Uwagi ( propozycje) do moderatorów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
scanerboy

#481 Post autor: scanerboy » 2 kwie 2007, o 10:01

Nie wiem gdzie to napisać, nie chcę rozkręcać spirali, bo temat jest delikatny. Chodzi niestety o policjantów, a mówiąc ściśle o chamskie, bezczelne i prostackie prowokowanie kibiców wychodzących ze stadionu (w tym zaczepianie kobiet) po meczu z Bytomiem. Czy nie można by zwrócić komuś na to uwagę? Na razie (odpukać) nie ma na Ruchu żadnych incydentów i większość kibiców coraz bardziej rozumie, że rozróby szkodzą klubowi. Jeśli nie będzie nadzoru nad funkcjonariuszami, którzy ochraniają nasz stadion w przyszłości sytuacja może wymknąć się spod kontroli i będzie źle.

BaRyL
Kontakt:

#482 Post autor: BaRyL » 2 kwie 2007, o 11:07

co ci na to moderatorzy pomoga :D:D
A teraz po wielu latach, nie żałuję
Wspominam chętnie te piękne chwile
Nasze blizny i tatuaże przypominają Nam
Stworzyliśmy tą historię, a nasza walka trwa
Ona ciągle trwa!

scanerboy

#483 Post autor: scanerboy » 2 kwie 2007, o 11:31

BaRyL pisze:co ci na to moderatorzy pomoga :D:D
Gdzie lub komu o tym napisać.
Ja rozumiem to forum w ten sposób, że czytują je również władze klubu. Przecież nie będe zakladał nowego tematu, bo skończy się na wyzwiskach w stylu "CHWDP".

arcio
Kontakt:

#484 Post autor: arcio » 2 kwie 2007, o 12:46

a czy jakis dobry mod/admin mógłby mi konto odblokowac? :D
robiłem sobie w domeczku reinstal a co to znaczy to chyba wiadomo :D
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#485 Post autor: Patton » 2 kwie 2007, o 16:29

A czy ktos tu komus cos zablokowal?? :)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#486 Post autor: gerhat » 3 kwie 2007, o 14:55

Dlaczego zamknięto temat "Zróbcie cos z tym forum".
To był najciekawszy temat ostatnich czasów, w którym najmniej było zwady i napinki, a userzy którym przywrócono życie chcieli się meldowac w tym temacie.

Patton zabija duch tego forum, nie potrafił usunąć usterki to postanowił błysnąć w inny sposób
a feee
:krol:

edit: strona 27 tego tematu nie działa, nowe posty wskakuja na stronę 26
zamiast zamykac ciekawe tematy niech moderatorzy zajma się takimi ustarkami

Stary kibic

#487 Post autor: Stary kibic » 3 kwie 2007, o 21:19

gerhat pisze:Dlaczego zamknięto temat "Zróbcie cos z tym forum".
To był najciekawszy temat ostatnich czasów, w którym najmniej było zwady i napinki, a userzy którym przywrócono życie chcieli się meldowac w tym temacie.

Patton zabija duch tego forum, nie potrafił usunąć usterki to postanowił błysnąć w inny sposób
a feee
:krol:

edit: strona 27 tego tematu nie działa, nowe posty wskakuja na stronę 26
zamiast zamykac ciekawe tematy niech moderatorzy zajma się takimi ustarkami
Patton czuje sie wladca tegoz forum. Zamyka tematy jak on chce, nie pyta sie nkogo . Pomysl czlowieku zanim cokolwiek zrobisz, bo juz nie pierwszy taki twoj wybryk. My tez cos mamy do powiedzenia panie moderatorze.
Juz zapomnial wol jak cieleciem byl. Zapomniales jakie z Toba byly problemy?

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#488 Post autor: kibol-siem-ce » 3 kwie 2007, o 23:00

Hm, ostre słowa :roll: Ale tak to już jest większość z Nas ma sie w du*** .............
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#489 Post autor: gerhat » 4 kwie 2007, o 09:08

a strona 27 nadal wyświetla komunikat ze nie istnieją zadne posty do tego tematu, więc piszemy sobie a muzom, bo większość czytając ten komunikat nie klika juz na strone 26

zastanawiam się :roll: nad założeniem nowego tematu uwag do modów ale nie chcę dawać pożywki do zamknięcia go osobom co sobie robia przyjemność z ciachania

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#490 Post autor: spyru » 4 kwie 2007, o 10:18

Nie przesadzajcie Panowie. Temat o forum został zamknięty dlatego że problem został zażegnany. Tematy są zamykane lub kasowane przez różnych modów czy adminów i trudno żeby każdy sie pytał całą reszte o pozwolenie, bo by tutaj trzeba było siedzieć cały rok na okrągło. Ktoś uważa że temat jest do zamknięcia to go zamyka. Ktoś uważa że użytkownika trzeba zbanować to go banuje. Swoboda działania musi być bo inaczej rola moda byłaby bezużyteczna. A to że komuś sie to nie podoba to trudno. Bezczynność w niektórych sprawach jest jeszcze gorsza. Równie dobrze inny użytkownik mógłby napisać zażalenie że jakiś temat jeszcze nie został zamknięty i że moderatorzy nic nie robią. Niezadowoleni zawsze będą :!:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#491 Post autor: gerhat » 4 kwie 2007, o 10:45

Spyru tak jak świętym prawem moda jest zamykanie i banowanie bez pytania sie o czyjes zdanie tak samo świętym prawem usera jest też to, że moze napisac co o tym sądzi. To prawo przysługuje też Tobie, o czym świadczy Twój post. Poplecznicy i klakierzy zawsze będą :!:

ps
a strona 27 nadal wywala komunikat że nie istnieją żadne posty do tego tematu
na zachodzie bez zmian

Stary kibic

#492 Post autor: Stary kibic » 4 kwie 2007, o 10:52

spyru pisze:Nie przesadzajcie Panowie. Temat o forum został zamknięty dlatego że problem został zażegnany. Tematy są zamykane lub kasowane przez różnych modów czy adminów i trudno żeby każdy sie pytał całą reszte o pozwolenie, bo by tutaj trzeba było siedzieć cały rok na okrągło. Ktoś uważa że temat jest do zamknięcia to go zamyka. Ktoś uważa że użytkownika trzeba zbanować to go banuje. Swoboda działania musi być bo inaczej rola moda byłaby bezużyteczna. A to że komuś sie to nie podoba to trudno. Bezczynność w niektórych sprawach jest jeszcze gorsza. Równie dobrze inny użytkownik mógłby napisać zażalenie że jakiś temat jeszcze nie został zamknięty i że moderatorzy nic nie robią. Niezadowoleni zawsze będą :!:

Wybacz ale te Twoja wypowiedz nie daje wizji calego obrazu forum. Bo czasami to widacz golym okiem ze, temat jest zamykany bo sie to maderatorowi sie podobalo lub pod wplywem jakiegos napoju. Dlaczego tak sadze? Dlatego ze juz jestem od tluzszego czasu na tym forum i chcac czy nie chcac mam juz wyrobione poglady na sprawy typu "Bonowania,likwidowania watkow,zamykanie watkow" Owszem niektore decyzje byly sluszne ale niektore to nito z gruszki czy pietruszki zamykane. Chcialbym rowniez dodac ze to forum sluzy nam kibicom , anie moderatorom. Kibic jest podstawa tego forum. Jest fundamentem forum. A to chyba jest rozumiane.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#493 Post autor: heli » 4 kwie 2007, o 11:58

gerhat pisze:Spyru tak jak świętym prawem moda jest zamykanie i banowanie bez pytania sie o czyjes zdanie tak samo świętym prawem usera jest też to, że moze napisac co o tym sądzi. To prawo przysługuje też Tobie, o czym świadczy Twój post. Poplecznicy i klakierzy zawsze będą :!:

ps
a strona 27 nadal wywala komunikat że nie istnieją żadne posty do tego tematu
na zachodzie bez zmian
wpiszesz, sie jeszcze pare razy w tym temacie i przejdzie na 27 strone, wiec działaj,

tak ma te forum, że jeżeli jakiś temat był już na którejs stronie, a potem posty z niego zostały wyięte bądź z edytowane na krósze i zmieści si ena stronie wcześniejszej to ta na której to było nie znika tylko właśnie wskazuje, że nei ma na niej postów.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#494 Post autor: Patton » 4 kwie 2007, o 12:06

Chwileczke Panowie!! Zarzucanie modom/adminom, ze dzialaj na forum pod wplywem pewnego napoju powinno sie zakonczyc od razu banowaniem. Chcialbym, zeby pokazano mi ktore tematy zostaly nieslusznie zamkniete. To nam ulatwi dyskusje. Ja uwazam, ze temat o awarii na forum juz sie wyczerpal i posty w stylu: "wrocilem, mi dziala" sa conajmniej zbedne. Podobnie jak tematy z dnia 01.04.2007. Ale czekam na odpowiedz. Pozdrawiam!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#495 Post autor: gerhat » 4 kwie 2007, o 12:47

Patton pisze:Chwileczke Panowie!! Zarzucanie modom/adminom, ze dzialaj na forum pod wplywem pewnego napoju powinno sie zakonczyc od razu banowaniem. Chcialbym, zeby pokazano mi ktore tematy zostaly nieslusznie zamkniete. To nam ulatwi dyskusje. Ja uwazam, ze temat o awarii na forum juz sie wyczerpal i posty w stylu: "wrocilem, mi dziala" sa conajmniej zbedne. Podobnie jak tematy z dnia 01.04.2007. Ale czekam na odpowiedz. Pozdrawiam!!
A ja uważam że tamten temat się nie wyczerpał, był najaktywnieszy w tamtym czasie. Jeżeli posty w stylu, tóry zacytowałeś sa co najmniej zbędne to równie dobrze mogły byc zbedne posty w stylu " dlaczego X wyrzuca przy logowaniu" również się powtarzały.
zakładając kodka na ten temat doprowadzasz do jego spadnięcia i Ci co ich nie było jak ich nie było nie przeczytają jak Ci co byli jak tamtych nie było walczyli o to żeby oni wrócili, co było przyczyną i jak sie przed kolejnymi takimi sytuacjami ustrzec.

ps
zauwazyłem że na forum Kibice jak sa zakłdane kodki to nikt sie nie przyznaje do tego i nie obwieszcza tego ciach !!!
widocznie tam bohaterstwo jest w innej cenie :lol:

ps2
na zachodzie sa zmiany :!: :!: :!:
powstała strona 28 która edytuje taki sam komunikat jak strona 27 "nie ma żadnych postów do tego tematu" a my piszemy nadal na stronie 26.
heli twoja teoria się nie sprawdziła, ciekawe jak to się dzieje że nie posuwamy się do przodu, może ubywa postów ze strony 1
Patton do dzieła, to sa prawdziwe wyzwania a nie jakieś tam Ciach :!:

Zablokowany