jo wiem o Slasku - zes troszka ucial moja wypowiedz i wyglado jakbych napisol o realnej stracie punktow Slaska i Legii, a chodzilo mi o to (wg reklamy TV):GůRny_Ślůnsk pisze:Ale rozpiska dla Slaska sie poprawila, bo maja u siebie Jaga + bonus na wyjezdzie swoich kumpli po szalu z krk.19aRtuR20 pisze:(i godom to jako realista, bo seRce durs mi podpowiado, ze Slask i Legia nie zdobeda 6 pkt do konca ligi
W dodatku maja nad nami zapas 1 pkt przewagi.
To w tym sezonie nic nie zdobeda, a to przeca w wiekszosci emeryty.Wiec cza bylo sie spiac maxymalne obroty wcisnac i ugrac 9 pkt.19aRtuR20 pisze: jak nie zdobeda majstra to trudno...
TeRoz zostalo ino 6 pkt.
mózg: ''cza mierzyc sily na zamiary, a wychodzi na to, ze majster na obecny Ruch to mimo wszystko za duzo... (i godom to jako realista, bo seRce durs mi podpowiado, ze Slask i Legia nie zdobeda 6 pkt do konca ligi - piszac to mom bardzi na mysli wasko kadra czy mimo wszystko przecietni pilkarze z kerych jest wyciskane wiecej niz mozliwe, ale niestety)
podkreslone to seRce

nie zgodza sie z Twoja druga opinia, bo w tym sezonie jest jeszcze duzo do zdobycia - 6pkt, ktore nom daja co najmi 3 plac - a powtorzenie sukcesu sprzed dwoch lot wg mie tez byloby calkiem dobrym osiagnieciem