Pilkarskie swieto w srodku zimy - Warzycha w Chorzowie!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#46 Post autor: jajo » 12 gru 2005, o 15:44

zólta opaska - no Gucio juz na benefisie i wczesniej z nia chodzil. To sa opaski organizacji Lancea Armstrona "Livestrong" zajmujacej sie walka z rakiem. Ile bylo ludzi...? Kibicow na pewnie nie wiecej niz 200...Obstawialbym tak raczej kolo 100. Reszta to grajace chlopaki - ponad 100, ich rodziny, mlodzi koledzy itd. Fakt ze moglo to sie nakladac, ale tak jak mowie ludzi, ktorzy przyszli bez zadnych koligacji rodzinnych wsrod grajacych raczej nie wiecej niz 200
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#47 Post autor: wolfik » 12 gru 2005, o 19:07

ano Allianz zajebisicie sie wkomponowal w sie w nasze barwy, tylko ze nasz stadion nie wyglada jak allianz arena :lol:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Panewniki
Kontakt:

#48 Post autor: Panewniki » 12 gru 2005, o 19:12

wolfik pisze:ano Allianz zajebisicie sie wkomponowal w sie w nasze barwy, tylko ze nasz stadion nie wyglada jak allianz arena :lol:
Jakby Allianz nos sponsorowol to by wybudowali w Chorzowie Allianz Arena 2 :lol: :lol: :lol:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

ODPOWIEDZ