RUCH Chorzów - Górnik P
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
:-)
1:0 nima co... niyzawodny Mario strzeli tora 8)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dokłądnie to samo pomyślałem jak zaczął pisać, a raczej dopierdzielać sie do wsyztskiego nawet sprawdzałem jego wpisy to początkowo pisali w podobnym czasie razem i w tym samym temacie przez to troche zwątpiłem, no chyba, ze wojtek o pisał prywatnie, a oak jako oak, data przystąpienia na samym początku też na to by wskazywała, że to może być on. ale moze sie myle :lol: :lol: :lol:KOSTA pisze:oak - wojtek o:roll:
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
spyru pisze:A ja mam nadzieje że Nowak będzie zdroby. Paśnika nie widziałem, ale gorszy od tego szmaciarza Frankego napewno nie jest.
Jeżeli wtopa ze Śląskie jest przypadkowa to Ruch wygra przekonywująco. Jeżeli jest to powrót do "chorzowskiego stylu" ostatnich lat to będzie 0-0
WSZYSCY NA CICHĄ
DLACZEGO NAZYWASZ NASZEGO ZAWODNIKA SZMACIARZEM???????TERAZ KIEDY ZACZYNA SIE COS UKLADAC??????JEZELI TY TERAZ TAK PORÓWNUJESZ ZAWODNIKÓW TO JAK ICH BEDZIESZ OKRESLAC JAK COS NIE POJDZIE PO TWOJEJ MYSLI???!!!!! H...?? K.....??C......? PRZECIEZ FRANKE JESZCZE NIE GRAL A PISZESZ JAKBY ZADUPIL JUZ CALY SEZON

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Siwy82
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
KOSTA pisze:oak - wojtek o:roll:
wojtek o pisze dalyj na forum ale nie jako oak , nie beda świnia i nie zdradza (narazie :lol:) pod jakim nickiem sie kryje :lol:
co do szpilu to wygromy lekko i przyjemnie z tymi chopcami ze wsi 8)
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Prawda jest ze jesli RUCH gro 1 polowa od strony batorego ( tam broni torman RUCHU ) to meczu jeszcze nie przegrali !! W sumie to obojetne jaki wynik ino zeby byly 3 pkt jak dla mnie to moze nawet byc 0,5 : 0 ale zeby byly te 3 pkt !! JEDZCIE Z kurw..mi NIEBIESCY jedzcie z kurw..mi!!
----------->Matka mnie nauczyła a ojciec wychował bym zawsze i wszędzie Ruchowi kibicował<-------
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
od Batorego czyli od Armii, te domki za sektorem gości to już jest Chorzów I, przynajmniej tak sie mi zdaje, jak pamietom, ale powątpiewom w ta teoria, szczególnie zeszły sezon, kiedy to nie raz przegrywali u siebie jakoś mi sie nie chce wierzyć, że neiu zaczynali ani razu z tej drugiej strony.
A jak chodzi ci o ten sezon, toś mógł napisać, że wogóle na swoim stadionie nie przegrywamy, a nawet wygrywamy i oby tak dalej.
Licza, że udo sie wyciągnąć 3 punkty, ale każdo kolejka pokazuje jak wyrównano jest drugo liga i jak drużyna potrafi jeden mecz wysoko przegrać, a potem wygrać, czy być na fali i po dobrym meczu, kolejny przegrać.
Jednak nie wyobrażom sie by na swoim stadionie moglimy se pozwolić na straty punktów, choć przeciwnik nie lekki, ale musza grać tak jak ze Świtem, może jakieś zmiany by sie przydały, Pulkowski, Markiewicz, choćby na zmiana bo bardzo dobrze zagrali w rezerwach, no ale to w sumie a-klasa, wiec nei wiadomo czy sie to przełożyłoby na mocniejszego rywala. Na bramie mom nadzieja, że stanie Nowak, jeśli nie to jestech ciekawy na kogo postawi Richard. Paśnika widziołech w dwóch meczach i mnie nie przekonuje, Franke zalozł za skóre kibicom głównie tymi wypowiedziami, choć nie raz zastepował dobrze Nowaka , może po za początkowymi meczami, gdzie był zbyt znerwowany, ale już późniejsze mecze, czy choćby sparing widać, że jeżeli chodzi o pewność to wiele sie u niego zmieniło, no ale czy na dłużej to sie dopiero przekonomy jak zagrołby przy conajmniej 5000 wymagajacej widowni
A jak chodzi ci o ten sezon, toś mógł napisać, że wogóle na swoim stadionie nie przegrywamy, a nawet wygrywamy i oby tak dalej.
Licza, że udo sie wyciągnąć 3 punkty, ale każdo kolejka pokazuje jak wyrównano jest drugo liga i jak drużyna potrafi jeden mecz wysoko przegrać, a potem wygrać, czy być na fali i po dobrym meczu, kolejny przegrać.
Jednak nie wyobrażom sie by na swoim stadionie moglimy se pozwolić na straty punktów, choć przeciwnik nie lekki, ale musza grać tak jak ze Świtem, może jakieś zmiany by sie przydały, Pulkowski, Markiewicz, choćby na zmiana bo bardzo dobrze zagrali w rezerwach, no ale to w sumie a-klasa, wiec nei wiadomo czy sie to przełożyłoby na mocniejszego rywala. Na bramie mom nadzieja, że stanie Nowak, jeśli nie to jestech ciekawy na kogo postawi Richard. Paśnika widziołech w dwóch meczach i mnie nie przekonuje, Franke zalozł za skóre kibicom głównie tymi wypowiedziami, choć nie raz zastepował dobrze Nowaka , może po za początkowymi meczami, gdzie był zbyt znerwowany, ale już późniejsze mecze, czy choćby sparing widać, że jeżeli chodzi o pewność to wiele sie u niego zmieniło, no ale czy na dłużej to sie dopiero przekonomy jak zagrołby przy conajmniej 5000 wymagajacej widowni
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
W zeszłym sezonie w rundzie wiosennej przegrali z Sosnowcem (2 gole stracone w II połowie na bramkę w kierunku młyna) i z Widzewem (gole stracone w II połowie kierunku sektora kibiców przyjezdnych). Teoria sie niestety nie sprawdza.EmT pisze:Prawda jest ze jesli RUCH gro 1 polowa od strony batorego ( tam broni torman RUCHU ) to meczu jeszcze nie przegrali !! W sumie to obojetne jaki wynik ino zeby byly 3 pkt jak dla mnie to moze nawet byc 0,5 : 0 ale zeby byly te 3 pkt !! JEDZCIE Z kurw..mi NIEBIESCY jedzcie z kurw..mi!!
Na razie trafna jest taka teoria: po którejkolwiek stronie stoi torman Ruchu, niebiescy przy Cichej w bieżącym sezonie zawsze wygrywają i nie tracą bramek. I niech tak pozostanie również po sobotnim szpilu.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).