Tu sie nie zgodze Gerhat nieraz chwalil Mariusza po naprawde dobrym meczuspyru pisze::lol:nie przesadzaj chyba nie czytasz forum za czesto skoro myslisz ze nagle ich wszyscy zaczna z tych co teraz pisza wielbic, poczytaj sie po wygranych meczach wpisy chocby gerhata czy marcyka
Gerhat to, myśle nawet po meczu w którym by Śrutwa strzelił 3 tory, i tak napisałby to samo.Troche zły przykład podałeś.
piast-RUCH
- wolfik
- Kontakt:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo jakoś jest dziwnie optymistycznie nastawiony przed jutrzejszym meczem, dawno nie miołch takiego dobrego humoru wiec licza, że jutro on bedzie trwał nadal, 3 punkty muszą być. Nie beda tu pisoł kto powinien grać, ważne, że znów wywalczymy trzy punkty, nie wiem skąd sie wzieło tak nagle moje przekonanie o trzech punktach, być może jutro zostanie mi to wypomniane, przez jakiegoś piastola czy kogoś z naszych, nawet nie umia tego racjonalnie wytłumaczyć. RUCH RUCH HKS!!!. WiaRa nie zachwiana.
PS. jeszcze, zech dzisiej nic nie pił, wiec pisza to trzeźwy na ciele i umyśle, dopiero wyłaża;).
PS. jeszcze, zech dzisiej nic nie pił, wiec pisza to trzeźwy na ciele i umyśle, dopiero wyłaża;).
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Rogal
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Rogal
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- radzion