Ruch Szczakowianka

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#46 Post autor: vahanara » 19 sie 2005, o 22:51

beer :lol:
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#47 Post autor: MkF » 19 sie 2005, o 23:05

mecz byl zajefajny tylko szkoda innych nie wykorzystanych sytuacji ale dobrze ze 4 wpadły choc moglo wpasc 5-6 Obrazek

Obrazek

snajper

#48 Post autor: snajper » 19 sie 2005, o 23:18

downo niebyło u nos takiego wyniuku :lol:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#49 Post autor: Lutz » 19 sie 2005, o 23:35

Wypado ino pogratulawać 3 punktów :lol: Nareszcie !! Tak na boku zauważyliście że syndzie nawet nom łostatnio karne dowajom :)

A.L.S

#50 Post autor: A.L.S » 19 sie 2005, o 23:39

Lutz pisze:Wypado ino pogratulawać 3 punktów :lol: Nareszcie !! Tak na boku zauważyliście że syndzie nawet nom łostatnio karne dowajom :)
Dowajom jak dowajom, ale może w końcu bydzie mioł kto szczylać (Mławę pamiętamy !)

KK
Kontakt:

#51 Post autor: KK » 19 sie 2005, o 23:40

Chlopaki odzyskali moje zaufanie po wtopie w Brzesku. Zagrali swietny mecz, chyba najlepszy od tego 4:1 z Korona.
Seba Nowak wreszcie bezblednie, choc okazji do bronienia zbyt wiele nie miol
Obrona prawie bezblednie, Tadek Bartnik wymiato :)
Owczarek zagrol jako defensywny pomocnik i czyscil boisko niesamowicie. Kawal grajka!
Skrzydla a wlasciwie Piotrek Petasz wreszcie istnialy. Peti pokazal naprawde duzo dobrej pilki, niech tylko jeszcze nabierze pewnosci z siebie a sami zobaczycie:) odp do jednego z powyzszych postow - w nowoczesnym futbolu skrzydlowi bardzo czesto zmieniaja sie pozycjami, przez co obroncy rywali maja sporo problemow. mysle ze to ciekawa nowinka, ale trzeba nad tym elementem jeszcze pracowac.
Swietny mecz srodka pola. Biza i Bonk to w tej chwili eleganckie polacze, wreszcie co chwila w strone napastnikow szly dobre, prostopadle pily. Rozciaganie gry przez Bonka - klasa ;)
Atak - wreszcie skuteczny. Pepe nawet cos zagrol...

Ogolnie bardzo dobry meczyk. Powinien podniesc morale w zespole i troche ostudzic antyFornalakowe jazdy wiekszosci kibicow. Mysle ze wreszcie na tle, nie czarujmy sie kelnerow, bylo widac ze ten zespol ma pomysl na granie, ze pracuje nad swoim stylem, ze wreszcie dobrze bite sa kornery, ze obrona jest solidna... Niech to da niektorym do myslenia.
PS. Ta sama Szczakowianka zremisowala na LKS i urwie punkty jeszcze niejednemu faworyzowanemu rywalowi.

reden
Kontakt:

#52 Post autor: reden » 19 sie 2005, o 23:43

Szpil gryfny.
Drużyna widza sie składo i myśla że tak bydzie już do zimy. Wynik i gra cieszy...
Jedyn dupny minus za zachowanie Śrutwy. Zachowoł sie gorzyj jak mój bajtel jak sie zgorszy. I te brzidko wyglondajonce ciepniyncie opaski kapitana na zol. Mój karlus za take coś mo zaroz szmary.
Poniżyj pora fotek. Oprawa mie osobiście pozytywnie zaskoczyła. Dała dupy trocha piontka...

Obrazek

ale sie nie dziwia, jaki taki efekt boł.

Sektorówa ze Provinz Oberschlesien Wappen. Idea wielko. Efekt trocha mizerny ale yno ze wzglyndu na kont paczynio. Po drugie ale to już taki historyczny szczegół tyn herb nigdy na terynie Chorzowa niy obowionzywoł.

Obrazek

Reszta oprawy fascynuje...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

magdarts

#53 Post autor: magdarts » 19 sie 2005, o 23:54

Dzisiaj Wy jutro My :lol: :lol: :lol: Pozdro z Lodzi

Panteros
Kontakt:

#54 Post autor: Panteros » 19 sie 2005, o 23:56

Co do oprawy to za***ista, oprócz tej sektorówki. Wytłumaczcie mi jedna rzecz - orzeł jest pruski a pisze po polsku :shock: ??
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"

A.L.S

#55 Post autor: A.L.S » 20 sie 2005, o 00:04

Panteros pisze:Co do oprawy to za***ista, oprócz tej sektorówki. Wytłumaczcie mi jedna rzecz - orzeł jest pruski a pisze po polsku :shock: ??
sorry ale kaj tam jest PRUSKI ????!!! orzeł ?

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#56 Post autor: wolfik » 20 sie 2005, o 00:08

Jestem cholernie pozytywnie zaskoczony, Szczakowa slabiutka strasznie, ale prawda tez taka,ze sami pokazalismy klase, np. takich rogów to ja dawno na Cichej nie widzialem, przyzwyczailem sie do tego ze rzut rozny to jest pilka dla przeciwników, a tu bylo naprawde zagrozenie. Troche brakowalo mi drugiej linii szczególnie przy stanie 3:0, ale dlugie pilki na napastników wychodzily niezle potrafili przyjac, rozegrac. Generalnie dzisiaj nam sie wszystko udawalo, 2 bramki na pewno ustawily mecz, co nie zmienia faktu ze Niebiescy zagrali bardzo dobry mecz. Na szczególny plus zasluzyl na pewno Petasz.

Fajne kalendarzyki, jesli to pomysl nowego marketingowca to go serdecznie pozdrawiam :P
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Panteros
Kontakt:

#57 Post autor: Panteros » 20 sie 2005, o 00:08

Zobocz się dół orzełka :) Nosz Śląski tak nie wyglada. To jest pruski orzeł.!!
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"

A.L.S

#58 Post autor: A.L.S » 20 sie 2005, o 00:12

Panteros pisze:Zobocz się dół orzełka :) Nosz Śląski tak nie wyglada. To jest pruski orzeł.!!
doł orzełka jest we czorny koszulce typu t-shirt (made in czajna) i trzimie coś żołtego w rynce !

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#59 Post autor: wolfik » 20 sie 2005, o 00:12

To jest górnosląski orzeł prowincji Oberschlesien, mi generalnie bardziej podoba sie ten piastowski, ale to jest szczegół :wink:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

KK
Kontakt:

#60 Post autor: KK » 20 sie 2005, o 00:23

wolfik pisze:Fajne kalendarzyki, jesli to pomysl nowego marketingowca to go serdecznie pozdrawiam :P
Mozesz jej nawet buziaka dac, bo mamy nową, mloda panią od marketingu 8)

ODPOWIEDZ