Czytej dkokladniej... pora postow wyzej zech napisol juz - do 14:00 w piatek.KacoR pisze:do kiedy maksymalnie mozna odbierac te karnety??
Karnety jesien 2007
-
No ja no, trocha inkszy tyn stadion, zwracom honor. Jesli juz panie/panowie od karnetow zdecydowali sie dac inny stadion to niech sie juz niy szczypia z tym, nojlepij od razu wdupcyc San siro, abo Santiago Bernabeu... co tam za sredniaki bedziemy sie brac, Camp Nou z Barcy, fota na zadku a z przodku niech wsadza kibicow Jagielloni jeszcze na dkokladka:/ Zenada co sie sam robi...
- Wolin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No ja bym tak nie ufał, jak by karnety były bez zdjęć to każdy zaj**ny karnet to wejście. Czy o to ci chodzi ?bluefil pisze:Ac o jak ci karte kredytowa ukradna albo portfel! Tlumaczenie i logika 15 latka!!! Poza tym swoj swojemu nie ukradnie, a jak ukradnie jakis inny kibic, to bedzie nowy narybek:)seba11122 pisze:A co wtedy jak komuś karnet ukradną... Pomyśl....bluefil pisze:Jeszcze jedna sugestia z mojej strony! Po jaka cholere zdjecia na karnetach?? Jest tylko burdel z tego i same problemy. Poza tym mysle, ze poszloby wiecej karnetow, bo nawet idac na 2-3 szpile na pozostale moglbym dac karnet komus, kto by normalnie na mecz nie poszedl, a on by mi np piwo postawil....blizniak pisze:jo te cyny jakoś przełkna.ale dzisiej pojechołch po karnet a tam zaś bajzel nazwisko moje a zdjęcie jakiegoś bajtla .to sie w pale niemieści.A potym ta godka że wszyscy są winni yno nie oni najpiyrw że dziołszki co przijmowały sie pomyliły potym że w drukarni a najlepsze że dołech im poprzedni karnek kaj koło zdięcia jak byk stoło moje imie i nazwisko.
Paranoja.
Ja na ten karnet zapracowałem na 3 zmiany i nie pozwole sobie odebrać w taki czy inny sposób
Czechowice/R\Dziedzice
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wlasnie, w tej sytuacji to my bedziemy stratniWolin pisze:ciekawi mnie jutro co bedzie na tym spotkaniu np. (optymistyczny wynik) dla uczniow beda bilety po 15zł i wyjdzie ze ja bede stratny 10zl na karnecie ciekawo co w tedya tak pozatym ładnie karnet wyglada:D taka mała kartka papieru a tak droga
![]()

-
- Kontakt:
Ludzie rozpierdalo mie tako gotka i ta nie dobrze i tak żle. Jo wom dopłaca jak stracicieKacoR pisze:wlasnie, w tej sytuacji to my bedziemy stratniWolin pisze:ciekawi mnie jutro co bedzie na tym spotkaniu np. (optymistyczny wynik) dla uczniow beda bilety po 15zł i wyjdzie ze ja bede stratny 10zl na karnecie ciekawo co w tedya tak pozatym ładnie karnet wyglada:D taka mała kartka papieru a tak droga
![]()

[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
- Wolin
- Kontakt:
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
witom hej kolend jakie karnety wielorazowego uytku??????? jo kupil karnet na wiosna dolech zdjecie i tera zas musiolech robic karnet na wiosna nie bylo kasy za zodno drukarnia a teraz jest wiec abo ktos kasa chciol zarobic boku (chyba niemozliwe bo za duze larmo ) abo po prostu zrobili nos delkatnie godajac w konia powtazom na wiosna brolech karnet i nie bylo nic za drukarnio a po 2 jak sie podaje cena karnetu 135 to lon mo kosztowac 135 a niy 145 zl abo sie podaje cena plus koszty pozdrawiom wszystkich kibicow RUCHU
- omas
- Kontakt:
- cisiu
- Kontakt:
Mecz z Sosnowcem to dla Ruchu pierwsze spotkanie przed własną publicznością w nowym sezonie. Jak się okazuje, kibice gości otrzymali na to spotkanie 2000 biletów po 20 zł. To oburza chorzowskich fanów, bo cena jest niższa od najtańszych biletów przygotowanych dla kibiców gospodarzy! Dla nich bilet to wydatek od 25 do 45 zł. Dlaczego tak jest? - W myśl regulaminu Ekstraklasy SA cena biletu dla kibiców przyjezdnych nie może być wyższa niż najniższa cena wejściówki gospodarza imprezy. U nas najtańsze bilety kosztują 20 zł - dlatego tej sumy musimy się trzymać. Na to spotkanie cena została wyjątkowo podwyższona o 5 zł z uwagi na atrakcyjnego rywala - informuje Danuta Drabik, rzeczniczka Ruchu Chorzów. Jak ominąć podwyżkę? Działacze Ruchu zachęcają do zakupu karnetów. - Ich cena się nie zmienia - kończy rzeczniczka.
źródło: Gazeta Wyborcza Katowice
pfff...widać ta rzecznik tyż gówno wjy co sie tukej dzieje
może zaczniesz czytać forum to niy bydziesz takich gupot godac do gazet...
źródło: Gazeta Wyborcza Katowice
pfff...widać ta rzecznik tyż gówno wjy co sie tukej dzieje

--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
- osik
- Kontakt:
-
- Kontakt: