e tam, 1-2 razy na rok sie zdarzy, że mom zaproszenieDamiano pisze:Miedza a ty sie biletu niy umisz kupić ino na zaproszenia właziszmiedza pisze: ale jo tam odbieroł zaproszenia

e tam, 1-2 razy na rok sie zdarzy, że mom zaproszenieDamiano pisze:Miedza a ty sie biletu niy umisz kupić ino na zaproszenia właziszmiedza pisze: ale jo tam odbieroł zaproszenia
NIEBIESKA GODULA pisze:To mój kolejny Rok co kupuja kaRnet ale w tym Roku baRdzo mile mnie zaskoczyli z tymi pRomcjami a w dodatku kaRnet tańszy niż Rok temudonat pisze:W sprawie PP z Wisłą 3 kwietnia:
dzwoniłem do klubu i mi powiedzieli, że karnetowicze nie muszą doładowywać ani nic w klubie robić. Po prostu przychodzą na mecz z karnetem i wchodzą na sektor na jaki karnet jest kupiony.INO tak dalej tRzymać działacze
![]()
Ja kupuje od kilku sezonow i jestem bardzo zadowolony. Nawet ojca i szwagra nakusilem na te runde i tez im sie ta wygoda spodobala. Po kilku rundach karnet bedzie za 50%, wiec to grzech nie kupic. Dodatkowo mam 10% znizki na gadzety niebieskie, nie mowiac juz o PP za gratic. Karnet kosztowal 90zl, a mecze z Lechem, Wisla i zabolami beda 90zl kosztowaly. Nad czym sie zastanawiac to nie wiem. Mam nadzieje, ze te programy lojalnosciowe spowoduje, ze za dwa, trzy sezony bedzie wiekszoc biletow w karnetach wyprzedana.Fazid pisze:NIEBIESKA GODULA pisze:To mój kolejny Rok co kupuja kaRnet ale w tym Roku baRdzo mile mnie zaskoczyli z tymi pRomcjami a w dodatku kaRnet tańszy niż Rok temudonat pisze:W sprawie PP z Wisłą 3 kwietnia:
dzwoniłem do klubu i mi powiedzieli, że karnetowicze nie muszą doładowywać ani nic w klubie robić. Po prostu przychodzą na mecz z karnetem i wchodzą na sektor na jaki karnet jest kupiony.INO tak dalej tRzymać działacze
![]()
A ja 5 lat kupowałem na tą rundę zrezygnowałem i teraz wiem że popełniłem największy błąd w życiu ! Po 1 wchodzenie i kupno biletu , pod stadionem minimum 1,5h wcześniej! Zniżki na puchary , program lojalnościowy, cena karnetu jednym słowem tak miało być wcześniej !
Bez zbędnego użerania się z kolejką i tanio czego więcej chcieć ?
tak, ale radza się spieszyćkarol fryna pisze:czy som jeszcze bilety na derby?
w strafie da się pałcić kartą płatniczą jak również zbliżeniową (PayPass)felek pisze:w strefie kibica da sie płacić kartą ? Zawsze kupuje bilety przez neta także nie wiem jak to tam wygląda
Użytkownicy przeglądający to forum: Darth Kabut, Google [Bot], koperniol1984, OLSZA, Radvan138 i 53 gości