:brawa:Patton pisze:Musimy ich zmiazdzycA na trybunach pokazac klase - bez spiewek "kto nie spiewa jest pedalem"
RUCH Chorzów 2 - 0 Hydrobudowa 30.09.2006; godzina 18:00
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Radvan
- Kontakt:
http://www.zawiszasa.beep.pl/?kat=news&typ=261Bytom20 pisze::lol: :lol:darkman pisze:Beda jacys przyjezdni??
Ktos napewno wpadnie

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja mam jeszcze takie jedno spoztrzezenie. ino nie jedzcie od razu po mnie jak po lysej kobyle. czy nie uwzaacie ze nasza publicznosc nie jest przygotowana do porazek
przeciez jak stracilismy bramke to na piatce byly same gwizdy i wyzwiska na Pasnika, na Grzybka itd. tak sie wkurwilem ze poszedlem za 6 stanac bo nie moglem sluchac jak obrazaja nasza druzyne bo slabiej im idzie.
po drugie teraz jak bedziemy tracic bramki to wbiegamy na murawe, to jakies nowe przepisy opanujcie sie co poniektorzy bo nam naprawde zamkna stadion. pozdRo normalni i wieRni na zawsze

przeciez jak stracilismy bramke to na piatce byly same gwizdy i wyzwiska na Pasnika, na Grzybka itd. tak sie wkurwilem ze poszedlem za 6 stanac bo nie moglem sluchac jak obrazaja nasza druzyne bo slabiej im idzie.
po drugie teraz jak bedziemy tracic bramki to wbiegamy na murawe, to jakies nowe przepisy opanujcie sie co poniektorzy bo nam naprawde zamkna stadion. pozdRo normalni i wieRni na zawsze
14
- SzaRlin
- Kontakt:
hmmm... no jakby nie było to my u nos ostatnio przegrali 22.04.2006 z Śląskiem W. , reszta same zwycięstwa procz jednego remisu z Finiszami... idzie sie odzwyczaicJohnny Walker pisze:ja mam jeszcze takie jedno spoztrzezenie. ino nie jedzcie od razu po mnie jak po lysej kobyle. czy nie uwzaacie ze nasza publicznosc nie jest przygotowana do porazek![]()

[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Kontakt:
zdeternimowani powiadasz ?
to tak się teraz hydrosprzedawczykowym slangu - korupcja nazywa ?
panie sędzio, pan się nie boi :-)
Wojciech K. murem za panem stoi :-) !!
wiesz na czym wasz pech polega ? na tym, że wasi "piłkofani" (cyt. Baniak), to piłkofani sukcesu i tak czy siak upadek tego waszego "miliardera Pniewy bis" to tylko kwestia czasu. wczesniej lub później.
- wczesniej - jeśli zacznie sie spadek formy w II lidze
- później jeśli wejdziecie do OE i przejmiecie dzisiejszą rolę Arki
i na tym polega piękno piłki nożnej, Lechia, Cracovia, Ruch, Gieksa obejetnie jak nisko by nie spadły i jak długo nie miałyby złych okresów to i tak tradycja przetrwa. Wy nie macie wyjścia albo wygrywacie albo podzielacie los Sokoła Tychy, Heko Czermno i tym podobnych "klubów"
I jak mawiają starożytni kibice, ci z Zabrza również: "każdy to powie CHWD Hydrobudowie"
buziaczki Judasze (sprzedawczyki) z Bydgoszczy - widzowie Hydrochujowiaka :-)
to tak się teraz hydrosprzedawczykowym slangu - korupcja nazywa ?
panie sędzio, pan się nie boi :-)
Wojciech K. murem za panem stoi :-) !!
wiesz na czym wasz pech polega ? na tym, że wasi "piłkofani" (cyt. Baniak), to piłkofani sukcesu i tak czy siak upadek tego waszego "miliardera Pniewy bis" to tylko kwestia czasu. wczesniej lub później.
- wczesniej - jeśli zacznie sie spadek formy w II lidze
- później jeśli wejdziecie do OE i przejmiecie dzisiejszą rolę Arki
i na tym polega piękno piłki nożnej, Lechia, Cracovia, Ruch, Gieksa obejetnie jak nisko by nie spadły i jak długo nie miałyby złych okresów to i tak tradycja przetrwa. Wy nie macie wyjścia albo wygrywacie albo podzielacie los Sokoła Tychy, Heko Czermno i tym podobnych "klubów"
I jak mawiają starożytni kibice, ci z Zabrza również: "każdy to powie CHWD Hydrobudowie"
buziaczki Judasze (sprzedawczyki) z Bydgoszczy - widzowie Hydrochujowiaka :-)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
Re: ZAWISZA PANY!!!
Oni może planują sztame z górnikiem :lol: :lol: :lol:PeterTM pisze:Możecie sobie pisać co chcecie, obrażać nasz klub, a i tak dostaniecie smary. Powiem więcej. Im bardziej obrażacie naszych piłkarzy, tym większa będzie ich determinacja, żeby waszą Ruch-awice pokonać. Na Śląsku tylko GÓRNIK ZABRZE!!!
jako że jestem kibicem z zewnątrz i intersują mnie konflikty między kibicami w tym przypadku między SP i SA to powiem Wam,że będą i to ponoć cały autokar albo i więcej.
i jeszcze jedno: nie wiem czy wiecie ale ta cała Hydrohuj... nie sponsoruje klubu, a jedynie właściciel daje kase z własnych oszczędności
:D:D:D:D
a co śmieszniejsze część honorowych przeniosła się do S.A i możecie mi wierzyć za rok się połączą jak będą w OE i zrobią Was w jajco.
w sumie mam całą tą sytuację w du*** ale napisałem to napisałem, jak Wam się to niepodoba możecie mnie zbanować.
PZDR RUCH I RTS ~!
i jeszcze jedno: nie wiem czy wiecie ale ta cała Hydrohuj... nie sponsoruje klubu, a jedynie właściciel daje kase z własnych oszczędności

a co śmieszniejsze część honorowych przeniosła się do S.A i możecie mi wierzyć za rok się połączą jak będą w OE i zrobią Was w jajco.
w sumie mam całą tą sytuację w du*** ale napisałem to napisałem, jak Wam się to niepodoba możecie mnie zbanować.
PZDR RUCH I RTS ~!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: