A jesli nie wiadomo oco chodzi to chodzi o pieniadze i to jest szczera prawda . PZPN to jest jedna wielka niewiadoma czeba to ro***erdoli oni tylko wiedza jak okrasc ludzi z kasy bilety posprzedawac fikcyjnie jedna wielka bandagregor pisze:Normalne w tym kraju nikt nic nie wie :roll:Stary kibic pisze:Pada tu juz pare razy pytanie. Czy Ruch Chorzow ma licencje? Pytanie nadal jest bez odpowiedzi. To jak wlasciwie jest z naszym klubem?
Licencja
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a kaj ty ku*** słyszałaś o sponsorze za ku*** 2 tydnie ??????????chorzowskaR pisze:wolfik pisze:Masz jakies konkretne podstawy zeby twierdzic ze Zietek rzuca slowa na wiatr, czy tak se tylko piszesz?? :?19r20 pisze:to było do przewidzenia
jak Ziętek mówi że nie będzie problemu to znaczy że mówi....
Ja jo mom a ty nie? A słyszołes o tym ze za dwa tydnie bydzie sponsor ?

powiedz mi ku*** kaj?
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
jakbyś tyle razy co Ziętek jeździł do warszafki to byś z wypłaty na browar nie miołJEDI_V pisze:Bo to czasami cza dupa wsadzic w auto i jechac z tymi papierami do tyj jebanyj warszafki i ku*** wszystkiego na miejscu dopilnowac a niy dupcyc dziennikarzom o formalnosci
chcą sie do***rdolić to sie zawsze dopierdolą jak Lukasz juz napisał
pol roku temu gadali inaczej teraz znowu szopki
być tu ku*** mądry i pisz wiersze
przeciez za pol roku nie spłacisz 2 baniek
nigdy nie jest za późno
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Najgorsze jest to, że jak się jednych rozkurzy to przyjdą następni. Licencję i tak dostaniemy, o to się nie ma co martwić. Gorzej jak znowu zaczną z tymi ujemnymi punktami nam psuch humor. I znowu będzie tak (obym był złym prorokiem): we wrześniu -6, a w listopadzie zwrot. Drużyna w rundzie jesiennej gra przez to trochę podłamana. To samo PZPN robii na wiosnę i w efekcie na Cichą przychodzi 5 tysięcy posiwiałych kibiców, a Ruch znowu nie wchodzi do ekstraklasy. Mam nadzieję, że się mylę.
A tak swoją drogą to istnieje obawa, że na jesień nie będzie miał kto meczów sędziować w rozgrywkach centralnych.
Polecam: http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... _id=133959
A tak swoją drogą to istnieje obawa, że na jesień nie będzie miał kto meczów sędziować w rozgrywkach centralnych.
Polecam: http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... _id=133959
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
To nie tylko Ciebie denerwuje ale wielu innych. Czy nie idzie jakos wplanac na te idiotyczne decyzje. Czy walka o pkt. sa na boisku czy przy stoliku jakies tam komisji w PZPN-ie. O co chodzi PZPN-owi z tymi idiotyzmami?
Kiedy konczy sie kadencja zadzadu w PZPN-ie? Kiedy sie rozlicza z idiotyzmow ci panowie?
Kiedy konczy sie kadencja zadzadu w PZPN-ie? Kiedy sie rozlicza z idiotyzmow ci panowie?
-
- Kontakt:
Ja bylbym spokojny o licencje dla nas inni niech sie martwia,mysle ze sprawa polega na tym ze nie sztuka oddac kase od razu cala ,tylko negocjacje i gosc jak chce pieniadze juz to musi odpuscic moze nawet i polowe a jak nie to niech czeka pare lat ,tu chodzi o duze pieniadze,i tu sie napewno negocjuje,jak nie wiadomo o co chodzi to idzie o kase.