Liga Europejska!
-
- Kontakt:
Re: Liga Europejska!
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=art ... egory=news" onclick="window.open(this.href);return false;
Krotka notka z podrozy.
Krotka notka z podrozy.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
Sadlok chopie coś ty zrobił
to jest profesjonalista co sie nie potrafi przygotować do lotu? to jest jego zawód aby zapierda... tam do Kazachów i grac szpil za to mu płacimy.
zagra Stawarczyk na środku , zagra dobrze to Sadlok na ławe wraz z lecącym w kulki Sobiechem żeby sie gwiazdy obudziły .
jutro tylko zwycięstwo!

zagra Stawarczyk na środku , zagra dobrze to Sadlok na ławe wraz z lecącym w kulki Sobiechem żeby sie gwiazdy obudziły .
jutro tylko zwycięstwo!
-
- Kontakt:
A dlaczego Sobiech leci w kulki ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
-
- Kontakt:
miedza pisze:Tam musi być bieda... Na ich forum płaczą że drogie bilety - 300 KZT - w przeliczeniu 6,81 zł... Czytałem, że student tam spoko przeżyje za 700 KZT tydzień (16 zł)...
przy okazji:
http://www.nv.kz/2010/06/30/17879/" onclick="window.open(this.href);return false;
od tych kresek już mi sie dupi w oczach

- vinc84
- Kontakt:
Dlaczego nalatujecie na Sadloka, nie wiedzac co tak naprawde sie stalo. Jesli chodzi o strach przed lataniem, to niekiedy jest tak ze sie leci byz wiekszych sensacji, a czasami wystepuja dusznosci, kolatanie serca i inne ciulstwa. Tyn kto tego nie przezyl niech nie dupcy ze za to mu placa itp.
GŮRNY ŚLŮNSK
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Drużyna Ruchu Chorzów odbyła późnym wieczorem ponad godzinny trening na głównym boisku Szachtiora Karaganda, z którym zmierzy się w I rundzie kwalifikacji do Ligi Europy. "Niebiescy" mieli okazję, by zapoznać się z murawą, na której jutro wystąpią. Trener Waldemar Fornalik określił ją jednym słowem: dramat.
Stan boiska Szachtiora nie jest najlepszy. Jest na nim wiele zagłębień i nierówności. W niektórych miejscach przypomina ono nawet... bagno. Chorzowianie trenowali jednak w dobrych nastrojach. Po zajęciach, które zakończyły się treningiem strzeleckim, cały zespół udał się na kolację.
Piłkarze Ruchu będą spać w hotelu Edem, który oddalony jest o około 10 minut drogi od stadionu Szachtiora.
niebiescy.pl
popił
Stan boiska Szachtiora nie jest najlepszy. Jest na nim wiele zagłębień i nierówności. W niektórych miejscach przypomina ono nawet... bagno. Chorzowianie trenowali jednak w dobrych nastrojach. Po zajęciach, które zakończyły się treningiem strzeleckim, cały zespół udał się na kolację.
Piłkarze Ruchu będą spać w hotelu Edem, który oddalony jest o około 10 minut drogi od stadionu Szachtiora.
niebiescy.pl
http://www.niebiescy.pl/?id=6818" onclick="window.open(this.href);return false; i wszystko jasneDlaczego nalatujecie na Sadloka, nie wiedzac co tak naprawde sie stalo. Jesli chodzi o strach przed lataniem, to niekiedy jest tak ze sie leci byz wiekszych sensacji, a czasami wystepuja dusznosci, kolatanie serca i inne ciulstwa. Tyn kto tego nie przezyl niech nie dupcy ze za to mu placa itp.

-
- Kontakt:
stykło w polsko fana kliknąć19_kRzysiek_20 pisze:miedza pisze:Tam musi być bieda... Na ich forum płaczą że drogie bilety - 300 KZT - w przeliczeniu 6,81 zł... Czytałem, że student tam spoko przeżyje za 700 KZT tydzień (16 zł)...
przy okazji:
http://www.nv.kz/2010/06/30/17879/" onclick="window.open(this.href);return false;
od tych kresek już mi sie dupi w oczachjak ktoś potrafi to prosze o przetłumaczenie tekstu

http://translate.google.com/translate?h ... 2F17879%2F" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
ok nie mam pojecia co sie czuje latają kilkanaście razy no ale jeśli doświadczenia nie mam to przepraszam. być moze jesteś kapitanemvinc84 pisze:Dlaczego nalatujecie na Sadloka, nie wiedzac co tak naprawde sie stalo. Jesli chodzi o strach przed lataniem, to niekiedy jest tak ze sie leci byz wiekszych sensacji, a czasami wystepuja dusznosci, kolatanie serca i inne ciulstwa. Tyn kto tego nie przezyl niech nie dupcy ze za to mu placa itp.

Jesli synek popił po urodzinach to powinnien dostać kare pienieżną czy jakąś nagane. tak jak byscie wy przyszli do roboty rano i jest wciul do robienia i przed szychta idziecie do kierownika i godocie ,, ida do dom"

-
- Kontakt:
bo nie strzelil bramki w 2ostatnich sparingach...jugador pisze:A dlaczego Sobiech leci w kulki ?
bo nie strzelil bramki w ostatnich 7 meczach ligowych
bo cos kiedys bylo, ze Sobiech lazil na Górnika
moze jeszcze cos Ci "kreatywni" dopowiedza
dokladnie, pisze ze zaopiekowali sie nim lekarze... tutaj sie pokozaly zaro informacje o kacu, o tym cykorzevinc84 pisze:Dlaczego nalatujecie na Sadloka, nie wiedzac co tak naprawde sie stalo. Jesli chodzi o strach przed lataniem, to niekiedy jest tak ze sie leci byz wiekszych sensacji, a czasami wystepuja dusznosci, kolatanie serca i inne ciulstwa. Tyn kto tego nie przezyl niech nie dupcy ze za to mu placa itp.
moze sie do AA juz zapisol, moze ktos lazi z nim tam na zajecia

na pewno bedzie wyjasnienie czemu nie pojechoł, moze on im tam prawie zjechoł w tym samolocie? nie wiadomo
ps. jo strachu do samolotów nie mom, ale powiem ino tyla, zawsze jak lot był o 6 rano to wstac bylo cza kajs o 3, jak myłech zymby to bych sie o mało porzigoł, to samo ze jedzeniem
ale tak bylo ino na poczatku, tera sie juz przyzwyczailch do tego..
i wywiad ze Stawarczykiem:
Stawarczyk: Jedziemy pokonać Szachtior
- W rundzie wiosennej wreszcie miałem okazję grać częściej w pierwszym składzie niż jesienią. Mam nadzieję, że w obecnym sezonie, a właściwie już od meczu z Szachtiorem, też będę często grał w wyjściowej jedenastce, pomimo że rywalizacja w drużynie jest bardzo duża – mówi Piotr Stawarczyk.
Czy miałeś już okazję grać w europejskich pucharach?
- Nie miałem, bo dopiero z Ruchem osiągnąłem miejsce medalowe w ekstraklasie, które zagwarantowało nam udział w europejskich pucharach. Z tego powodu na pewno odczuwam wielką satysfakcję, że będziemy mieli zaszczyt reprezentować Polskę w europejskich pucharach. Chcemy godnie się zaprezentować na międzynarodowej arenie.
Ruch wylosował egzotycznego rywala - Szachtior Karaganda z Kazachstanu. Jakie nastroje?
- Losowanie nie było dla nas najszczęśliwsze, jeśli chodzi o podróż, bo w powietrzu trzeba spędzić niemal cały dzień. Co do umiejętności piłkarskich Szachtiora ciężko jest cokolwiek powiedzieć. Dopiero przed nami odprawa na temat rywala. Trenerzy na pewno przybliżą nam charakterystykę zespołu.
Jaki wynik zadowoli was w pierwszym meczu w Karagandzie?
- Chcielibyśmy osiągnąć najkorzystniejszy rezultat. A takim niewątpliwie byłoby zwycięstwo w Kazachstanie, co znacznie ułatwiłoby nam sytuację w meczu rewanżowym.
Drugi rywal FC Valletta z Malty wydaje się być już łatwiejszym rywalem.
- Możliwe, ale na razie skupiamy się na meczu na pierwszej rundzie. Musimy wyeliminować kazachską drużynę, a dopiero potem będziemy mogli myśleć o zespole z Malty.
Z Chorzowa do Karagandy jest ponad 8 000 km. To pierwsza twoja tak daleka podróż?
- Zgadza się, to moja najdłuższa podróż. Dotychczas najdłużej leciałem cztery godziny do Egiptu.
Rozmawiamy w samolocie w drodze do Karagandy. Jak umilasz sobie wolny czas?
- Próbuję „zabić” go czytając prasę. Mam nadzieję, że uda mi się chociaż na chwilkę zasnąć, żeby trochę wypocząć po nieprzespanej nocy.
Z Samary (Rosja)
Mariusz Gudebski
-
- Kontakt:
Według mnie to powinniśmy najpierw poznać tłumaczenie Maćka oraz klubu, nie chodzi mi o jakieś wielkie dochodzenie tylko normalnie Go zapytać co się stało. Jeśli wyszłoby na to,że popił to wtedy dopiero zastanowić się nad Jego profesjonalizmem. Bo narazie to nie mamy żadnych informacji oprócz tego,że 'źle się poczuł'
to,że wczoraj miał urodziny wcale nie znaczy,że dzisiaj miał kaca.
to,że wczoraj miał urodziny wcale nie znaczy,że dzisiaj miał kaca.

-
- Kontakt:
W rewanżu na Cichej posędziuje Litwin:
"Gediminas Mažeika będzie sędzią rewanżowego spotkania I rundy eliminacyjnej Ligi Europy Ruch Chorzów - Szachtior Karaganda.
Mecz odbędzie się 8 lipca o godz. 20:30 w Chorzowie.
Litewski arbiter przed rokiem prowadził spotkanie w tej samej fazie rozgrywek Polonia Warszawa - FK Budućnost (0-1)."
źródło: 90minut.pl
"Gediminas Mažeika będzie sędzią rewanżowego spotkania I rundy eliminacyjnej Ligi Europy Ruch Chorzów - Szachtior Karaganda.
Mecz odbędzie się 8 lipca o godz. 20:30 w Chorzowie.
Litewski arbiter przed rokiem prowadził spotkanie w tej samej fazie rozgrywek Polonia Warszawa - FK Budućnost (0-1)."
źródło: 90minut.pl
-
- Kontakt:
Jakby popil to by polecial.Co za problem zwymiotowac w toalecie troche wyzej niz sie to robi standardowo.
Prawdopodobnie byly to jakies dusznosci itp. wynikajace ze strachu przed lataniem.Cos co moglo zagrazac jego zdrowiu a moze i zyciu w skrajnym przypadku.
Prawdopodobnie byly to jakies dusznosci itp. wynikajace ze strachu przed lataniem.Cos co moglo zagrazac jego zdrowiu a moze i zyciu w skrajnym przypadku.
-
- Kontakt:
19_kRzysiek_20 pisze:Sadlok chopie coś ty zrobiłto jest profesjonalista co sie nie potrafi przygotować do lotu? to jest jego zawód aby zapierda... tam do Kazachów i grac szpil za to mu płacimy.
jutro tylko zwycięstwo!
przestoń dupcyć i zarzucać im brak profesjonalizmu bo jak na razie to tys jest najwieksza gwiazda na tym forum razym z swoim profesjonalnym informatorym odnosnie transferów

-
- Kontakt:
Nie rozumiem tego jechania po Maćku...sam boję się latania i wiem co to znaczy...fakt...z reprą poleciał do Tajlandii...ale dziś go zmogło i trzeba to zrozumieć, nie ma reguły. Raz się uda a dwa razy Cię bloknie.
-
- Kontakt:
ja mysle ze Sadlok cos kreci i chyba kreci po cichu z innym klubem tzn. Widzew,Polonia W. lub Lech ,tak sie mi cos wydaje.