RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#46 Post autor: MkF » 24 wrz 2006, o 12:42

Patton pisze:Musimy ich zmiazdzyc :) A na trybunach pokazac klase - bez spiewek "kto nie spiewa jest pedalem"
:brawa:

Awatar użytkownika
Radvan
Kontakt:

#47 Post autor: Radvan » 24 wrz 2006, o 12:51

Bytom20 pisze:
darkman pisze:Beda jacys przyjezdni??
:lol: :lol:
http://www.zawiszasa.beep.pl/?kat=news&typ=261

Ktos napewno wpadnie :D oby bylo ich duzo a nos jeszcze wiecej ;]

staRvin
Kontakt:

#48 Post autor: staRvin » 24 wrz 2006, o 13:08

dobrze ze w sobota szpil :] bo jo mom w piatek buda do 20 :P a w sobota i niedziela do 14:25 :P muszymy z nimi wygrac bo kur...sa za pewne

Johnny Walker
Kontakt:

#49 Post autor: Johnny Walker » 24 wrz 2006, o 13:17

ja mam jeszcze takie jedno spoztrzezenie. ino nie jedzcie od razu po mnie jak po lysej kobyle. czy nie uwzaacie ze nasza publicznosc nie jest przygotowana do porazek :?:

przeciez jak stracilismy bramke to na piatce byly same gwizdy i wyzwiska na Pasnika, na Grzybka itd. tak sie wkurwilem ze poszedlem za 6 stanac bo nie moglem sluchac jak obrazaja nasza druzyne bo slabiej im idzie.
po drugie teraz jak bedziemy tracic bramki to wbiegamy na murawe, to jakies nowe przepisy opanujcie sie co poniektorzy bo nam naprawde zamkna stadion. pozdRo normalni i wieRni na zawsze
14

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#50 Post autor: SzaRlin » 24 wrz 2006, o 13:40

Johnny Walker pisze:ja mam jeszcze takie jedno spoztrzezenie. ino nie jedzcie od razu po mnie jak po lysej kobyle. czy nie uwzaacie ze nasza publicznosc nie jest przygotowana do porazek :?:

przeciez jak stracilismy bramke to na piatce byly same gwizdy i wyzwiska na Pasnika, na Grzybka itd. tak sie wkurwilem ze poszedlem za 6 stanac bo nie moglem sluchac jak obrazaja nasza druzyne bo slabiej im idzie.
po drugie teraz jak bedziemy tracic bramki to wbiegamy na murawe, to jakies nowe przepisy opanujcie sie co poniektorzy bo nam naprawde zamkna stadion. pozdRo normalni i wieRni na zawsze
hmmm... no jakby nie było to my u nos ostatnio przegrali 22.04.2006 z Śląskiem W. , reszta same zwycięstwa procz jednego remisu z Finiszami... idzie sie odzwyczaic :) a co do tych wyzwisk... bez komentarza, z drużyną trzeba być zawsze a nie tylko jak wygrywo!!!
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

P\R/ezes

#51 Post autor: P\R/ezes » 24 wrz 2006, o 13:55

Krotko i na temat WSZYSCY NA SZPIL !!

MichalZ

#52 Post autor: MichalZ » 24 wrz 2006, o 14:08

spiker na Ruchu godol ze w sobota o 18?? bo jo go nie slyszol a wola sie upewnic bo na 90min i pzpn i na stornkach zawiszy piszom ze w niedziela o 19..

slavo
Kontakt:

#53 Post autor: slavo » 24 wrz 2006, o 14:45

zdeternimowani powiadasz ?
to tak się teraz hydrosprzedawczykowym slangu - korupcja nazywa ?

panie sędzio, pan się nie boi :-)
Wojciech K. murem za panem stoi :-) !!

wiesz na czym wasz pech polega ? na tym, że wasi "piłkofani" (cyt. Baniak), to piłkofani sukcesu i tak czy siak upadek tego waszego "miliardera Pniewy bis" to tylko kwestia czasu. wczesniej lub później.
- wczesniej - jeśli zacznie sie spadek formy w II lidze
- później jeśli wejdziecie do OE i przejmiecie dzisiejszą rolę Arki

i na tym polega piękno piłki nożnej, Lechia, Cracovia, Ruch, Gieksa obejetnie jak nisko by nie spadły i jak długo nie miałyby złych okresów to i tak tradycja przetrwa. Wy nie macie wyjścia albo wygrywacie albo podzielacie los Sokoła Tychy, Heko Czermno i tym podobnych "klubów"

I jak mawiają starożytni kibice, ci z Zabrza również: "każdy to powie CHWD Hydrobudowie"

buziaczki Judasze (sprzedawczyki) z Bydgoszczy - widzowie Hydrochujowiaka :-)

Johnny Walker
Kontakt:

#54 Post autor: Johnny Walker » 24 wrz 2006, o 14:46

wpadl sie ponapinac a i tak na mecz nie przyjedzie :roll:
14

slavo
Kontakt:

#55 Post autor: slavo » 24 wrz 2006, o 14:50

Johnny Walker pisze:wpadl sie ponapinac a i tak na mecz nie przyjedzie :roll:
moze sie chłopak załapie na darmowy wesoły autobus, obwożący menażerię po kraju.
Kiedyś ludzie na jarmarkach specjalnie przychodzili poglądać takie dziwolągi i wybryki natury.

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

Re: ZAWISZA PANY!!!

#56 Post autor: Bytom20 » 24 wrz 2006, o 14:55

PeterTM pisze:Możecie sobie pisać co chcecie, obrażać nasz klub, a i tak dostaniecie smary. Powiem więcej. Im bardziej obrażacie naszych piłkarzy, tym większa będzie ich determinacja, żeby waszą Ruch-awice pokonać. Na Śląsku tylko GÓRNIK ZABRZE!!!
Oni może planują sztame z górnikiem :lol: :lol: :lol:

cegla

#57 Post autor: cegla » 24 wrz 2006, o 15:47

jako że jestem kibicem z zewnątrz i intersują mnie konflikty między kibicami w tym przypadku między SP i SA to powiem Wam,że będą i to ponoć cały autokar albo i więcej.

i jeszcze jedno: nie wiem czy wiecie ale ta cała Hydrohuj... nie sponsoruje klubu, a jedynie właściciel daje kase z własnych oszczędności :D:D:D:D:D

a co śmieszniejsze część honorowych przeniosła się do S.A i możecie mi wierzyć za rok się połączą jak będą w OE i zrobią Was w jajco.

w sumie mam całą tą sytuację w du*** ale napisałem to napisałem, jak Wam się to niepodoba możecie mnie zbanować.

PZDR RUCH I RTS ~!

Johnny Walker
Kontakt:

#58 Post autor: Johnny Walker » 24 wrz 2006, o 16:15

gdzies na jakmms forum widzialem jak dwoch debili z hydrobudowy marzylo, ze fajnie by bylo miec sztame naprzyklad z Ruchem i Widzewem tylko, ze teraz juz nie pamietam kaj to bylo. a moze ktos tez to widzial?
14

Danieloss

#59 Post autor: Danieloss » 24 wrz 2006, o 16:42

Panowie na taki meczy dajemy wszystko z siebie .Mam Pytanie bedzie jakas oprawa?? PozdRO dla Ziomków

Niewazna jest odleglos wazna jest sila jaką tworzymy razem PSZÓW ZAWSZE Z RUCHIEM[/quote][/list][/code]

Panewniki
Kontakt:

#60 Post autor: Panewniki » 24 wrz 2006, o 17:25

Temat zas powstol odrazu po szpilu z Łomza a tera przez tydzien tutej bydzie pi***olenie o du*** marynie :evil: Najlepiej zamknac ten temat i otworzyc w czwartek...
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

ODPOWIEDZ