Pytania do rzecznika prasowego

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
mario69pl
Kontakt:

Re: Pytania do rzecznika prasowego

#451 Post autor: mario69pl » 29 kwie 2010, o 14:12

Szczególnie prosiłbym się ustosunkować do pierwszej części tego artykułu [pogrubionej].
:szok:

Nasz rzecznik ma komentować artykuł o jakiś kolesiach spod ciemnej gwiazdy? :szok: Ale wymyśliłeś. Przez taki komentarz ze strony rzecznika ludzie zaczynają kojarzyć Ruch z kryminałem.

Z Amika jest inna sprawa bo oni tych kolesi zrobili ludźi odpowiedzialnych za bezpieczeństwo .

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#452 Post autor: Scypion » 29 kwie 2010, o 14:13

wlasnie od tego jest rzecznik zeby komentowac, ew. odciac sie od sprawy...

RudaSlaska7
Kontakt:

#453 Post autor: RudaSlaska7 » 29 kwie 2010, o 15:33

304. Czy Pan Rzecznik zna powód dla którego mecze wiosna/lato sa rozgrywane o 15-16 a jesien/zima o 19-20 ?? (tak z ciekawości)

Kujav
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#454 Post autor: Kujav » 29 kwie 2010, o 16:55

RudaSlaska7 pisze:304. Czy Pan Rzecznik zna powód dla którego mecze wiosna/lato sa rozgrywane o 15-16 a jesien/zima o 19-20 ?? (tak z ciekawości)
Zapytaj ich :
http://www.pzpn.pl/index.php/pol/Kontakt" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.canalplus.pl/canal/kontakt" onclick="window.open(this.href);return false;

Za chwile Rzecznika zaczniecie pytać dlaczego bułki w "Adasiu" są za 30 gr, a w "Zosi" po 31 gr. Niech, ktoś ogranie ten temat.
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:

https://ibb.co/0tL0xPD

https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U

mario69pl
Kontakt:

#455 Post autor: mario69pl » 29 kwie 2010, o 23:04

wlasnie od tego jest rzecznik zeby komentowac, ew. odciac sie od sprawy...
Brak komentarza jest najlepszym odcinaniem od sprawy.( w tym przypadku)

RudaSlaska7
Kontakt:

#456 Post autor: RudaSlaska7 » 30 kwie 2010, o 00:17

Kujav pisze:
RudaSlaska7 pisze:304. Czy Pan Rzecznik zna powód dla którego mecze wiosna/lato sa rozgrywane o 15-16 a jesien/zima o 19-20 ?? (tak z ciekawości)
Zapytaj ich :
http://www.pzpn.pl/index.php/pol/Kontakt" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.canalplus.pl/canal/kontakt" onclick="window.open(this.href);return false;

Za chwile Rzecznika zaczniecie pytać dlaczego bułki w "Adasiu" są za 30 gr, a w "Zosi" po 31 gr. Niech, ktoś ogranie ten temat.

a nie pomyslales ze osoba z klubu tez kiedys zadala to pytanie pzpn i zna odpowiedz ? :dontgetit:

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#457 Post autor: Scypion » 30 kwie 2010, o 06:32

albo niee zadala i ci ktorzy decyduja o tych godzinach mysla, ze nam sie podoba byc robionymi w c***a.

Awatar użytkownika
Niebieskie_Katowice
Kontakt:

#458 Post autor: Niebieskie_Katowice » 30 kwie 2010, o 14:11

305. Na stronie http://www.ruchchorzow.com.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; istnieje dział Fan Cluby. Skąd czerpiecie informacje na temat FC Ruchu ? I dlaczego nie robicie tego dokładnie ? Chodzi mi głownie o Katowice. Na waszej stronie mogę wyczytać, że Ruch posiada FC Katowice, "FC Witosa", "FC Szopienice", "FC Janów", "FC Nikiszowiec" i "FC Załęże"... To albo jest FC Katowice albo "FC dzielnica" ? Więc odpowiem za Pana Rzecznika jest 1(jeden) Fan Club Katowice-wszystkie dzielnice !!(a nie jak np na waszej stronie 2 FC Łaziska) Bo jeśli zamierzamy się bawić w każdą dzielnice(tylko po co) to gdzie są inne "FC Ligota", "FC Piotowice", "FC Tysiąlecie" itd!?

Poza tym w nawet w opisie "FC Witosa" stwierdziliście (Cytat z tej strony):"Razem z kibicami z innych katowickich dzielnic, zwłaszcza z tych tradycyjnie związanych z Ruchem, tworzymy bardzo silny, jak nie najsilniejszy fan club Ruchu - FC Katowice."

Proponuje jeśli się za coś zabieracie robić to dokładnie, dlatego proponuję również wszystkie te "FC Dzielnicowe" wypisać w jednym FC Katowic i odświeżyć opis Naszego FC :)
PozdRawiam Niebieskie Katowice!
Niebieskie Katowice Wszystkie Dzielnice !!!
[email protected]
Obrazek

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#459 Post autor: Rzecznik Prasowy » 30 kwie 2010, o 15:47

298) Oczywiście, że chcielibyśmy, żeby otwarcie Stadionu Śląskiego nastąpiło z udziałem Ruchu Chorzów. Rozmawiamy na ten temat. Ale i tak wszyscy chcecie chodzić na Cichą, więc nie wiem, skąd te ciągłe pytania o Śląski.

299) Jest więcej rzeczy okolicznościowych do kupienia w sklepie. Dochodzą do tego koszulki w stylu retro! link:
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=art ... egory=news" onclick="window.open(this.href);return false;

300) Nie znamy aspektów całej sprawy, więc nie będziemy tego komentować.
301, 302) Z tego co wiem, stadion ma być modernizowany stopniowo. Co do stadionu proszę kierować pytania do Urzęda Miasta w Chorzowie, który jest właścicielem stadionu!
303) Na pewno przed nowym sezonem warto zrobić spotkanie z kibicami i pociągnąć ten temat. Zgadzam się, żeczasami mecze są późną porą i większość kibiców nie ma czym wrócić. Jestem za tym, że ten temat wprowadzić do życia.
304) Mi się wydaje, że raczej wiosną mecze powinny być później, a jesienią wcześniej - wiadomo z jakich względów. Ale to tylko moja opinia.
MG

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#460 Post autor: Rzecznik Prasowy » 30 kwie 2010, o 15:50

305)
Opis niektórych FAN CLUBÓW był już na stronie zanim ja przyszeszdłem do tego klubu. Jeżeli kolega widzi błędy, mam znakomite informacje na ten fan clubu, o którym wspomina, to proszę mi przesłać na e-maila, a ja wprowadzę zmiany.
Pozdrawiam.
MG

19aRtuR20
Kontakt:

#461 Post autor: 19aRtuR20 » 30 kwie 2010, o 15:52

306.
Dochodzą do tego koszulki w stylu retro!
tak spytam, kiedy dojda? nie bylem na meczu z Polonia, i nie mam mozliwosci kupic w sklepie/klubie
chodzi mi o internet... sklep internetowy
byloby super w koncu miec sklep internetowy, a nie strone gdzie sa zdjecia gadzetów i ceny... ( i mail z kontaktem jesli sie chce kupic)

buli19R20
Kontakt:

#462 Post autor: buli19R20 » 30 kwie 2010, o 16:43

307. Panie Rzeczniku zwracam sie z pytaniem jakie jest stanowisko Klubu Ruch Chorzów odnośnie Stadionu Śląskiego, i prosze nie pisac ze chcemy chodzic na Cichą bo jo np byda napewno woloł isc na nowy sląski niz na stary Górnik na cichej ! Pozatym kibice nie mają nic do godania w tej kwestii ino zeby sie działacze z reką w nocniku nie obudzili jak komisja licencyjna powie Paniowie a z czym wy do ludu !! az sie obuzyłem teraz

Awatar użytkownika
MBR-200
Kontakt:

#463 Post autor: MBR-200 » 30 kwie 2010, o 22:26

Rzecznik Prasowy pisze:
300) Nie znamy aspektów całej sprawy, więc nie będziemy tego komentować.
Zaraz, zaraz, zaraz. Weźmy "na warsztat" cały ten artykuł. Ta kłamliwa rura sugeruje m.in. że na naszym stadionie diluje się narkotykami nie mając na to żadnych dowodów. Oczywiście, przerabiając słowo w słowo ten tekst, nie jest napisane wprost, że chodzi akurat o stadion Ruchu, ale fatalne wrażenie pozostaje. Zwłaszcza, że ta dziennikarzyna umieściła to pod wypowiedzią policjanta.

Takich rzeczy nie powinniście puszczać płazem. Jeden taki tekst może w znacznym stopniu zrujnować całą waszą pracę jaką wkładacie w budowanie pozytywnego wizerunku.
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??

/R
Kontakt:

#464 Post autor: /R » 1 maja 2010, o 22:06

308. Panie rzeczniku, czy nie dałoby się zamontować kilku koszy na śmieci pod schodami, przy tych budkach? Te kubki i podstawki powywalane gdzie popadnie wyglądają tragicznie.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#465 Post autor: gerhat » 2 maja 2010, o 09:08

311. Czy klub mógłby podją jakieś rozmowy z Koroną Kielce w celu udostępnienia nam całej trybuny za bramką?
Po wczorajszym dniu wiele wskazuje że ten mecz może mieć ogromne znaczenie dla nas i nie tylko a znając "miłość" Kielc do Krakowa są moim zdaniem na to duże szanse.

Zablokowany