[PP] Wisła Kraków vs Ruch Chorzów 10.04.12 godz 20.30
- OSH
- Kontakt:
Re: [PP] Wisła Kraków vs Ruch Chorzów 10.04.12 godz 20.30
Meczu nie beda opisywol bo w pewnym momencie to juz tylko mi bylo przykro ze tako padaka tak pokazujom.
Ale elwry wykonane perfekcyjnie nawet Szyndrowski w miara dobrze uderzyl bo celne. Strzaly ogulnie bardzo precyzyjne. Nosz torman dobro strategia z wyczekiwaniem na obrona bez losowego ciepania sie co w efekcie doprowadzilo ze to My som w finale.
Ale elwry wykonane perfekcyjnie nawet Szyndrowski w miara dobrze uderzyl bo celne. Strzaly ogulnie bardzo precyzyjne. Nosz torman dobro strategia z wyczekiwaniem na obrona bez losowego ciepania sie co w efekcie doprowadzilo ze to My som w finale.
Godom dzis wom, ze zawsze jo, za moj HKS beda szol...

-
- Kontakt:
No nie do sie ukryc ze sedzia robił co mogł zeby to Wisła przeszla do finału.Oberschlesien pisze:MNIE INO CIEKAWI POWTORKA KARNEGO !!! CO CHCIELI NOS wy***ac ??? PO POwTORKA JAK I INNE KARNE PEDRIJIC CIAGLE TAK BRONIL PODOBNIE PAREJKA....
zlodzieje !!!!!!!
Sprawiedliwosci stało sie zadosc.

Niebieski od uRodzenia
- JDM
- Kontakt:
A jo sądza że syndzia groł i do Nos jak i do wisłyLipiniorz25 pisze:No nie do sie ukryc ze sedzia robił co mogł zeby to Wisła przeszla do finału.Oberschlesien pisze:MNIE INO CIEKAWI POWTORKA KARNEGO !!! CO CHCIELI NOS wy***ac ??? PO POwTORKA JAK I INNE KARNE PEDRIJIC CIAGLE TAK BRONIL PODOBNIE PAREJKA....
zlodzieje !!!!!!!
Sprawiedliwosci stało sie zadosc.
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zgadzam sie zdecydowanie z tym co napisał Witek.Witek46 pisze: Niektórych kibiców od namiaru szczęścia i sukcesów w tym sezonie, już chyba zaślepiło. Wy już zapomnieliście o co mieliśmy grać w tym roku? Wy naprawdę sądzicie, że mamy tak dobrych piłkarzy jak Wisła i Legia, że nasi zmiennicy są w stanie zastąpić podstawowych graczy? Wy sądzicie, że Ruch jest już odmieniony organizacyjnie? Że nie ma różnic między nimi a nami? Wy wierzycie, że w Ruchu nie ma już problemów z kasą i wszystko gra?
Ludzie przecież my w dalszym ciągu jesteśmy słabym klubem z wielką historią i wielkimi oczekiwaniami, w którym dzięki niezwykłej pracy i talentowi trenera, dzięki wielkiej ambicji, pracowitości i waleczności przeciętnych piłkarzy udało się zbudować zespół, który rywalizuje z największymi, jak równy z równym. Dalej jesteśmy klubem, w którym pion sportowy przerósł możliwości i zdolności organizacyjne.
Zejdźcie na ziemię, zdejmijcie różowe okulary i cieszcie się z tego co udało się osiągnąć. A teraz trzymajmy kciuki za sukces w derbach. A potem wreszcie będzie chwila na głębszy oddech.
prawa jest taka jaką wszyscy widzieliśmy w tych dwóch meczach .Piłkarze pokroju Ljuboji,Radovicia,Meliksona,Genkowa czy nawet Iliewa to dla Ruchu Kosmos.Z całym szacunkiem dla naszych piłkarzy twierdzę ,że to własne ci piłkarze robią różnice w swoich klubach na ich korzyść i dali tego dogłębne oznaki w meczach z RUCHEM.ci piłkarze poprostu wykorzystują z zimna krwią praktycznie wszystkie 100% okazje które mają ,czego niestety nie można powiedzieć o żadnym z naszych piłkarzy.Ruch to monolit,kolektyw,charakter ale na pewno czasem brak poszczególnym naszym piłkarzom umiejętności w decydujących momentach.King ma na pewno spory materiał do przemyśleń ale na deRby na pewno wyjdzie inny RUCH niż ten z Wa-wy czy Krakowa.
Szczewa to nie ta bajka piłkarsko i indywidualnie co L i W.
Nie ma co biadolić ino wszyscy na deRby a potym do Kielc
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Simonsays- piękne słowa- czytając to można nabrać jakiejś magicznej niebieskiej siły....
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
- Kontakt:
Simonsays - ten wpis zadziałał na mnie tak, jak zadziałała na Nas bramka Abbotta. Ciary, ciary i jeszcze raz ciary !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
simonsays zapomniołś tam dopisać: Amen 

-
- Kontakt:
Ino sie niy posrejcie z tym zachwalaniem

Co to w ogóle mo być? Wierzyc to wszyscy kibicujący Ruchowi wierzą, ale prawdę o danym meczu należy pisać i to z dużej litery. Nie mozemy miec klapek na oczach i pisać nieprawdę bo to jest infantylne. Mamy pretensje do pismaków że pisza stronniczo, a nam ma być wolno???? To się nazywa popadaniem z skrajności w skrajność jakby ktos nie wiedział. Nie sadzę iz komentowanie meczy wyjazdowych na forum było jakimś fopa. Dyskusja wcale nie była ordynarna , no może za wyjatkiem kilku przypadków. Pisanie żeby wyłaczyc forum w przypadku meczów wyjazdowych jest jakąś paranoją. Forum jest po to żeby wymieniać poglądy i komentować na bieżąco w sposób kulturalny wydarzenia z udziałem druzyny Ruchu. Jak kto myśli ze jest inaczej, to bez obrazy, ale jest debilem.wierzcie w Ruch nawet jesli nie wygramy ani pucharu, ani nie bedziemy na pudle.
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Kontakt:
simonsays pisze:Ale widzisz kolego po szalu, ja sie z Toba calkowicie zgadzam. Wcale sie to nie kłóci z tym co napisalem. Jedyne co to fanatyzm mylisz z klapkami na oczach, a mowienie prawdy myli Ci sie ze sraniem do wlasnego gniazda.
Nigdzie nie napisałem że się kłóci, to po pierwsze. Po drugie, nie wszyscy muszą byc fanatykami. I po trzecie, nikt nie srał do własnego gniazda ( przynajmniej ja nie zauważyłem) tylko opisywał fakty z meczu, a to wielka róznica.. Chyba że to forum jest tylko i wyłacznie dla fanatyków, a dla kibiców i sympatyków nie ma tu miejsca.
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Kontakt:
Wyzywając piłkarzy i trenera od pojebów kibic jest ok? Poczytej kolego dokładnie ten temat a konkretnie posty z godzin trwania meczu i zrozumiesz o co chodzi Simonowi. I nie mów mi, że bluzganie to na swoich to nie sranie do własnego gniazdaFredyKruger pisze:simonsays pisze:Ale widzisz kolego po szalu, ja sie z Toba calkowicie zgadzam. Wcale sie to nie kłóci z tym co napisalem. Jedyne co to fanatyzm mylisz z klapkami na oczach, a mowienie prawdy myli Ci sie ze sraniem do wlasnego gniazda.
Nigdzie nie napisałem że się kłóci, to po pierwsze. Po drugie, nie wszyscy muszą byc fanatykami. I po trzecie, nikt nie srał do własnego gniazda ( przynajmniej ja nie zauważyłem) tylko opisywał fakty z meczu, a to wielka róznica.. Chyba że to forum jest tylko i wyłacznie dla fanatyków, a dla kibiców i sympatyków nie ma tu miejsca.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
forum to właśnie jest dobre miejsce żeby zbanować po nicku takiego delikwenta i łatwo to ogarnąć. Pojebów to sobie jeden z drugim może przed lustrem w domu poszukaćruchfans pisze:Wyzywając piłkarzy i trenera od pojebów kibic jest ok? Poczytej kolego dokładnie ten temat a konkretnie posty z godzin trwania meczu i zrozumiesz o co chodzi Simonowi. I nie mów mi, że bluzganie to na swoich to nie sranie do własnego gniazdaFredyKruger pisze:simonsays pisze:Ale widzisz kolego po szalu, ja sie z Toba calkowicie zgadzam. Wcale sie to nie kłóci z tym co napisalem. Jedyne co to fanatyzm mylisz z klapkami na oczach, a mowienie prawdy myli Ci sie ze sraniem do wlasnego gniazda.

-
- Kontakt:
Było, minęło - momy finał, temat do zawarcio....
-
- Kontakt:
mosz recht 

-
- Kontakt:
Tak se patrza na zdjęcia z meczu i musza przyznać, że malo kto się cieszy tak jak Josl. Po torze, po karnym, po wszystkim. Widać, że synkowi zależy. Szkoda, że jest taki cienki...
I dobrze, że już z tą Wisłą grać nie będziemy, bo już na nich patrzeć nie moga
I dobrze, że już z tą Wisłą grać nie będziemy, bo już na nich patrzeć nie moga

Szkoła matematyki GAUSS - korepetycje i kursy z matematyki - Chorzów, Śląsk