Byli gracze

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Blek
Kontakt:

Re: Byli gracze

#4741 Post autor: Blek » 23 paź 2017, o 10:37

A wybiegal ?

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

ruchfans
Kontakt:

#4742 Post autor: ruchfans » 23 paź 2017, o 10:49

Blek pisze:A wybiegal ?

A nie wybiegał?
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

tomicher
Kontakt:

#4743 Post autor: tomicher » 23 paź 2017, o 11:12

Jeśli masz w sobie tyle samozaparcia i wytrzymałości na ból to zobacz sobie teraz, na chłodno nasz mecz we Wrocławiu.
Przyjrzyj się jak ci ludzie sabotowali walkę i bieganie po boisku. Tego się nie da usprawiedliwić.
Obrazek

ruchfans
Kontakt:

#4744 Post autor: ruchfans » 23 paź 2017, o 13:57

tomicher pisze:Jeśli masz w sobie tyle samozaparcia i wytrzymałości na ból to zobacz sobie teraz, na chłodno nasz mecz we Wrocławiu.
Przyjrzyj się jak ci ludzie sabotowali walkę i bieganie po boisku. Tego się nie da usprawiedliwić.
Tak się składa, że po tym meczu pofatygowałem sie na Cichą usłyszeć od piłkarzy co się stało. Byłeś? Jeśli nie i nie usłyszałeś od Nich tego, co ja to na tym możemy tę konwersację zakończyć.
Nie wiem, może w przypływie poderbowej euforii, może zdrowy rozsądek podpowiada mi żeby myśleć o końcówce zeszłego sezonu jako o czymś co tylko może nam wyjść na dobre. W kontekście tego co tamtego wieczoru padło z ust piłkarzy i konrontacji z tym co obserwujemy dzisiaj na boisku uważam, że to katharsis jest dla nas dobre. Wrócimy do ex jako inny Klub, inna drużyna, wierze ze w trakcie budowy stadionu.

A na Surmę nigdy nie popatrzę tylko przez pryzmat końcówki sezonu bo pamiętam doskonale 20 latka z opaską kapitana, który kreował grę a kiedy odszedł to przeżyłem spadek z ex

pedro-sbl
Kontakt:

#4745 Post autor: pedro-sbl » 23 paź 2017, o 14:09

To co padlo? Co w takim razie pedzieli?

Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

True Blue
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4746 Post autor: True Blue » 23 paź 2017, o 14:57

pedro-sbl pisze:To co padlo? Co w takim razie pedzieli?

Chopie, tu Ci żodyn nic niy powie! Co drugi mo wtyki w klubie, zno Patera i wszystkich fusbalerów, mo wtyki u Pani Reni i Gucia, ale jak przidzie co to czego to nic Ci nie pedzom.
ZAWSZE NIYBIESKI

ruchfans
Kontakt:

#4747 Post autor: ruchfans » 23 paź 2017, o 15:01

True Blue pisze:
pedro-sbl pisze:To co padlo? Co w takim razie pedzieli?

Chopie, tu Ci żodyn nic niy powie! Co drugi mo wtyki w klubie, zno Patera i wszystkich fusbalerów, mo wtyki u Pani Reni i Gucia, ale jak przidzie co to czego to nic Ci nie pedzom.
Napisałem do Pedro pw

ksR
Kontakt:

#4748 Post autor: ksR » 23 paź 2017, o 16:59

Łukasz Surma dzisiaj gościem w magazynie polsatu.
http://1liga.org/aktualnosci/magazyn-ni ... sport-3855
KS Ruch
byliśmy w Katowicach 44 lata wcześniej

Rafał19R20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4749 Post autor: Rafał19R20 » 23 paź 2017, o 17:25

ruchfans pisze:
Scypion pisze:
RNK95 pisze:Ja tak jak pisałem wiele razy wcześniej, Surmę szanowałem bardzo ale ostatni miniony sezon niestety przekreślił u mnie jego dobre imię i żadne tam owacyjne pożegnania na mnie wrażenia nie zrobią. Kto chce niech go szanuje, kto chce niech mu śpiewa jego nazwisko, jednak kwity do weszło same nie dotarły, kawki ze Smagorem same się nie piły ;) takie rzeczy trzeba pamiętać, a nie puszczać w niepamięć, zawsze mi się słabo robi jak na kulisach widzę Surmę czy jak ostatnio Grodzickiego, ten to dopiero mi te kulisy obrzydził.

Strasznie zdewaluował się u nas status legendy w ostatnich czasach
Panowie ja Was nie rozumiem. Co miał Surma powiedzieć? Że dostał całą kasę skoro jest nie dostał? On się nie żali na nas tylko na to, że ktoś nie zapłacił mu tego, co On wybiegał na boisku. Rozdzielcie w końcu te dwie sprawy.
wystarczyłoby gdy by po prostu powiedział np.: bez komentarza... lub że nie chce tego komentować
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie

Awatar użytkownika
Bartorus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4750 Post autor: Bartorus » 23 paź 2017, o 17:41

Brak komentarza z automatu jest potwierdzeniem braku zapłaty.

19aRtuR20
Kontakt:

#4751 Post autor: 19aRtuR20 » 23 paź 2017, o 22:27

Przecież to oczywiste, że jak był piłkarzem na wiosna to Ruch go nie spłacił skuli restrukturyzacji...

ruchfans
Kontakt:

#4752 Post autor: ruchfans » 23 paź 2017, o 23:17

19aRtuR20 pisze:Przecież to oczywiste, że jak był piłkarzem na wiosna to Ruch go nie spłacił skuli restrukturyzacji...
No ale wg tego forum powinien do kamery powiedzieć każde kłamstwo byle nie to, że Ruch mu wisi kasę. Stwierdzenie faktu jest gorszym rozwiązaniem niż pomidor albo "bez komentarza'

eNeRKa
Kontakt:

#4753 Post autor: eNeRKa » 24 paź 2017, o 14:24

Łukasz Burliga zapadł się pod ziemię. Piłkarz Jagiellonii przeżywa problemy osobiste
Łukasz Burliga zapadł się pod ziemię. Według naszych informacji, piłkarz znów ma problemy osobiste związane z dawnym nałogiem.
W przeszłości obrońca miał problemy z hazardem. W środowisku piłkarskim znów słychać o kłopotach, w jakie się wpakował.
Trener Jagi Ireneusz Mamrot po niedzielnym meczu z Arką (1:4) odniósł się do nieobecności piłkarza. – W tej chwili trudno powiedzieć, czy będę mógł z niego skorzystać w najbliższym meczu – mówi Mamrot.

Kibiców Jagiellonii zastanowiła nieobecność prawego obrońcy w kadrze meczowej na spotkanie z Arką. W ostatnim tygodniu Burliga nie pojawił się na kilku treningach wicemistrzów Polski. W akcję poszukiwania piłkarza, z którym nikt nie potrafił nawiązać kontaktu, włączyło się też kilku kolegów Łukasza z drużyny. Bez rezultatu. W efekcie w Gdyni na jego pozycji – prawego obrońcy – wystąpił klasyczny skrzydłowy Przemysław Frankowski.

Według naszych ustaleń to nie pierwszy przypadek, gdy gracz Jagiellonii znika na kilka dni. Do Białegostoku przeniósł stare przyzwyczajenia z Krakowa, a raczej nałóg, który go trawi – hazard. Nie raz, nie dwa zdarzało mu się zarwać noc na próbie wzbogacenia się w kasynie lub w salonie z automatami. Byłemu trenerowi Jagi Michałowi Probierzowi udawało się stawiać zawodnika do pionu. Dzisiaj podobny kłopot ma Ireneusz Mamrot.

W środowisku piłkarskim oraz mediach społecznościowych wiadomości o hazardowych kłopotach Burligi „wzmacniane” były doniesieniami o nadużywaniu alkoholu. Jednak trunki nie zawładnęły nim tak, jak gry karciane czy ruletka. Paradoksalnie, niesportowe prowadzenie się nie przeszkodziło 29-latkowi przyzwoicie grać. Obecny sezon rozpoczął w wyjściowym składzie i bez większych kłopotów wygrywał rywalizację z innym prawym defensorem Jagiellonii – Ziggy’m Gordon’em. Wychowanek Wisły Kraków, kiedy jest zdrowy i w pełni dyspozycji, zawsze ma miejsce w białostockiej jedenastce. Inaczej jest, gdy nie stawia się na treningach.
Obrazek

mrokol08
Kontakt:

#4754 Post autor: mrokol08 » 24 paź 2017, o 21:28

https://twitter.com/Kamil_Grabara1

Kamil żyje na twitterze :). Nie dość, że dalej ciśnie piłkarzykom z Ekstraklasy - sytuacja z Kiełpinem.
To udostępnił tam też kulisy meczu z gejami dopisując: duma z racji bycia NIEBIESKIM.

Kamil tobie jak i Przemkowi Bargielowi życzę wspaniałej kariery i kiedyś... powrotu na Cichą :)!
Batory Fans

ksR
Kontakt:

#4755 Post autor: ksR » 25 paź 2017, o 13:37

http://www.ruchchorzow.com.pl/aktualnos ... yk-lipski/

pzpn, wzorcowa organizacja :rotfl:

w tej sytuacji Patryk chyba powinien oddać kasę, która mu się nalezała od Ruchu do momentu podpisania z Lechia
KS Ruch
byliśmy w Katowicach 44 lata wcześniej

ODPOWIEDZ