Ruch Chorzów - Świt Nowy Dwór M.
- vahanara
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Ja mam dokladnie tak samo, liczy sie tylko Ruch reszta to drobiazgifuhr pisze:Ruchem ja zyje - Polska repra jest tak przy okazji jak wygrywaja jest oka jak przegrywaja nie za bardzo mnei to grzeje
poprostu KS Ruch Chorzow
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
Ja również się pod tym podpisuję.wolfik pisze:Ja mam dokladnie tak samo, liczy sie tylko Ruch reszta to drobiazgifuhr pisze:Ruchem ja zyje - Polska repra jest tak przy okazji jak wygrywaja jest oka jak przegrywaja nie za bardzo mnei to grzeje
poprostu KS Ruch Chorzow
Gdybym miał do wyboru pojechać na mecz w finale mistrzostw świata w których gra Polska a granym o tym samym czasie meczu Ruchu to nie miałbym oczywiście żadnych wątpliwości - tylko Ruch.
Jakoś nie potrafię się cieszyć dobrą grą reprezentacji, kiedy Ruchowi się nie wiedzie. I tak było od zawsze.
Panie, zmiłuj się nad nami...
i wszystko jasne :brawa:Lofs pisze:Ja również się pod tym podpisuję.wolfik pisze:Ja mam dokladnie tak samo, liczy sie tylko Ruch reszta to drobiazgifuhr pisze:Ruchem ja zyje - Polska repra jest tak przy okazji jak wygrywaja jest oka jak przegrywaja nie za bardzo mnei to grzeje
poprostu KS Ruch Chorzow
Gdybym miał do wyboru pojechać na mecz w finale mistrzostw świata w których gra Polska a granym o tym samym czasie meczu Ruchu to nie miałbym oczywiście żadnych wątpliwości - tylko Ruch.
Jakoś nie potrafię się cieszyć dobrą grą reprezentacji, kiedy Ruchowi się nie wiedzie. I tak było od zawsze.
- Anmael
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czy tak samo bys postapił gdyby w tym finale grały Niemcy z Brazylią?Lofs pisze:Gdybym miał do wyboru pojechać na mecz w finale mistrzostw świata w których gra Polska a granym o tym samym czasie meczu Ruchu to nie miałbym oczywiście żadnych wątpliwości - tylko Ruch.
Nie musisz odpowiadać, bo w trakcie finałów MŚ nie gra żadna liga, nawet druga więc dylemat jest czysto teoretyczny :lol:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wlasnie, czy aby w tym roku II liga nie gra w trakcie mundialu;/? Aha dzisiaj sedziuje Bartosik z Lublina, moze to jakies schizy, ale wydaje mi sie, ze onjuz nam cos sedziowal i nie wyszlo mu specjalnie...nie aby na Craxie szpil?
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
To był chyba wtedy Łukasz Bartosik i on był z Krakowa. Tak mi sie wydaje
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- fRyta
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt: