Sezon 2019/2020
-
- Kontakt:
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sezon 2019/2020
To zapewne dane z klubu podziel na dwa. Oni oszukują tak od pierwszej kolejki.
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
-
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
napisal Tomek Ferens na twitterze, ze nie bedzie to liczone tak pod ta frekwencje z UM.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pisałem iz frekwencje podawana przez klub trzeba dzielić na DWA. Widać po zdjęciach i systemie biletowym. Podejrzewam ze doliczacja 300wejsciowek ktore trafia do miasta ale nikt na nie nie przychodzi,
-
- Kontakt:
JA wiem co on napisał
a jak będzie to zycie zweryfikuje...ja nie wiem czy tam ktokolwiek był na tym stadionie tak oko z 200 osób...

Ruch Ruch HKS!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Biletow poszlo 137 szt info od osob z grzybka
reszta to karnety , czyli te osoby z gory sa policzone niezaleznie czy byly...
reszta to karnety , czyli te osoby z gory sa policzone niezaleznie czy byly...
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
Nie bój, nie bój jak tylko zgłosi się po nich ktokolwiek z kwotą jakąkolwiek to zaraz bedą sprzedani. Pamiętej, że wg umowy z miastem Bik ma dawać na klub tyle ile miasto minus to co wypracuje klub. Jeżeli zostanie sprzedany zawodnik za 250 tys. zł to o tyle mniej ma dać Bik. Oczywiście wszystko jest tak robione zeby nic nie dać, m.in. te sprzedaże np. w ostatnią zimę Bogusz + Balicki.
- Renegat1988
- Kontakt:
Wela jak Ty mnie wyprowadzosz z równowagi
weź się w łeb pukni
Pieprzysz 3po3 co to Bik godo, co to Bik nie do, co to Bik chce dobrze.
GÓWNO PRAWDA!!!
Jakby chcieli to by już dawno dali, dawno było by wszystko poukładane, ale Oni to mają w du*** bo Kurczykowi Ruch jest potrzebny do fv a Bikowi do kopalni, nie robią nic oprócz brania kasy z miasta
Doszło do takiego paradoksu że pożyczka z miasta jest splacana pieniędzmi z miasta m. In na podstawie przetargu ustawionego bezczelnie pod Ruch, że się tym odpowiednie służby nie zajmują to skandal.
Więc skoro Ci tak zależy na Ruchu to pokoz ten Twój honor i zamykej to w pi***, a jak nie to nie obrazej Nos, robiąc z nos idiotow - bier tych swoich kolesi i pitej z tego forum

Pieprzysz 3po3 co to Bik godo, co to Bik nie do, co to Bik chce dobrze.
GÓWNO PRAWDA!!!
Jakby chcieli to by już dawno dali, dawno było by wszystko poukładane, ale Oni to mają w du*** bo Kurczykowi Ruch jest potrzebny do fv a Bikowi do kopalni, nie robią nic oprócz brania kasy z miasta
Doszło do takiego paradoksu że pożyczka z miasta jest splacana pieniędzmi z miasta m. In na podstawie przetargu ustawionego bezczelnie pod Ruch, że się tym odpowiednie służby nie zajmują to skandal.
Więc skoro Ci tak zależy na Ruchu to pokoz ten Twój honor i zamykej to w pi***, a jak nie to nie obrazej Nos, robiąc z nos idiotow - bier tych swoich kolesi i pitej z tego forum
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
głos decydujący ma Bik z Kurczykiem i jeśli oni postanowią kogoś sprzedać (a tak zrobią przy pierwszej nadarzającej się okazji)to tak będzie , gdy będziesz zbytnio protestować to zostaniesz wysłany na zieloną trawkę.PozdRo.Wela pisze: ↑dzisiaj, o 01:40
Nikt nie chce oddawać ani Mario, ani Bartola, to dwa filary zespołu i jestem SKRAJNIE przeciwny jakimkolwiek uszczupleniom drużyny!
Poza tym - głos decydujący ma trener Bereta i dopóki ja będę, to NIKT NIE BĘDZIE się Mu wpieprzać do drużyny!
- RNK95
- Wspiera "Wielki Ruch"
A mi się wydaje, że decydujący głos ma piłkarz, który jak dostanie ofertę to zacznie się fochać, obrażać, symulować choroby tak jak menago wskaże. Tak było u nas z Zielińskim. Co oczywiście nie zmienia faktu, że jak będzie jakiś pitos do zgarnięcia za transferek to stalowa morda wyciągnie łapę z mysiej nory, w której teraz siedzi, zgarnie część do kieszonki i hyc do dziupli 

- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kupujący nie może rozmawiać z piłkarzem bez zgody klubu sprzedajacego. Wyjątkiem jest ostatnie pół roku umowy. Za naruszenie tego są srogie kary choć wiemy że i tak zawsze jakaś rozmowa jest. Dodatkowo w Hiszpanii w umowach musi być klauzula odstępnego w Polsce czasami bywa, wtedy klub sprzedający nie ma wyboru. Wbrew temu co mówi Wela nie ma piłkarzy nie na sprzedaż. To kwestia ceny
-
- Kontakt:
U nas kasę za transfery od razu przytula mr Stalowy. Po to tam jest. Dla niego to biznes, z którego tylko wyciąga.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
1:0 Kulejewski
- DaReQ93
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: