dobra, dobra, niy bajeruj miescaneRboy pisze:adam! skup się link do skrótu już jest!!!

dobra, dobra, niy bajeruj miescaneRboy pisze:adam! skup się link do skrótu już jest!!!
I momy kolejnego cywilizowanego europyjczyka. Pewnie suchosz hip hopu i kręcą cie czornuchy obwieszone złotem, narzekające w swojej "twórczości" na wszystko i na wszystkich...??? Do młyna niech przydom jeszcze jakieś studenty z afryki, przeca na nos nie bluzgaliRuchChorzów1920 pisze:niektórym widzę fest korba dymi.... bo co czarny jest? nabluzgał na Ciebie? na Twoją rodzinę? niektórzy widać nie przeskoczyli jakiegoś poziomu.... ja pier..!
z drugiej strony, jak mozna Lilo do Ntibazonkizy porównywać?! - jedynie widze jajo jest ogarnięty i wie co się dzieje i o co chodzi
koniec offtopu.
tututuru.........- wystarczy instynkt + dołożenie nogi(a i zagranie do Piecha, który nie wiem czy był na spalonym, ma dobre) - dla mnie dżoker.
to jest ze strony Pasy.tvByło nas online w PASY.TV i w Małopolska.TV blisko 2 tysiące kibiców!
Patrykk pisze:I momy kolejnego cywilizowanego europyjczyka. Pewnie suchosz hip hopu i kręcą cie czornuchy obwieszone złotem, narzekające w swojej "twórczości" na wszystko i na wszystkich...??? Do młyna niech przydom jeszcze jakieś studenty z afryki, przeca na nos nie bluzgaliRuchChorzów1920 pisze:niektórym widzę fest korba dymi.... bo co czarny jest? nabluzgał na Ciebie? na Twoją rodzinę? niektórzy widać nie przeskoczyli jakiegoś poziomu.... ja pier..!
z drugiej strony, jak mozna Lilo do Ntibazonkizy porównywać?! - jedynie widze jajo jest ogarnięty i wie co się dzieje i o co chodzi
koniec offtopu.
tututuru.........- wystarczy instynkt + dołożenie nogi(a i zagranie do Piecha, który nie wiem czy był na spalonym, ma dobre) - dla mnie dżoker.
![]()
![]()
Mam znajomego (około 55lat) kibica Wisły, który właśnie szanuje Ruch za to, że od zawsze stawiamy na młodzież i głównie opieramy się na naszych piłkarzach - gwarantuje Ci, że takich ludzi jest więcej. Nie jest to żaden rasista, poprostu wychodzi z słusznego założenia, że u nas też da się znaleźć dobrych piłkarzy, za dużo niższe pieniądze, co cały czas udowadnia choćby Waldek.
Po co psuć coś, co nam od lat wychodzi? - patrząc oczywiście przez pryzmat naszych możliwości płacowych. Wyobraźcie sobie skład Waldka z budżetem czołowych klubów...
Tak, jestem z epoki kamienia łupanego i zatrzymałem się na pewnym poziomie.
pozdrawiam
PS sparing na prawdę na dobrym poziomie, tylko tak dalej
adamo_R pisze:skrót : http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -iV93lLUuw" onclick="window.open(this.href);return false;
taki nasz Filippo Inzaghilukas19R20 pisze:no z tego naszego Abbotta moze coś bydzie![]()
zoboczymy co w lidze pokoże
Użytkownicy przeglądający to forum: DaReQ93, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Rickenn10, uszy, WolnyLogin i 67 gości