DLACZEGO TAK CIU*** STROJE ???!!! Może to przyczyna fatum ??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
COBRA

#46 Post autor: COBRA » 25 lip 2005, o 21:48

Chop dobrze godo popierom!!!
Najlepsze jest to ze w nowym sezonie wchodzil na boisko bedzie Biza i pol stadionu bedzie spiewac-Biza Biza Biza golBiza gol Biza goooollll!
Ostatnio zmieniony 25 lip 2005, o 22:15 przez COBRA, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#47 Post autor: Patton » 25 lip 2005, o 21:53

Teraz sie wqrwilem!! My kibice gorzej od zarzadu?? A kto do cholery ciagle rzucal nam klody pod nogi?? Kto kazal flagi sciagac, zabranial jakichs choreo itd.?? To my kibice wlasnie stamowimy o obliczu tego klubu!! Pilkarzyki sie z nas smieja, a my jezdzimy po calej Polsce!! To my z wlasnych kieszeni bawimy sie w Ultraske, to my robimy plakaty, vlepy itd.!! A teraz wlaze na forum i czytam, ze to my jestesmy dnem itd. Co wy sobie jaja robicie z nas?? Polowa z was przychodzi na mecz 10 min. wczesniej - wyjdzie z auta kupi bilet za 10 zl. i jeszcze ma pretensje o doping, ultras i wyjazdy!! Do skarbonki nie wrzuci nawet 5 zl, bo woli 2 piwa za to!! TAK - bede narzekal!! Mam do tego prawo, jako kibic legendarnego klubu!! Bo wg. mnie taki klub, ma obowiazek walczyc o najwyzsze cele -> nie ma, ze boli!! Jak gra w 2 lidze, to znaczy nic wiecej, tylko to, ze ktos za***rdolil sprawe!! I powinno sie go rozliczyc!! :twisted: Miasto ma wieksze problemy na glowie?? Powiem krotko - gdyby nie Ruch to pewnie Chorzow by byl dzielnica Katowic!! Niech mi ktos jeszcze wyjedzie z textem, ze kibice sa daremni itd. Czy wy wogole przemysleliscie dokladnie, to co napisane zostalo...??? :twisted: :twisted: PozdRawiam!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#48 Post autor: Simone » 25 lip 2005, o 21:53

a ja nie ... jakby ktos pogadal z kims z klubu i klub szanownego Krzysztofa ukaral finansowo , wydupil etc ...
A tak wysle sie do gazet , ci zwesza sensacje , zacznie sie pi***olenie kibice w przeciw pilkarzom , generazlizowanie
ogolnie dupny ferment wokol Ruchu - a to on jest Najwazniejszy
niemniej jednak nie mozna tego tak zostawic tylko nie w ten sposob uwazam

Lofs
Kontakt:

#49 Post autor: Lofs » 25 lip 2005, o 21:59

Patton pisze:Teraz sie wqrwilem!! My kibice gorzej od zarzadu?? A kto do cholery ciagle rzucal nam klody pod nogi?? Kto kazal flagi sciagac, zabranial jakichs choreo itd.?? To my kibice wlasnie stamowimy o obliczu tego klubu!! Pilkarzyki sie z nas smieja, a my jezdzimy po calej Polsce!! To my z wlasnych kieszeni bawimy sie w Ultraske, to my robimy plakaty, vlepy itd.!! A teraz wlaze na forum i czytam, ze to my jestesmy dnem itd. Co wy sobie jaja robicie z nas?? Polowa z was przychodzi na mecz 10 min. wczesniej - wyjdzie z auta kupi bilet za 10 zl. i jeszcze ma pretensje o doping, ultras i wyjazdy!! Do skarbonki nie wrzuci nawet 5 zl, bo woli 2 piwa za to!! TAK - bede narzekal!! Mam do tego prawo, jako kibic legendarnego klubu!! Bo wg. mnie taki klub, ma obowiazek walczyc o najwyzsze cele -> nie ma, ze boli!! Jak gra w 2 lidze, to znaczy nic wiecej, tylko to, ze ktos za***rdolil sprawe!! I powinno sie go rozliczyc!! :twisted: Miasto ma wieksze problemy na glowie?? Powiem krotko - gdyby nie Ruch to pewnie Chorzow by byl dzielnica Katowic!! Niech mi ktos jeszcze wyjedzie z textem, ze kibice sa daremni itd. Czy wy wogole przemysleliscie dokladnie, to co napisane zostalo...??? :twisted: :twisted: PozdRawiam!!
100% racji Patton, ale gadanie z nimi nie ma sensu - oni przecież wiedzą lepiej, bo są "kumaci".
Panie, zmiłuj się nad nami...

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#50 Post autor: L.G » 25 lip 2005, o 22:01

Simone pisze:a ja nie ... jakby ktos pogadal z kims z klubu i klub szanownego Krzysztofa ukaral finansowo , wydupil etc ...
Mosz dojścia ??? Do Śliwińskiego, Klimka czy Ziętka ??? Mosz ??? to idź pogodej i niech ta grecko gwiazda wywalą na zbity ryj zamiast jeszcze jedyn rok płacić za damskie przyrodzenie.
Jo dojść nie mom. Ale mom DOJŚ tego dziadostwa to coś proponuja !! Może nie najlepsze rozwiązania ale i tak lepsze od bezczynnego narzekania :!: :!:
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#51 Post autor: Simone » 25 lip 2005, o 22:12

spokojnie ... tez uwazam ze to co zaproponowales to najskuteczniejszy sposob ale moze zaszkodzic klubowi
A co do dojsc to jest na forum niejaki Amra ktory z tego co wiem jest w zarzadzie , w kazdym razie ma cos tam do powiedzenia - przynajmniej mam taka nadzieje On powinien pogadac

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#52 Post autor: L.G » 25 lip 2005, o 22:13

ku*** !! Nauka czytania ze zrozumieniem w tym kraju leży i kwiczy !!!
Lofs i Paton co mo ultraska do niezdrowych układów wewnątrz klubu ? Co mo ultraska do niebieskiej rodziny i do faktu, że ta klika leje ciepłym sikiem na całe nasze ultraskie i nieultraskie stresy. Łod wywieszanio fan i ustawek relacje panujące wklubie się nie zmienią. Może zrozumicie w końcu, że władze klubu i takie exMoskity, Bizaki itp, w doopie mają wiela szalików bydzie im powiewać z trybun, dopóki nie zacznie im się polić koło dupy i nie bydzie przełożenia, wyniki, kibice >> papu.
No ale mogymy sie wadzić i DZIELIĆ na lepszych kibiców i gorszych... im w to graj... divide et impera
Amen

I o to chodzi w stwierdzeniu, że MY jako kibice som my daremni. Bo wadza mo nos w rzyci. A są kluby w tym kraju, z którymi Zarzad czy sie mu to podobo czy nie liczyć sie musi.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2005, o 22:20 przez L.G, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#53 Post autor: Patton » 25 lip 2005, o 22:20

łowca goroli pisze:ku*** !! Nauka czytania ze zrozumieniem w tym kraju leży i kwiczy !!!
Lofs i Paton co mo ultraska do niezdrowych układów wewnątrz klubu ? Co mo ultraska do niebieskiej rodziny i do faktu, że ta klika leje ciepłym sikiem na całe nasze ultraskie i nieultraskie stresy. Łod wywieszanio fan i ustawek relacje panujące wklubie się nie zmienią. Może zrozumicie w końcu, że władze klubu i takie exMoskity, Bizaki itp, w doopie mają wiela szalików bydzie im powiewać z trybun, dopóki nie zacznie im się polić koło dupy i nie bydzie przełożenia, wyniki, kibice >> papu.
No ale mogymy sie wadzić i DZIELIĆ na lepszych kibiców i gorszych... im w to graj... divide et impera
Amen
100% racji - naucz sie czytac ze zrozumieniem, bo ja nie pisalem nic do Ciebie... :roll:

P.S. Zrozum jedno - ja chce pelnych trybun na cichej w niebieskich barwach!!! I po to duzo chlopakow za***rdala na trybunach!! A to, ze oni nas maja w du*** to wiemy dluzej nic Tobie sie wydaje!! Tylko Ty chyba nie zrozumiales co napisalem...

PozdRo!!

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#54 Post autor: L.G » 25 lip 2005, o 22:23

Jo tyż chca takich trybum i szanuja to wielce, że zapieprzosz kole tego. Ale nie bydzie pełnych trybun jak na murawie bydzie kabareton zamiast szpilu !

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#55 Post autor: Patton » 25 lip 2005, o 22:25

łowca goroli pisze:Jo tyż chca takich trybum i szanuja to wielce, że zapieprzosz kole tego. Ale nie bydzie pełnych trybun jak na murawie bydzie kabareton zamiast szpilu !
Nie zapieprzam - a wiesz dlaczego?? Bo z kibicami Ruchu to nie ma sensu... EOT

P.S. Ten klub wiecej dzieli niz jednoczy.

EDIT

"ps W razie czego można nawrócić się na Dospel !"

Skad wiesz?? Probowales juz...?? :twisted:
Ostatnio zmieniony 25 lip 2005, o 22:31 przez Patton, łącznie zmieniany 1 raz.

ishateR

#56 Post autor: ishateR » 25 lip 2005, o 22:29

zas widza niepotrzebne wadzenie....

CHORZOWIE CHORZOWIE CHORZOWIE TY NAJLEPSZYCH KIBICÓW W POLSCE MASZ....

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#57 Post autor: L.G » 25 lip 2005, o 22:30

Patton pisze:P.S. Ten klub wiecej dzieli niz jednoczy.
Cóż. Więc ukontEntowani tym genialnym naukowym wnioskiem, nie próbując walczyć z karmą, zalejemy żale kolejnym piwem i popławimy się w wielkości dni, które przeminęły z wiatrem

ps W razie czego zawsze można nawrócić się na Dospel !

COBRA

#58 Post autor: COBRA » 25 lip 2005, o 22:33

Czyli jak zawsze my sie wadzemy i nic z tego nie ma a pan B.Z panem Ś i panem F.siedzom czytajom i maja z nos lacha!!!

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#59 Post autor: L.G » 25 lip 2005, o 22:38

COBRA pisze:Czyli jak zawsze my sie wadzemy i nic z tego nie ma a pan B.Z panem Ś i panem F.siedzom czytajom i maja z nos lacha!!!
Wiysz co ? Wyśla tym list, choćbych som musioł sie podpisać.
Lawina tyż zwykle zaczyno się łod jednego kamyczka.

Nu B. pogadi !

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#60 Post autor: hanys1920 » 25 lip 2005, o 23:00

Patton..na początek..kiedys gadaliśmy..pisząc kibice zdiadziali..niemiałem na mysli ani NU ani ekipy gdyż to oceniam bardzo pozytywnie..chodzi mi o wszelkie inicjatywy..którymi powinni kierowac kibice..kibice zednoczeni pod niebieska eRka..bez względu na to czy są z NU czy PF czy znikąd..po prostu by byli kibicami Ruchu i by w tych trudnych czasach cos robić..poza meczami..a gdy było rzeczywiście...za rogalika to wiesz jak to wyglądało..powołujemy sie na inne kluby, bierzemy je sobie za wzór, w organizacji, jak to sie wydostali z dna, ale to im tego nikt nie dał kibice sami sie zorganizowali..wielkie ss.... a zreszta wydaje mi sie że dobrze wiesz o co mi chodziło..narzekanie, narzekaniem byleby było na miejscu, wińmy tych którzy za to sa naprawde odpowiedzialni i kto to naprawdę za***przył..nie wydaje mi się by za obecny stan rzeczy odpowidała gorol a jednak hanys ze świonów..Patton drobna uwaga rozumie włodarzy Chorzowa jako nie- kibic, jako kibic Ruchu..mam identyczne zdanie jak Ty...już kiedys sport traktowali po macoszemu włodarze miasta gdy nam w miare dobrz szło...a co dopiero teraz..
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

ODPOWIEDZ