Letnie transfery

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
/R\ cRazy 1920
Kontakt:

#46 Post autor: /R\ cRazy 1920 » 21 maja 2006, o 16:18

Ja bym troche wzmocnił drużyne...Kuszczaka na bramke :D Baszczyński by mógł wrócić na Cichą,Frankowski by może u nas forme złapał,Kuś nie podpisze kontraktu z KPP Lech więc też by szło z nim podpisać kontrakt,Bobel najlepszy piłkarz II Bundesligi (bramkarz) to narazie tyle :D to takie troszeczke realne marzenia :D
NIEBIESCY BYTKÓW

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#47 Post autor: Simone » 21 maja 2006, o 16:37

Podsumowujac realne kandydatury :

Slawomir Pach - zawodnik bardzo dobrze wyszkolony technicznie , do tego nasz wychowanek , idealny rywal na prawa strone dla Grzyba , perspektywiczny

Damian Seweryn - bardzo dobra runda w 1 lidze , gra w aktualnie slabym i niewyplacalnym klubie czyli do wyciagniecia , perspektywiczny

Dzenan Hosic - tylko jezeli Zaglebie nie awansuje do OE , chyba najlepszy srodkowy obronca w 2 lidze , idealny partner dla Barana na srodku "nowej" defensywy

Jacek Berensztajn - zawodnik o umiejetnosciach pierwszoligowych , doswiadczony , ograny , partner dla Pulkowskiego w srodku pomocy

Robert Kolendowicz - przymierzany przed ta runda do Odry Wodzislaw , mial kontuzje ale tez mial duzo czasu zeby ja wyleczyc , dobrze prezentowal sie w Belchatowie , lewonozny pomocnik , rywal dla Cwielonga , perspektywiczny

Malkowski z Jastrzebia - lewonozny pomocnik , mlody , podobno utalentowany

Bramkostrzelny napastnik jako partner dla Mikulenasa ... tu bedzie najwiekszy problem
Chyba ze Ludzinski lub Janoszka sie rozstrzela .
Mozna zaryzykowac i stawiac na mlodego Ecika od nowego sezonu .

brelok

#48 Post autor: brelok » 21 maja 2006, o 19:10

Simone pisze: Bramkostrzelny napastnik jako partner dla Mikulenasa ... tu bedzie najwiekszy problem
może Pitry będzię do wzięcia na zasadzie, że nie zmieści się w nowym Lechu ? Ponoć prywatnie kibic (były ?) Ruchu

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#49 Post autor: MkF » 21 maja 2006, o 22:51

brelok pisze:
Simone pisze: Bramkostrzelny napastnik jako partner dla Mikulenasa ... tu bedzie najwiekszy problem
może Pitry będzię do wzięcia na zasadzie, że nie zmieści się w nowym Lechu ? Ponoć prywatnie kibic (były ?) Ruchu
dokladnie !! przed transferem do Amiki byl wlasnie jakis wywyad z nim i godol ze jest z Pszczyny i od bajtla kibicowol Ruchowi :D

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#50 Post autor: Simone » 21 maja 2006, o 22:55

kibicowal nie kibicowal o Pitrym to raczej mozemy zapomniec .

Nawet jak sie w Lechu nie chyci , w co watpie , z pocalowaniem reki wezmie go wiekszosc klubow 1 ligowych bo to napastnik o bardzo duzym potencjale .

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#51 Post autor: spyru » 22 maja 2006, o 05:37

Co do Pacha to jak najbardziej jestem za, tylko nie na prawą flanke, a na lewą, bo to zawodnik lewonożny 8)
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

rumcajs_79
Kontakt:

#52 Post autor: rumcajs_79 » 22 maja 2006, o 08:24

a tak swoja droga to szkoda tego ECIKA tak czymac niejestes juz taki młody 19L. to powiniej juz smigac a szkoda by bylo zebysie zmarnowol sie taki talynt!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Raulito
Kontakt:

#53 Post autor: Raulito » 22 maja 2006, o 10:53

hmm Pitrego znam osobiscie bo gralem z nim w Iskrze Pszczyna i on powiedzial mi ze ma kontrakt podpisany z Amica na rok a potem automatycznie na 2 lata w Nowym Lechu wiec nie ma szans go z tamtat wyciagnac !!! Pozdrawiam...
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

juan21

#54 Post autor: juan21 » 22 maja 2006, o 14:31

Nie wiem jak wy ale ja bym widział "Nakate" Tomasza Kasprzyka z Grunwaldu. Wierzcie mi ze chop mo umiejetnosci 1-2 ligowe i to nie przecietne. W tym sezonie juz strzelił 23 bramki w Grunwaldzie...

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#55 Post autor: Simone » 22 maja 2006, o 14:39

Własnie tez o nim slyszalem , trzeba sie chlopakowi przyjzec . Mam nadzieje ze dzialacze maja go na oku zeby ktos go nie zwinal .

Z napastnikow to ten Malinowski , praktycznie w kazdym meczu najlepszy gracz Rakowa . Rocznik 84 .

Misan z Miedzi Legnica tez jest godny uwagi .

bogas1985

#56 Post autor: bogas1985 » 22 maja 2006, o 19:07

pozyjemy zobaczymy...mysle ze spekulacje transferowe zaczna sie dzien po zakonczeniu sezonu ligowego w II lidze. trener Wlecialowski bedzie chcial miec juz szeroka kadre na pierwszy trening po przerwie letniej. Mysle ze kilku pilkarzom z naszej kadry nalezaloby podziekowac. Mysle ze odejda Nowak, Basta, Wawrzynczok, Petasz, Bartnik oraz Starowicz. Podziekowalbym rowniez Bizackiemu. Markiewicza wypozyczylbym do innego klubu by sie ogrywal. Do kadry wroci Suker i mysle ze on tez odejdzie. Z juniorow sprowadzilbym bramkarza Kazimierza (Norko i Pasnik beda nr 1 i nr 2). Do obrony sprowadzilbym lewego i srodkowego obronce. W pomocy przydalby sie srodkowy pomocnik i lewoskrzydlowy. No i przede wszystkim jedne napastnik. Jesli chodzi o nazwiska to trudno o konkrety. Na wp.pl padlo nazwisko Rutki, ktory powinien byc dobrym uzupelnieniem, choc o niego stara sie tez kilka klubow I - ligowych. Z transferow "realnych" postaralbym sie o Berensztajna (KSZO). Pacha (Polkowice), Biskupa (Lechia), Kasprzyka (Grundwald), Mailnowskiego (Rakow). Warto przeszukac rowniez kilka I-ligowych klubow, w ktorych dani pilkarze sie nie mieszcza w skladach a sa zawodnikami ktorzy wzmocniliby nasz zespol. Podobno Legia zrezygnowala z Karwana...

snajper

#57 Post autor: snajper » 22 maja 2006, o 21:40

juan21 pisze:Nie wiem jak wy ale ja bym widział "Nakate" Tomasza Kasprzyka z Grunwaldu. Wierzcie mi ze chop mo umiejetnosci 1-2 ligowe i to nie przecietne. W tym sezonie juz strzelił 23 bramki w Grunwaldzie...
w ten wekendd strzeluł 3 bramki w niecałe 10 min :shock:

Halemba2
Kontakt:

#58 Post autor: Halemba2 » 22 maja 2006, o 22:01

Kasprzyk był już w Ruchu próbowany ..... potem był na testach w Kszo i został w Grunwaldzie , przez jakis czas grał lub gra w Clearexie

nikifor

#59 Post autor: nikifor » 22 maja 2006, o 22:36

Grał w clearexie a co do umiejetnosci to imponuje nimi ... czesto chodze na szpile grunwaldu i widza że ten chop marnuje sie jeno w tej IV lidze ... moim zdaniem zaproszenie go na taesty nie byłoby złym pomysłem ... godom wom że naprowde warto na niego postawic :D

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#60 Post autor: Simone » 22 maja 2006, o 22:52

Ile lat ma ten Kasprzyk ?

jak 1979 to ujdzie ...
Ostatnio zmieniony 22 maja 2006, o 22:58 przez Simone, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany