[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
łoo człowieku ja bym mu dopłacił żeby tylko nie wracał, całą atmosferę drużyny by popsuł i konfliktów narobił - taki to już człowiekBAFista pisze:Może na twiterku poschizowac patrycje ze mi się pakować i wracać do Chorzowa
zawsze może kosić trawa albo jako pomoc u pani ReniRNK95 pisze:łoo człowieku ja bym mu dopłacił żeby tylko nie wracał, całą atmosferę drużyny by popsuł i konfliktów narobił - taki to już człowiekBAFista pisze:Może na twiterku poschizowac patrycje ze mi się pakować i wracać do Chorzowa
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]![]()
won z nim, znowu jednak wychodzą gierki prawdopodobnie sterowane przez ryżawego pana - Lipski odchodzi, larmo w mediach, cyrk, weszło na każdym kroku nas obrzuca gównem, Stanowski niczym pies spuszczony z łańcucha po 15 latach gryzie co popadnie, wszędzie wylew hejtu na nasz klub
jak będzie teraz - cichutka wzmianka o decyzji i zero jakichkolwiek wspominków, tak tylko żeby nikt się nie dowiedział i broń Boże PR tego klubu się w opinii publicznej nie zmienił.
Gnidy, ciarachy i burdel w tym PZPNie, czyli to samo co zwykle.
aa zapomniałbym dodać, gdzie teraz jest Lipski ? słyszałem, że to jakaś mega gwiazda młodzieżowa i melodia przyszłości a gnije na ławie Lechii. Grunt że jemu i menadżerkowi zgadzają się PLNy w portfelu.
wiem wiem, wyczułem ironię przecież, mój wpis też ma taki charakterBAFista pisze:@ Rnk95 źle mie zrozumiałeś. Jo go niechca w Ruchu
To taki wyrokksR pisze:http://www.ruchchorzow.com.pl/aktualnos ... yk-lipski/
pzpn, wzorcowa organizacja
w tej sytuacji Patryk chyba powinien oddać kasę, która mu się nalezała od Ruchu do momentu podpisania z Lechia
My od czasów Rogali jesteśmy w restrukturyzacji...19aRtuR20 pisze:Przecież to oczywiste, że jak był piłkarzem na wiosna to Ruch go nie spłacił skuli restrukturyzacji...
Niy połomoł sie przi torze?RNK95 pisze: gola dla Bytovii strzelił Szewczyk
Spełnia się, gra w niższej lidze niż my, znaczy się w rezerwach Legii.RNK95 pisze:Monecie polecam spakować manatki i spie.rdalać z leg.łej póki młody bo nawet nie dostaje szansy gry w PP z Bytovią, co więcej - nie ma go nawet na ławce rezerwowych. Chyba, że jakaś kontuzja o której nie wiem ale jeśli nie - Łukasz, uciekaj stamtąd
ps. gola dla Bytovii strzelił Szewczyk
Użytkownicy przeglądający to forum: Adam1983, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], kroy, pepson19R20 i 86 gości