Lukas Michalski pisze:
łowca goroli pisze:Prezes samozwaniec wbij sie do tego pustego łba.
To że Petaszowi odbiyła palma, nie jest ŻODNYM argumentem za Mario. (zresztą żodnych argumentów tu downo nie było, po za krzykliwym pustosłowiem).

Palma PETASZA - NIY USPRAWIEDLIWIO palmy Srutwy.
A tymat jest ło Srutwie niy ło Petaszu !.
Byly i sa, m.in wojta, moje i paru innych osob. Wiec skoncz klamac
argumynty usprawiedliwiające co ?? bufonada ?? widziołeś kedy, żeby Frankowski w każdym wiywiadzie podkreśloł jaki łon to je dobry i wiela to zrobioł dla Wisły ?

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#484 Post autor: L_M » 21 lis 2005, o 14:00

Hmm temat w sumie nie dotyczy stronuy internetowej ALE, odpowiadajac na czytane juz kilka razy zarzuty o 'wywiadach sponsorowanych'. Na stronie po meczach mozna bylo poczytac tez wypowiedzi Petasza, Cwielonga i paru innych. To ze byl obszerny wywiad z Fornalakiem czy ze stosunkowo czesto mozna zobaczyc jego opinie, to normalne - bylo nie bylo to pierwszy trener Ruchu. Srutwa? Zawsze mial wiele do powiezenia, zawsze byl medialny, wiec byc moze odrobine czesciej pojawial sie na lamach czy to prasy,czy TV czy oficjalnej strony - mysle ze tez normalne. Natomiast nie zauwazylem zeby na stronie pelno bylo Bizaka czy Bartosa - z tym ostatnim to chyba wogole w tej rundzie nie rozmawialismy na lamach www.

Problem naszej oficjalnej, ktora tutaj w jakis sposob reprezentuje to to, ze po prostu ogolnie jest na niej malo biezacych wiadomosci, wywiadow itd. I Srutwy, i Petasza i Kozminskiego i wszystkich innych. Wiadomo ze najwazniejsze sprawy w klubie zawsze beda wyjasniane z dyrektorem, trenerem i kapitanem, wiec nie doszukiwalbym sie tu podtekstow. Zareczam ze NIGDY NIKT nie kazal, czy nawet nie zasugerowal przeprowadzenia wywiadu z jakimkolwiek zawodnikiem, zreszta rzadko ktos sugeruje nawet temat za ktory warto by sie zabrac. pozdRawiam i prosze o spokojna rozmowe (przyznaje ze tez mnie troche ponioslo ;) ). A jak ktos chce cos jeszcze o Srutwie napisac, to niech sie zastanowi,czy juz gdzies nie ma postu jego autorstwa w ktorym swoje mysli zawarl ;) To dotyczy takze mnie wiec od tej pory bede rzadziej pisac o zaangazowaniu stu bramkach i wszystkim innym (a troche tego Lowco jednak wymienilem, wiec nie mow ze nie ma tu argumentow ZA Mariuszem). pozdRawiam

bluefil
Kontakt:

#485 Post autor: bluefil » 21 lis 2005, o 14:01

łowca goroli pisze:
bluefil pisze:Ja mysle, ze nie powinnismy sie wypowiadac na tematy tego co sie dzieje w szatni i w zyciu prywatnym, bo nie mamy pojecia o co tam dokladnie chodzi. Moze to rzeczywiscie obsesja Srutwy, a moze temu mlodzikowi (patrz Petasz) serio sodowka uderzyla do glowy. Nie wiem. Martwi mnie tylko, ze to sie bardzo zle odbija na naszych wynikach.
Wybacz ! Jeżes naiwny jak 12 letni bajtel. Petaszowi sodówa uderzyła - zgoda.
Że przez to są słabe wyniki - bzdura kompletno. No ale Srutwa wiy jakich momy kibiców łykną każdy flek z jego ust.
Nojważniejsze dać ludziom wroga, potym idzie na tym jechać w nieskończoność.
Kto bydzie nastypnym takim wrogym ? Łudziński czy Pulkowski ? a może Błażej ?

Zawodniku ! Chcesz sobie zmarnować kariera, przidź do Ruchu.
Wlasnie przez taka kiepska atmosfere w szatni miedzy innymi sa kiepskie wyniki. Ciekawe jak ty bys sie czul jakbys zapierdalal w pracy, zostawal po godzinach, a przyszedlby jakis mlodzik co raz by mu sie cos udalo i by juz byl ulubiencem szefa, a ty bys tylko zjebki dostawal. Poza tym ty bys dalej robil jak wol, a on by przechodzil kolo roboty i szedl na L4.
A skoro twierdzisz, ze to sie nie przeklada na wyniki druzyny, to chyba jestes naiwny jak 5 latek, skoro ja jestem jak 12!!!!
I od razu, zebys sie wiecej nie produkowal. Nie chce ta wypowiedzia bronic Srutwy. On tez nie jest swiety, ale jesli z tym Petaszem to prawda, to powinnismy temu panu od razu podziekowac. To jest taki pilkarz, ktoremu wyjdzie jeden sezon i wtedy stanie na glowie zeby odejsc z klubu!
Ja na miejscu Sruwty zawiesilbym buty na kolek...po cholere mu takie stresy i wyzwiska....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#486 Post autor: L.G » 21 lis 2005, o 14:16

Lukas specjalnie napisałem "równie treściwy" - by niy było wątpliwości, że nie o (przed)pomeczową trzyzdaniową wypowiedź mi chodzi.
Nie twierdzę, że było dużo Bizaka czy Bartosa. Tylko proszę by ewentualnie nie zamieniać "jak stryjek na kijek".
Nie twierdzę, że ktoś wam kazał czy sugerował. Faktem jest ich niy ma.
Tak samo jest, że jakby Mario rzeczywiście chcioł jasności to by sie tekstów "wiem, ale nie powiem" nie uciekoł, bo wg. to kolejny cwany wybieg powiększający tylko domysły i spekulacje ... a wiadomo, że w myntny wodzie.

Lukas. Sto bramek jest argumentem za pucharem pamiątkowym z tej okazji, niy za monopolem na gra w składzie i usprawiedliwieniem zachowania pozaboiskowego. Zaś to cało zaangażowanie przekładające się na kartki, to niy jest zaangażowanie to niedojrzało psychika - emocjonalnie na poziomie gimnazjalisty.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#487 Post autor: L.G » 21 lis 2005, o 14:20

bluefil pisze:
Wlasnie przez taka kiepska atmosfere w szatni miedzy innymi sa kiepskie wyniki. Ciekawe jak ty bys sie czul jakbys zapierdalal w pracy, zostawal po godzinach, a przyszedlby jakis mlodzik co raz by mu sie cos udalo i by juz byl ulubiencem szefa, a ty bys tylko zjebki dostawal. Poza tym ty bys dalej robil jak wol, a on by przechodzil kolo roboty i szedl na L4.
A skoro twierdzisz, ze to sie nie przeklada na wyniki druzyny, to chyba jestes naiwny jak 5 latek, skoro ja jestem jak 12!!!!
I od razu, zebys sie wiecej nie produkowal. Nie chce ta wypowiedzia bronic Srutwy. On tez nie jest swiety, ale jesli z tym Petaszem to prawda, to powinnismy temu panu od razu podziekowac. To jest taki pilkarz, ktoremu wyjdzie jeden sezon i wtedy stanie na glowie zeby odejsc z klubu!
Ja na miejscu Sruwty zawiesilbym buty na kolek...po cholere mu takie stresy i wyzwiska....
A na wynik na Widzewie tyż sie już przekładało ? A w Mławie ? A w Radomiu ? a czymu niy z Jagą ? a czymu we Wrocku ?? A przed meczym ze Zniczem tyż Petasz popsuł atmosfera ?
Faktym jest, że jakiś chop ta atmosfera rozwalo ale to niy tyn chop, co zostoł,oficjalnie ciepniynty kibicom na pożarcie.

bluefil
Kontakt:

#488 Post autor: bluefil » 21 lis 2005, o 14:35

Widzew byl od nas lepszy. Kto byl ten wie. Przegralismy i koniec. Mlawa i Radom atmosfera juz byla gesta. Slask byl tez lepszy aczkolwiek tam moglo sie wszystko roznie potoczyc. Nam sie wydawalo, po meczu ze Switem ze jestesmy w I lidze, a tu beniaminek sprowadzil nas na ziemie. Nie wiem, kto rozwala atmosfere, ale wiem, ze na 100% ona nie wplywa korzystnie na wyniki.
A petasz takim zachowaniem daje powody do zastanowienia. Jakby gral i walczy, trenowal, a nie pil to mysle, ze dzisiaj moglby byc noszony na rekach przez kibicow.
A z Jaga sie udalo i nie mow, ze jakby gral Srutwa to by przegrali, bo takie hasla nie maja sensu....
A Petasz jak na razie to sam sie ciepnal na pozarcie......
Jak ja bym w mojej robocie poszedl na L4 w bardzo waznym momencie, a widziano by mnie imprezujacego i chlejacego, to nie potrzebowalbym srutwy zeby mnie w robocie pozarli....

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#489 Post autor: L_M » 21 lis 2005, o 14:37

Lowco beda, obiecuje. To kwestia wiekszego przylozenia sie do pracy na www, a nie samego doboru ludzi. Ale bedzie tez obszerny wywiad z Mariuszem, w ktorym postaram sie po kolei przekazac mu wszystkie zarzuty jakie tutaj byly do przeczytania i kilka z mojej strony. Mam nadzieje ze nie bedzie to odebrane jako 'wywiad sponsorowany'. Dowiemy sie coznaczy 'nie chce za duzo powiedziec' 'kto rzadzi w szatni' i pare innych rzeczy.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#490 Post autor: L.G » 21 lis 2005, o 14:39

Ok. Zgodza się. Petasz out. Ale powtórza - Petasz niy stanowi żadnego usprawiedliwienia dla Srutwy.
Mława była w zeszłym sezonie !! Znicz - podobnie
Radom - zawalił Nowak !!

bluefil
Kontakt:

#491 Post autor: bluefil » 21 lis 2005, o 14:43

Ale czy ktokolwiek mowi, ze to jest usprawiedliwienie dla srutwy?
Generalnie dobrze, ze sie o tym mowi. Trzeba skonczyc z tym, ze pilkarze imprezuja za nasze pieniadze (bilety)....
No w sumie za te bilety z 2tys osob, to sie wiele nie da poimprezowac:)
Poza tym ja nie twierdze, ze Petasz ou. Nadinterpretacja. On ma spore mozliwosci, ale potrzeba trenera, ktory bedzie umial go utemperowac......

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#492 Post autor: L.G » 21 lis 2005, o 14:43

Lukas Michalski pisze:Lowco beda, obiecuje. To kwestia wiekszego przylozenia sie do pracy na www, a nie samego doboru ludzi. Ale bedzie tez obszerny wywiad z Mariuszem, w ktorym postaram sie po kolei przekazac mu wszystkie zarzuty jakie tutaj byly do przeczytania i kilka z mojej strony. Mam nadzieje ze nie bedzie to odebrane jako 'wywiad sponsorowany'. Dowiemy sie coznaczy 'nie chce za duzo powiedziec' 'kto rzadzi w szatni' i pare innych rzeczy.
Powodzenia Lukas.
Ino powiydz mi jak to widzisz
- "czy to prawda że Pan rządzi w szatni ?"
- "nie absolutnie"
-" czy to Pan ustala skład"
-" to pomówienie o składzie decyduje trener - grają najlepsi"

w każdym razie Lukas jeszcze roz powodzynia ale te odpowiedzi słyszeli my juz mnóstwo razy.
Jo już dawno w te bajki niy wierza, fakty biją po łoczach czymś zupełnie przeciwnym.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#493 Post autor: L.G » 21 lis 2005, o 14:48

bluefil pisze:Ale czy ktokolwiek mowi, ze to jest usprawiedliwienie dla srutwy?
Generalnie dobrze, ze sie o tym mowi. Trzeba skonczyc z tym, ze pilkarze imprezuja za nasze pieniadze (bilety)....
No w sumie za te bilety z 2tys osob, to sie wiele nie da poimprezowac:)
Poza tym ja nie twierdze, ze Petasz ou. Nadinterpretacja. On ma spore mozliwosci, ale potrzeba trenera, ktory bedzie umial go utemperowac......
Jeśli jest to prowdą (podkreśla "jesli") bo tak naprowdy dostowomy silnie przefiltrowane informacje, jest to co wiymy o jego wyczynach, to szkoda czasu na niego, niych idzie, bo z niewolnika niy ma zawodnika.
To tyla w kwestii Petasz

Ino jak żech już napisoł, kto bydzie nastypnym wrogiem do rzucenia na pożarcie ? Koźmisnki ?? Nadowo sie idealnie bo z Sosnowca

bluefil
Kontakt:

#494 Post autor: bluefil » 21 lis 2005, o 14:52

Jesli to prawda, ale uwazam, ze zawsze warto dac szanse. W sumie kazdemu z nas zdarza sie czasami popelnic blad.
Wystarczy zeby ta druzyna zaczela grac. Jak beda wyniki skoncza sie oskarzenia. A zeby ta druzyna zaczela grac, potrzeba twardego trenera, a nie kolege zawodnikow.....

blumen

#495 Post autor: blumen » 21 lis 2005, o 16:04

PANOWIE TAK CAŁKIEM POWAŻNIE TO TO CO SIĘ DZIEJE W RUCHU JEST NASZĄ WINĄ :oops:
DLATEGO ŻE TO TOLERUJEMY I POZWALAMY NA TO WSZYSTKO !!! :oops:
co jako kibice poza postami na necie zrobiliśmy aby zmienić to wszystko !!!!

Zablokowany