Wyrobienie biletu kzk gop kosztuje jeszcze mniej ale placisz. wyrobienie banknotu tez jest tansze niz nominal. Ci dla ktorych wydania 15 złotych raz do roku na Ruch to wielki problem sa tak naprawde wielkim problemem naszego klubu. Tak samo Ci ktorzy pierdziela, ze nie maja czasu tego zalatwic. Juz sie wyobrazom co bydzie jak nom dzwigna ceny biletow a przy obecnej sytuacji w klubie jest to niemal pewne. 2000-3000 ludzi na szpilu. I wielki placz.alek900 pisze:Ludzie już nie chodzi o te ID ale za co my momy płacić te 10 czy 15zł? za kawałek gówna co wyrobienie kosztuje 2zł?
Nasi rzecznicy prasowi
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
-
- Kontakt:
A Wy zaś o tych 15zł. No dejcie się już pokój z tym. Zakładając że sezon trwa 10 miesięcy to wychodzi że płacisz 1,5zł/miesiąc - co to jest? Na codzień prawdopodobnie gardzicie takim pieniądzem! To jest 1 flaszka wody mineralnej, paczka słoniola, jakiś kołoczek itp. rzeczy - więcej przepieprza się na jakieś głupie maszkety albo alko i jakoś nie ma problemu!alek900 pisze:Ludzie już nie chodzi o te ID ale za co my momy płacić te 10 czy 15zł? za kawałek gówna co wyrobienie kosztuje 2zł?
A hasła typu "niy mom czasu jechać sobie wyrobić ID" to też żenada. Jedziesz 1 raz się zgłosić a 2 raz odebrać (możesz to zrobić przy kupowaniu biletu). Na imprezy i inne popierdółki masz czas?
Poza tym jak dostaniesz np. listownie upomnienie z banku o zaległych opłatach itp. (już nie pisza o tym jakby ktoś Tobie zalegoł z wyplatą) to byś w podskokach zapychoł wyjaśnić sprawa, ale żeby kupić bilet czy ID ukochanego klubu to niby nia ma czasu???
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
coś ucichł ten nasz rzecznik

czy to już koniec?, bo taka dyplomatyczna wpowiedź jest chyba czyms w rodzaju żółtej kartki, zwłaszcza że w zdaniu poprzedzającym prezeska wychwalała pozostałych pracowników, a tu tylko nadzieje ...Mam też nadzieję, że Mariusz Gudebski, który jest u nas krótko, ale już się sprawdza, też podejmie jakieś wyzwanie, chwyci pałeczkę i pomoże nam w tych działaniach.
- ch-R
Ja widze to co wytłuściłem a ty szukosz drugiego dna . Zresztą jak zawsze .I co ?gerhat pisze:coś ucichł ten nasz rzecznik![]()
czy to już koniec?, bo taka dyplomatyczna wpowiedź jest chyba czyms w rodzaju żółtej kartki, zwłaszcza że w zdaniu poprzedzającym prezeska wychwalała pozostałych pracowników, a tu tylko nadzieje ...Mam też nadzieję, że Mariusz Gudebski, który jest u nas krótko, ale już się sprawdza,też podejmie jakieś wyzwanie, chwyci pałeczkę i pomoże nam w tych działaniach.
ps. dziś momy 4.06.09r a ostatni wpis rzecznika to 2.06.09r no i .........no niema go 2 dni to go chyba wywalili

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ch-R
-
- Kontakt:
Drodzy "Niebiescy"!
Czytam wszystkie wpisy nie tylko na tym poście, ale całym forum! Nie zawsze mam jednak chwilę czasu, żeby natychmiast odpowiedzieć na wszystkie pytania - tym bardziej, że mnóstwo dostaje zapytań na skrzynkę pocztową. Ktoś tu napisał, że do Rzecznika Prasowego nie należy w obowiązkach wypowiadania się na forum. Ja jestem innego zdania. Uważam, że to mój najważniejszy obowiązek, żeby odpowiadać na Wasze pytania.
Propos's identyfikatorów i biletów. ID będą obowiązywały, bo jak wiecie, w nowej ustawie jest to obowiązkowe. Niebawem zamieścimy wszystkie informacje odnośnie ID, biletów i karnetów. W końcu wracamy na stadion przy ulicy Cichej! Czekam na pytania. Pozdrawiam.
Czytam wszystkie wpisy nie tylko na tym poście, ale całym forum! Nie zawsze mam jednak chwilę czasu, żeby natychmiast odpowiedzieć na wszystkie pytania - tym bardziej, że mnóstwo dostaje zapytań na skrzynkę pocztową. Ktoś tu napisał, że do Rzecznika Prasowego nie należy w obowiązkach wypowiadania się na forum. Ja jestem innego zdania. Uważam, że to mój najważniejszy obowiązek, żeby odpowiadać na Wasze pytania.
Propos's identyfikatorów i biletów. ID będą obowiązywały, bo jak wiecie, w nowej ustawie jest to obowiązkowe. Niebawem zamieścimy wszystkie informacje odnośnie ID, biletów i karnetów. W końcu wracamy na stadion przy ulicy Cichej! Czekam na pytania. Pozdrawiam.
-
- Kontakt:
Ja mam pytanie co do karnetow.Czy oferta bedzie bardzo atrakcyjna ? W innym temacie sa pomysly jak zachecic ludzi.
Czasami lepiej zarobic pozornie troszke mniej a miec pewien pieniadz , ktorym mozna obracac i frekwencje na stadionie.
Czasami lepiej zarobic pozornie troszke mniej a miec pewien pieniadz , ktorym mozna obracac i frekwencje na stadionie.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- szogun
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panie Rzeczniku - podbijam pytanie.Scypion pisze:Pytanie:
Czy nowy prezes ktory bezmas mo nastac bydzie renegocjowol umowa z sklepem niebiescy na prawo do loga?Czy tez moze cos FAKTYCZNIE ruszy w tej kwestii w klubie? Bo chca sie kupic polar z erka?
Co ze sklepem NIEBIESCY ? Czy porozumienie jest mozliwe? Bo oferta klubowa jest wiecej jak UBOGA.