![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Byli gracze
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Byli gracze
30-35 lat jak ojciec najlepsze lata wszystko przed nim , cieszy że to nie w Ruchu będzie nabierać doświadczenia choć w spadku on i WF stawiając na niego swoje zrobili ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Trza pamiętać, że to jednak głównie wina Mosóra i zarządzających. W klubie byli tylko on i Skaba a to, że Puto odejdzie było wiadomo od dawna a klub się na to nie przygotował.Ozor pisze:30-35 lat jak ojciec najlepsze lata wszystko przed nim , cieszy że to nie w Ruchu będzie nabierać doświadczenia choć w spadku on i WF stawiając na niego swoje zrobili
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
uczciwie mowiac to Fornalik postawil na Skabe, bedacego w formie recznika, potem przerzucil sie na Lecha. Tutaj akurat najbardziej winilbym Mosora (jak nigdy), ktory pozostawil klub bez bramkarza.Ozor pisze:30-35 lat jak ojciec najlepsze lata wszystko przed nim , cieszy że to nie w Ruchu będzie nabierać doświadczenia choć w spadku on i WF stawiając na niego swoje zrobili
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wyciągneliśmy wnioski i teraz już w I lidze mamy dwóch bardzo dobrych bramkarzy
i nie wiadomo na którego stawiać

i nie wiadomo na którego stawiać
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
-
- Kontakt:
Mazek zaś poza kadrą Lubina. I jak ni mo żodnyj kontuzji, to Patrycja tyż poza kadrą.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
KaRma ich nawiedziła !
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
-
Arak to samo, dziwi mnie brak Starzyńskiego w kadrze, jakiś uraz?
-
- Kontakt:
Wczoraj był z lipstą na TG, może powrót sie szykuje; )baytel pisze:Arak to samo, dziwi mnie brak Starzyńskiego w kadrze, jakiś uraz?
-
- Kontakt:
Rafałek ostatnio "asysta", wczoraj "gol". Ciekawe czy już jest wielbiony w nowym klubie
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Właściciel Bytovii o Kikucie ne weszło
Tak było w przypadku Kikuta, który jest dla mnie zwykłym oszustem. Ten piłkarz wyleczył mnie z wielkich nazwisk w Drutex-ie, bo jego słowo nie znaczy kompletnie nic. Trener Janas zaufał mu, że wszystko z nim jest dobrze. Z tego powodu poniekąd również wierzyłem, że Kikut jest profesjonalistą i nie kłamie. Jednak później okazało się, że miał stare zwapnienie. Stwierdził wtedy, że na własny koszt zrobi sobie operację w Poznaniu u swojego lekarza, a my pokryjemy koszty rehabilitacji. Z tego powodu zgodziliśmy się, bo inaczej robiłby to w Rehasporcie. Po pewny czasie wrócił do mnie z fakturą za zabieg. Pytam się go wtedy, jak umawialiśmy się wcześniej? A on, że coś tam mu nie wyszło, już nie pamiętam dokładnie, o co mu chodziło… Dalszym następstwem tego były jego lamenty w prasie, że jako profesjonalny piłkarz potrzebuje pralki w klubie, bo przecież sam nie będzie sobie prał. Nie wiem, o co mu konkretnie chodziło, bo przecież cały sprzęt jest prany w klubie, ale on chyba chciał prywatne majtki też prać. W jednym z wywiadów powiedział, że z jego profesjonalizmem powinien grać w Bundeslidze. A gdzie dziś gra? Życzę mu też tego, żeby został kiedyś działaczem w jakimś klubie i podchodził do swoich piłkarzy w taki sposób, jakiego oczekiwał od nas.
Tak było w przypadku Kikuta, który jest dla mnie zwykłym oszustem. Ten piłkarz wyleczył mnie z wielkich nazwisk w Drutex-ie, bo jego słowo nie znaczy kompletnie nic. Trener Janas zaufał mu, że wszystko z nim jest dobrze. Z tego powodu poniekąd również wierzyłem, że Kikut jest profesjonalistą i nie kłamie. Jednak później okazało się, że miał stare zwapnienie. Stwierdził wtedy, że na własny koszt zrobi sobie operację w Poznaniu u swojego lekarza, a my pokryjemy koszty rehabilitacji. Z tego powodu zgodziliśmy się, bo inaczej robiłby to w Rehasporcie. Po pewny czasie wrócił do mnie z fakturą za zabieg. Pytam się go wtedy, jak umawialiśmy się wcześniej? A on, że coś tam mu nie wyszło, już nie pamiętam dokładnie, o co mu chodziło… Dalszym następstwem tego były jego lamenty w prasie, że jako profesjonalny piłkarz potrzebuje pralki w klubie, bo przecież sam nie będzie sobie prał. Nie wiem, o co mu konkretnie chodziło, bo przecież cały sprzęt jest prany w klubie, ale on chyba chciał prywatne majtki też prać. W jednym z wywiadów powiedział, że z jego profesjonalizmem powinien grać w Bundeslidze. A gdzie dziś gra? Życzę mu też tego, żeby został kiedyś działaczem w jakimś klubie i podchodził do swoich piłkarzy w taki sposób, jakiego oczekiwał od nas.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
- 79Świony
- Kontakt:
To jest pajac jakich mało...
-
- Kontakt:
"Rany boskie kikut" znowu w formie
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... S-qWgcMG0wBardzo emocjonujący był mecz w Mielcu, gdzie Stal zremisowała z Zagłębiem Sosnowiec. Jedni i drudzy stworzyli sobie dużo sytuacji, żaden wynik nie stanowiłby zaskoczenia. Pecha miał Rafał Grodzicki, od którego odbiła się piłka po rzucie rożnym Zagłębia, przeszła przez ręce Radosława Majeckiego i - zdaniem sędziów - została wybita już zza linii bramkowej.
3:43

-
- Kontakt:
Jak widać, mimo że latka lecą, to Rafał poniżej pewnego poziomu nie schodzi 

-
- Kontakt:
aż szkoda, że nie poszedł do szczewOzor pisze:https://www.youtube.com/watch?time_cont ... S-qWgcMG0wBardzo emocjonujący był mecz w Mielcu, gdzie Stal zremisowała z Zagłębiem Sosnowiec. Jedni i drudzy stworzyli sobie dużo sytuacji, żaden wynik nie stanowiłby zaskoczenia. Pecha miał Rafał Grodzicki, od którego odbiła się piłka po rzucie rożnym Zagłębia, przeszła przez ręce Radosława Majeckiego i - zdaniem sędziów - została wybita już zza linii bramkowej.
3:43
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.