CZWARTEK: SPOTKANIE Z M. KLIMKIEM W SPRAWIE STADIONU !
-
- Kontakt:
panowie nie bylo mnie na spotkaniu wiec nie wiem co tam bylo.
ale odniesa sie do cen biletow, oczywiste jest ze jak chcemy utrzymac aktualny
slkad ba a nawet sie wzmocnic to sa potrzebne naklady finasowe,wiec dla mnie
zrozumiale jest ze powyzki biletow sa nieodzowne.
pozatym 15zl to i tak nie jest duzo wystarczy jedno piwo mniej i bydzie .
z czegos trzeba zrezygnowac. abo chcemy grac OE albi dali dralowac w 2 lidze.
tu juz nie ma naco narzekac .
pozdrawiam
ale odniesa sie do cen biletow, oczywiste jest ze jak chcemy utrzymac aktualny
slkad ba a nawet sie wzmocnic to sa potrzebne naklady finasowe,wiec dla mnie
zrozumiale jest ze powyzki biletow sa nieodzowne.
pozatym 15zl to i tak nie jest duzo wystarczy jedno piwo mniej i bydzie .
z czegos trzeba zrezygnowac. abo chcemy grac OE albi dali dralowac w 2 lidze.
tu juz nie ma naco narzekac .
pozdrawiam
- Simone
- Kontakt:
Bilety maja pojsc w gore tzn ze trzeba kupic karnet 8)
Nie ma co narzekac tylko zbierac na karnecik a bilet wyjdzie parwie tak samo jak dawniej
Trudno cos za cos , maja byc sukcesy musi byc drozej
Poczatkowo napewno bedzie spadek frekwencji ale jakos to okielznamy
Klub jednak musi jak najszybciej myslec jak wyciagnac reke do ludzi ktorzy naprawde nie maja , szczegolnie malych bajtli z nieczarujmy sie patologicznych rodzin - Ruch musi byc odskacznia od szarej rzeczywistosci
Ja moge placic nawet i 20 zl co mecz ale niech Klub wpusci tych co naprawde nie maja
Nie ma co narzekac tylko zbierac na karnecik a bilet wyjdzie parwie tak samo jak dawniej
Trudno cos za cos , maja byc sukcesy musi byc drozej
Poczatkowo napewno bedzie spadek frekwencji ale jakos to okielznamy
Klub jednak musi jak najszybciej myslec jak wyciagnac reke do ludzi ktorzy naprawde nie maja , szczegolnie malych bajtli z nieczarujmy sie patologicznych rodzin - Ruch musi byc odskacznia od szarej rzeczywistosci
Ja moge placic nawet i 20 zl co mecz ale niech Klub wpusci tych co naprawde nie maja
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
co do podwyzki to jo jest za i napewno domnie nie jest to problym jak do wielu innych tyz - ale jednak mom obawy co do frekfencji po tyj podwyzce bo tu co chwila idzie przeczytac jak sie domago fots zeby zrobic wjazd za darmo lub jakos promocja za 5 zeta! jak by nie paczec to 50 % wyzyj bydzie, wjela by to nie bylo !
jo by byl za tym zeby najpierw 12zl a potym dac 15zl -
ale to tylko moje danie a jak bydzie to sie przekonomy na wjosna!
jo by byl za tym zeby najpierw 12zl a potym dac 15zl -
ale to tylko moje danie a jak bydzie to sie przekonomy na wjosna!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
simonsays, akurat o tym wszystkim wiem i także od Mariusza Klimka. Mi chodzi o to że jeszcze pół roku temu wszyscy sie domagali obniżek cen biletów do 5 zł. " Bo żabolom obniżyli to u nas też by mogli" itd. Dopuki nie jest to pewne doputy, wg mnie, można sie było obejść bez tego typu informacji, bo coś mi mówi że zrobi sie koło tego dość duży szum.
Pyjter piszesz że to tylko 2 piwa mniej. No dobra, mnie tego pisać nie musisz. Tylko że wysarczy jakieś załamanie pogody i już nas jest o połowe mniej na stadionie. Myślisz że frekwencja bedzie taka sama po podwyżce?? Napewno nie. Odwrotną sytuacje mogliśmy zaobserwować nie tak dawno w Zabrzu. 2-3 tysiąca, obniżka o 10 zł i przyszło 20 tysięcy ludzi. To daje do myślenia. Ja to wszystko rozumiem, że potrzebne są pieniądze. Mnie i tak na żadnym meczu na Cichej nie zabraknie, ale pewne sprawy są nieodzownymi cechami rynku. A teraz lepiej jest "handlować taniej przy większej produkcji" niż na odwrót. Zresztą to wyjdzie w praniu na wiosne.
pozdrawiam
Pyjter piszesz że to tylko 2 piwa mniej. No dobra, mnie tego pisać nie musisz. Tylko że wysarczy jakieś załamanie pogody i już nas jest o połowe mniej na stadionie. Myślisz że frekwencja bedzie taka sama po podwyżce?? Napewno nie. Odwrotną sytuacje mogliśmy zaobserwować nie tak dawno w Zabrzu. 2-3 tysiąca, obniżka o 10 zł i przyszło 20 tysięcy ludzi. To daje do myślenia. Ja to wszystko rozumiem, że potrzebne są pieniądze. Mnie i tak na żadnym meczu na Cichej nie zabraknie, ale pewne sprawy są nieodzownymi cechami rynku. A teraz lepiej jest "handlować taniej przy większej produkcji" niż na odwrót. Zresztą to wyjdzie w praniu na wiosne.
pozdrawiam
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
no wlasnie zech wrociol z roboty............i tak czytom narzekania...15zl za bilet na mecz na czternastokrotnegoo mistrza Polski to duzo????????????Ja uwazam ze nie.jesli klub bnedzie przez to stawal na nogi to niech tak bedzie.i nie porownujcie Ruchu do Gornika bo na Gornik powinny kosztowac bilety 2 zlote a na Ruch 20 biorac marke tych klubow.ale zarza jest spoko i zaplacimy tylko 15.nie robcie paniki daliscie rade wyluskac 10 zeta to i 15 dace rade.........zreszta jak pisalem wczesniej na Wegierska Gorke kolo Zywca lidzie daja 8 zeta to bez przesady ale 10 na Ruch to nie przystoi.a nawet jak spoczatku frekwecja bedzie mniejsza to ludzie po czasie raz ze przywykna a po drugie zrozumieja ze to dla naszego kochanego KLUBU i daja te 5 zl wiecej,,zreszta to chyba normalne nie ma co kometowac te bilety juz dawno powinny isc w gore.
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
Jesli beda szli na awans, beda zwyciestwa, to mysle, ze frekwencja znaczaco sie nie zmniejszy. Moze sie z tego nie ciesze, ale ta podwyzka jest dla mnie zrozumiala.
Wydaje mi sie tez, ze trzeba cos zrobic w celu uszczelnienia plotow, zeby czesc "wiernych" kibicow nie wchodzila na lewo.
Ciekawe ile w takim razie beda kosztowac bilety na dolna trybune?
Wydaje mi sie tez, ze trzeba cos zrobic w celu uszczelnienia plotow, zeby czesc "wiernych" kibicow nie wchodzila na lewo.
Ciekawe ile w takim razie beda kosztowac bilety na dolna trybune?
-
- Kontakt: