Reprezentacja Górnego Śląska - Polska

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
los_madeyos

#46 Post autor: los_madeyos » 28 lis 2006, o 22:10

Sam jestem ciekaw jak to z tymi biletami...może Onet zamiast napisac ze ticketypo 10, 15 i 20 napisal miedzy 10 a 100? ;) A tak serio czekam na jakies oficjalne info, w koncu mecz za jakies 10 dni.

Pozdrawiam

kamix
Kontakt:

#47 Post autor: kamix » 28 lis 2006, o 22:15

a kiedy bydzie mozna kupic bilety i na jakim sektorze bedom siedziec Ślązoki na 10????????????????

Buger

#48 Post autor: Buger » 28 lis 2006, o 22:20

Jedne jest pewne, musimy sie tak siednac zeby stworzyc fajny mlyn, mo nos slyszec calo Polska i doping non stop...! Za Polska bydzie ino Polska biało czerwoni no i Polska, Polska...itd Jo mysla ze bydymy miec o wiela bardzij urozmicony repertuar...!:D

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#49 Post autor: SzaRlin » 28 lis 2006, o 22:46

moze niech RUCH siednie sie w centrum dowodzenia dopingiem na naszym stadionie, czyli łuk 7-10... i jadymy z dopingiem :D
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#50 Post autor: Anmael » 29 lis 2006, o 00:19

ino nie gwizdac na hymnie Polskim - bo zobaczycie ze nas tak obsmaruja w gazetach - o fakcie nie wspomne , ze nie predko znajdziemy jakiegos sponsora ; bo przeciez zadna wieksza firma o ogolnopolskim zasiegu nie bedzie chciala zeby jej wypominano iz sponsoruje klub ktorego kibice gwizdza na Polskim hymnie !

Tak wiec prosze jeszcze raz - potraktujmy ten mecz jako okazja do oddania holdu zmarlym chopcom z naszej ziemi , a nie zeby sie pokazac jacy to anty jestesmy !

Bez gwizdow, spiewania Polska bez Slaska, Gorole Raus itp. ; choc osobiscie cos czuje ze tak pewnei sie to skonczy, wystarczy ze kilku najebanych zacznie i juz poleci

Nawet za piosenke Gorole Raus juz na nastepny dzien w fakcie domaluja nam gembe glownych wrogo Polskosci
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#51 Post autor: Simone » 29 lis 2006, o 00:23

Dokladnie tak jak wyzej pisze ! Nawet jak ktos tak mysli to niech zachowa to dla siebie czyli wykaze troche rozsadku ...

Przeciez wszyscy chcemy silnego Ruchu a te prymitywne przyspiewki nam poprostu SZKODZA !

Pytanie ... Czy ochrona na tym meczu ( zreszta innych tez ) moze nawalonych poprostu nie wpuszczac ?

orbiter
Kontakt:

#52 Post autor: orbiter » 29 lis 2006, o 00:37

A Może taka przyspiewka ? " Zawsze i wszędzie Górny Śląsk o Halembie pamiętać będzie".

Co do przyspiewek to czekam kiedy zaczniemy za***iste " Wasze matki..." :? , bo prawda jest taka, że jakaś część naszych kibiców jest niestety na takim poziomie :? :!:
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska

Arena C6

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#53 Post autor: wolfik » 29 lis 2006, o 00:38

Watpe zeby cokolwiek co by sie dzialo na tym meczu wplynelo jakos na Ruch, ale jak bedziemy grzeczni, nie bedzie bluzgow na Polske czy gwizdzow na hymnie, a bedzie dobry doping dla naszego Górnego Śląska, to mozemy ogladac coraz czesciej Górnoślonskom reprezentacje

Co do oprawy to mysle ze warto jedynie jakims transparentem czy racami oddac hold zmarlym górnikom. Jeszcze ewentualnie mozna w czasie meczu wyciagnac nasza sektorowke Górny Śląsk i te pasy w barwach narodowych
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
obronca
Kontakt:

#54 Post autor: obronca » 29 lis 2006, o 08:57

19 BULI 20 pisze:A co bydzie jak bydom hymny jest jais oficjalny hymn Gornego Slonska !!! :?: :?: :?: :?:
jak jo bych bou rod coby zaśpiywać "Oberschlesien ist mein liebes Heimatland" :idea:
dać Polsce Gůrny Ślůnsk to tak, jak małpie dać zegarek...Dawid Lloyd George

ruby z kaliny

#55 Post autor: ruby z kaliny » 29 lis 2006, o 10:29

podpisuja sie pod tymi postami wyzy widac ze pisali je ludzie kierym dobro Ruchu jest nojblizsze,ludzie na poziomie,na dobry wizerunek jako kibicow dugo my pracowali a zniszczyc go mogymy w pora minut PAMJYNTEJCIE O TYM ZANIM ŁOTWORZYCIE GYMBA

DjMaciar
Kontakt:

#56 Post autor: DjMaciar » 29 lis 2006, o 10:37

A jo by proponowol tak jak w Bundeslidze kozdy siedzi kaj chce czy bedzie sympatyzowol z Polska czy Slaskiem
bez zbednych podzialow dyc to mo byc charytatywny mecz nie bedziecie sie chyba bic
chjopcy z Chorzowa a jeden z Polski szalikiem drugi z Slaskim i chcecie chaje robic czy co ze tak
segregujecie??
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

reden
Kontakt:

#57 Post autor: reden » 29 lis 2006, o 10:46

DjMaciar pisze:A jo by proponowol tak jak w Bundeslidze kozdy siedzi kaj chce czy bedzie sympatyzowol z Polska czy Slaskiem
bez zbednych podzialow dyc to mo byc charytatywny mecz nie bedziecie sie chyba bic
chjopcy z Chorzowa a jeden z Polski szalikiem drugi z Slaskim i chcecie chaje robic czy co ze tak
segregujecie??
Maciar recht.
Cobyście pedzieli na zaśpiywanie refrenu z piosynki Kyksa "O mój Ślonsku! Umierasz mi w biały dzień. O mój Ślonsku niszczą twe serce..."?

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#58 Post autor: wolfik » 29 lis 2006, o 11:40

reden pisze:Cobyście pedzieli na zaśpiywanie refrenu z piosynki Kyksa "O mój Ślonsku! Umierasz mi w biały dzień. O mój Ślonsku niszczą twe serce..."?
Super pomysl Stad mozna sciagnac ta piosenke http://sgbmp3wppl.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3R ... I2Lmh0bWw=
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
ch-R

#59 Post autor: ch-R » 29 lis 2006, o 11:52

zajebisto piosenka, mysla ze to nie bydzie problem zaspiewac som refren :wink:

Paweł 19R20
Kontakt:

#60 Post autor: Paweł 19R20 » 29 lis 2006, o 12:47

Wiadomo juz po wiela bydom bilety ?

Zablokowany