Karnety jesien 2007

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Buger

#451 Post autor: Buger » 6 sie 2007, o 22:49

No ja no, trocha inkszy tyn stadion, zwracom honor. Jesli juz panie/panowie od karnetow zdecydowali sie dac inny stadion to niech sie juz niy szczypia z tym, nojlepij od razu wdupcyc San siro, abo Santiago Bernabeu... co tam za sredniaki bedziemy sie brac, Camp Nou z Barcy, fota na zadku a z przodku niech wsadza kibicow Jagielloni jeszcze na dkokladka:/ Zenada co sie sam robi...
KacoR pisze:do kiedy maksymalnie mozna odbierac te karnety??
Czytej dkokladniej... pora postow wyzej zech napisol juz - do 14:00 w piatek.

Awatar użytkownika
Wolin
Kontakt:

#452 Post autor: Wolin » 6 sie 2007, o 22:53

ciekawi mnie jutro co bedzie na tym spotkaniu np. (optymistyczny wynik) dla uczniow beda bilety po 15zł i wyjdzie ze ja bede stratny 10zl na karnecie ciekawo co w tedy :D a tak pozatym ładnie karnet wyglada:D taka mała kartka papieru a tak droga :D :rotfl:

seba11122
Kontakt:

#453 Post autor: seba11122 » 6 sie 2007, o 23:03

bluefil pisze:
seba11122 pisze:
bluefil pisze:
blizniak pisze:jo te cyny jakoś przełkna.ale dzisiej pojechołch po karnet a tam zaś bajzel nazwisko moje a zdjęcie jakiegoś bajtla .to sie w pale niemieści.A potym ta godka że wszyscy są winni yno nie oni najpiyrw że dziołszki co przijmowały sie pomyliły potym że w drukarni a najlepsze że dołech im poprzedni karnek kaj koło zdięcia jak byk stoło moje imie i nazwisko.
Paranoja.
Jeszcze jedna sugestia z mojej strony! Po jaka cholere zdjecia na karnetach?? Jest tylko burdel z tego i same problemy. Poza tym mysle, ze poszloby wiecej karnetow, bo nawet idac na 2-3 szpile na pozostale moglbym dac karnet komus, kto by normalnie na mecz nie poszedl, a on by mi np piwo postawil....
A co wtedy jak komuś karnet ukradną... Pomyśl....
Ac o jak ci karte kredytowa ukradna albo portfel! Tlumaczenie i logika 15 latka!!! Poza tym swoj swojemu nie ukradnie, a jak ukradnie jakis inny kibic, to bedzie nowy narybek:)
No ja bym tak nie ufał, jak by karnety były bez zdjęć to każdy zaj**ny karnet to wejście. Czy o to ci chodzi ?

Ja na ten karnet zapracowałem na 3 zmiany i nie pozwole sobie odebrać w taki czy inny sposób
Czechowice/R\Dziedzice

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#454 Post autor: gerhat » 6 sie 2007, o 23:07

racja, jak miałem 12 lat to na Cichej (tam gdzie teraz jest DTŚ) znalazłem cały karet. Taki bloczek to był. Na kazdy spiel jeden bilecik na trybunę.
Cały sezon sobie free na trybunę chodzilem, taki to zaradny byłem :)

seba11122
Kontakt:

#455 Post autor: seba11122 » 6 sie 2007, o 23:10

gerhat pisze:racja, jak miałem 12 lat to na Cichej (tam gdzie teraz jest DTŚ) znalazłem cały karet. Taki bloczek to był. Na kazdy spiel jeden bilecik na trybunę.
Cały sezon sobie free na trybunę chodzilem, taki to zaradny byłem :)
No widzisz ktoś charował a ty se właziłeś!!
Czechowice/R\Dziedzice

KacoR
Kontakt:

#456 Post autor: KacoR » 7 sie 2007, o 09:51

Wolin pisze:ciekawi mnie jutro co bedzie na tym spotkaniu np. (optymistyczny wynik) dla uczniow beda bilety po 15zł i wyjdzie ze ja bede stratny 10zl na karnecie ciekawo co w tedy :D a tak pozatym ładnie karnet wyglada:D taka mała kartka papieru a tak droga :D :rotfl:
wlasnie, w tej sytuacji to my bedziemy stratni :/

gregor
Kontakt:

#457 Post autor: gregor » 7 sie 2007, o 10:20

KacoR pisze:
Wolin pisze:ciekawi mnie jutro co bedzie na tym spotkaniu np. (optymistyczny wynik) dla uczniow beda bilety po 15zł i wyjdzie ze ja bede stratny 10zl na karnecie ciekawo co w tedy :D a tak pozatym ładnie karnet wyglada:D taka mała kartka papieru a tak droga :D :rotfl:
wlasnie, w tej sytuacji to my bedziemy stratni :/
Ludzie rozpierdalo mie tako gotka i ta nie dobrze i tak żle. Jo wom dopłaca jak stracicie :przestraszony:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Awatar użytkownika
Wolin
Kontakt:

#458 Post autor: Wolin » 7 sie 2007, o 10:45

nie rozumisz mnie :P jo tylko mowia co wtedy :D czy moze beda musiol mniej zaplacic za karnet bo przeciez jakos obnizka bedzie musiala byc :) a jak nie to i tak karnet biera :P bo mnie stac :P

kolend

#459 Post autor: kolend » 7 sie 2007, o 13:10

nie martwcie się, obniżki cen karnetów nie będzie, a powiedzą, że karnet jest wielorazowego użytku i trzeba za jednorazowy wydruk zapłacić dychę... a że nie powiedzieli tego na początku... wniosku o licencję też nie potrafili napisać...

Awatar użytkownika
tedeus63
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#460 Post autor: tedeus63 » 7 sie 2007, o 16:14

witom hej kolend jakie karnety wielorazowego uytku??????? jo kupil karnet na wiosna dolech zdjecie i tera zas musiolech robic karnet na wiosna nie bylo kasy za zodno drukarnia a teraz jest wiec abo ktos kasa chciol zarobic boku (chyba niemozliwe bo za duze larmo ) abo po prostu zrobili nos delkatnie godajac w konia powtazom na wiosna brolech karnet i nie bylo nic za drukarnio a po 2 jak sie podaje cena karnetu 135 to lon mo kosztowac 135 a niy 145 zl abo sie podaje cena plus koszty pozdrawiom wszystkich kibicow RUCHU

Awatar użytkownika
omas
Kontakt:

#461 Post autor: omas » 7 sie 2007, o 20:50

To je jednym słowem robiynie kibiców w konia. Widać jaki majom do nos szacunek.

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#462 Post autor: cisiu » 7 sie 2007, o 20:51

Mecz z Sosnowcem to dla Ruchu pierwsze spotkanie przed własną publicznością w nowym sezonie. Jak się okazuje, kibice gości otrzymali na to spotkanie 2000 biletów po 20 zł. To oburza chorzowskich fanów, bo cena jest niższa od najtańszych biletów przygotowanych dla kibiców gospodarzy! Dla nich bilet to wydatek od 25 do 45 zł. Dlaczego tak jest? - W myśl regulaminu Ekstraklasy SA cena biletu dla kibiców przyjezdnych nie może być wyższa niż najniższa cena wejściówki gospodarza imprezy. U nas najtańsze bilety kosztują 20 zł - dlatego tej sumy musimy się trzymać. Na to spotkanie cena została wyjątkowo podwyższona o 5 zł z uwagi na atrakcyjnego rywala - informuje Danuta Drabik, rzeczniczka Ruchu Chorzów. Jak ominąć podwyżkę? Działacze Ruchu zachęcają do zakupu karnetów. - Ich cena się nie zmienia - kończy rzeczniczka.

źródło: Gazeta Wyborcza Katowice

pfff...widać ta rzecznik tyż gówno wjy co sie tukej dzieje :kwasny: może zaczniesz czytać forum to niy bydziesz takich gupot godac do gazet...
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#463 Post autor: osik » 7 sie 2007, o 20:58

na karnecie foto Stadionu Śl. ? :szok:

Buger

#464 Post autor: Buger » 7 sie 2007, o 21:01

to przypomino ślaski ale nim niy jest... jo tyz zech myslol ze to je slaski ale przyjrzyj sie blizyj to jest ch*j wiy jaki stadion, ani nie nasz ani nie Ślaski

Spali1920
Kontakt:

#465 Post autor: Spali1920 » 7 sie 2007, o 21:02

osik pisze:na karnecie foto Stadionu Śl. ? :szok:
jo mom normalny karnet ze zdjeciem kibicow z meczu bez foty St.Ślonskiego wlasnie zech sie fest zdziwil jak uslyszol ze sa karnety z fota st.Śl abo my som Ruch abo repzezentacja Ślonska
UN'08

ODPOWIEDZ