DLACZEGO TAK CIU*** STROJE ???!!! Może to przyczyna fatum ??
-
Chop dobrze godo popierom!!!
Najlepsze jest to ze w nowym sezonie wchodzil na boisko bedzie Biza i pol stadionu bedzie spiewac-Biza Biza Biza golBiza gol Biza goooollll!
Najlepsze jest to ze w nowym sezonie wchodzil na boisko bedzie Biza i pol stadionu bedzie spiewac-Biza Biza Biza golBiza gol Biza goooollll!
Ostatnio zmieniony 25 lip 2005, o 22:15 przez COBRA, łącznie zmieniany 1 raz.
- Patton
- Kontakt:
Teraz sie wqrwilem!! My kibice gorzej od zarzadu?? A kto do cholery ciagle rzucal nam klody pod nogi?? Kto kazal flagi sciagac, zabranial jakichs choreo itd.?? To my kibice wlasnie stamowimy o obliczu tego klubu!! Pilkarzyki sie z nas smieja, a my jezdzimy po calej Polsce!! To my z wlasnych kieszeni bawimy sie w Ultraske, to my robimy plakaty, vlepy itd.!! A teraz wlaze na forum i czytam, ze to my jestesmy dnem itd. Co wy sobie jaja robicie z nas?? Polowa z was przychodzi na mecz 10 min. wczesniej - wyjdzie z auta kupi bilet za 10 zl. i jeszcze ma pretensje o doping, ultras i wyjazdy!! Do skarbonki nie wrzuci nawet 5 zl, bo woli 2 piwa za to!! TAK - bede narzekal!! Mam do tego prawo, jako kibic legendarnego klubu!! Bo wg. mnie taki klub, ma obowiazek walczyc o najwyzsze cele -> nie ma, ze boli!! Jak gra w 2 lidze, to znaczy nic wiecej, tylko to, ze ktos za***rdolil sprawe!! I powinno sie go rozliczyc!! :twisted: Miasto ma wieksze problemy na glowie?? Powiem krotko - gdyby nie Ruch to pewnie Chorzow by byl dzielnica Katowic!! Niech mi ktos jeszcze wyjedzie z textem, ze kibice sa daremni itd. Czy wy wogole przemysleliscie dokladnie, to co napisane zostalo...??? :twisted: :twisted: PozdRawiam!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- Simone
- Kontakt:
a ja nie ... jakby ktos pogadal z kims z klubu i klub szanownego Krzysztofa ukaral finansowo , wydupil etc ...
A tak wysle sie do gazet , ci zwesza sensacje , zacznie sie pi***olenie kibice w przeciw pilkarzom , generazlizowanie
ogolnie dupny ferment wokol Ruchu - a to on jest Najwazniejszy
niemniej jednak nie mozna tego tak zostawic tylko nie w ten sposob uwazam
A tak wysle sie do gazet , ci zwesza sensacje , zacznie sie pi***olenie kibice w przeciw pilkarzom , generazlizowanie
ogolnie dupny ferment wokol Ruchu - a to on jest Najwazniejszy
niemniej jednak nie mozna tego tak zostawic tylko nie w ten sposob uwazam
-
- Kontakt:
100% racji Patton, ale gadanie z nimi nie ma sensu - oni przecież wiedzą lepiej, bo są "kumaci".Patton pisze:Teraz sie wqrwilem!! My kibice gorzej od zarzadu?? A kto do cholery ciagle rzucal nam klody pod nogi?? Kto kazal flagi sciagac, zabranial jakichs choreo itd.?? To my kibice wlasnie stamowimy o obliczu tego klubu!! Pilkarzyki sie z nas smieja, a my jezdzimy po calej Polsce!! To my z wlasnych kieszeni bawimy sie w Ultraske, to my robimy plakaty, vlepy itd.!! A teraz wlaze na forum i czytam, ze to my jestesmy dnem itd. Co wy sobie jaja robicie z nas?? Polowa z was przychodzi na mecz 10 min. wczesniej - wyjdzie z auta kupi bilet za 10 zl. i jeszcze ma pretensje o doping, ultras i wyjazdy!! Do skarbonki nie wrzuci nawet 5 zl, bo woli 2 piwa za to!! TAK - bede narzekal!! Mam do tego prawo, jako kibic legendarnego klubu!! Bo wg. mnie taki klub, ma obowiazek walczyc o najwyzsze cele -> nie ma, ze boli!! Jak gra w 2 lidze, to znaczy nic wiecej, tylko to, ze ktos za***rdolil sprawe!! I powinno sie go rozliczyc!! :twisted: Miasto ma wieksze problemy na glowie?? Powiem krotko - gdyby nie Ruch to pewnie Chorzow by byl dzielnica Katowic!! Niech mi ktos jeszcze wyjedzie z textem, ze kibice sa daremni itd. Czy wy wogole przemysleliscie dokladnie, to co napisane zostalo...??? :twisted: :twisted: PozdRawiam!!
Panie, zmiłuj się nad nami...
- L.G
- Kontakt:
Mosz dojścia ??? Do Śliwińskiego, Klimka czy Ziętka ??? Mosz ??? to idź pogodej i niech ta grecko gwiazda wywalą na zbity ryj zamiast jeszcze jedyn rok płacić za damskie przyrodzenie.Simone pisze:a ja nie ... jakby ktos pogadal z kims z klubu i klub szanownego Krzysztofa ukaral finansowo , wydupil etc ...
Jo dojść nie mom. Ale mom DOJŚ tego dziadostwa to coś proponuja !! Może nie najlepsze rozwiązania ale i tak lepsze od bezczynnego narzekania

słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- Simone
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
ku*** !! Nauka czytania ze zrozumieniem w tym kraju leży i kwiczy !!!
Lofs i Paton co mo ultraska do niezdrowych układów wewnątrz klubu ? Co mo ultraska do niebieskiej rodziny i do faktu, że ta klika leje ciepłym sikiem na całe nasze ultraskie i nieultraskie stresy. Łod wywieszanio fan i ustawek relacje panujące wklubie się nie zmienią. Może zrozumicie w końcu, że władze klubu i takie exMoskity, Bizaki itp, w doopie mają wiela szalików bydzie im powiewać z trybun, dopóki nie zacznie im się polić koło dupy i nie bydzie przełożenia, wyniki, kibice >> papu.
No ale mogymy sie wadzić i DZIELIĆ na lepszych kibiców i gorszych... im w to graj... divide et impera
Amen
I o to chodzi w stwierdzeniu, że MY jako kibice som my daremni. Bo wadza mo nos w rzyci. A są kluby w tym kraju, z którymi Zarzad czy sie mu to podobo czy nie liczyć sie musi.
Lofs i Paton co mo ultraska do niezdrowych układów wewnątrz klubu ? Co mo ultraska do niebieskiej rodziny i do faktu, że ta klika leje ciepłym sikiem na całe nasze ultraskie i nieultraskie stresy. Łod wywieszanio fan i ustawek relacje panujące wklubie się nie zmienią. Może zrozumicie w końcu, że władze klubu i takie exMoskity, Bizaki itp, w doopie mają wiela szalików bydzie im powiewać z trybun, dopóki nie zacznie im się polić koło dupy i nie bydzie przełożenia, wyniki, kibice >> papu.
No ale mogymy sie wadzić i DZIELIĆ na lepszych kibiców i gorszych... im w to graj... divide et impera
Amen
I o to chodzi w stwierdzeniu, że MY jako kibice som my daremni. Bo wadza mo nos w rzyci. A są kluby w tym kraju, z którymi Zarzad czy sie mu to podobo czy nie liczyć sie musi.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2005, o 22:20 przez L.G, łącznie zmieniany 1 raz.
- Patton
- Kontakt:
100% racji - naucz sie czytac ze zrozumieniem, bo ja nie pisalem nic do Ciebie... :roll:łowca goroli pisze:ku*** !! Nauka czytania ze zrozumieniem w tym kraju leży i kwiczy !!!
Amen
P.S. Zrozum jedno - ja chce pelnych trybun na cichej w niebieskich barwach!!! I po to duzo chlopakow za***rdala na trybunach!! A to, ze oni nas maja w du*** to wiemy dluzej nic Tobie sie wydaje!! Tylko Ty chyba nie zrozumiales co napisalem...
PozdRo!!
- L.G
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Nie zapieprzam - a wiesz dlaczego?? Bo z kibicami Ruchu to nie ma sensu... EOTłowca goroli pisze:Jo tyż chca takich trybum i szanuja to wielce, że zapieprzosz kole tego. Ale nie bydzie pełnych trybun jak na murawie bydzie kabareton zamiast szpilu !
P.S. Ten klub wiecej dzieli niz jednoczy.
EDIT
"ps W razie czego można nawrócić się na Dospel !"
Skad wiesz?? Probowales juz...?? :twisted:
Ostatnio zmieniony 25 lip 2005, o 22:31 przez Patton, łącznie zmieniany 1 raz.
- L.G
- Kontakt:
Cóż. Więc ukontEntowani tym genialnym naukowym wnioskiem, nie próbując walczyć z karmą, zalejemy żale kolejnym piwem i popławimy się w wielkości dni, które przeminęły z wiatremPatton pisze:P.S. Ten klub wiecej dzieli niz jednoczy.
ps W razie czego zawsze można nawrócić się na Dospel !
- L.G
- Kontakt:
Wiysz co ? Wyśla tym list, choćbych som musioł sie podpisać.COBRA pisze:Czyli jak zawsze my sie wadzemy i nic z tego nie ma a pan B.Z panem Ś i panem F.siedzom czytajom i maja z nos lacha!!!
Lawina tyż zwykle zaczyno się łod jednego kamyczka.
Nu B. pogadi !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Patton..na początek..kiedys gadaliśmy..pisząc kibice zdiadziali..niemiałem na mysli ani NU ani ekipy gdyż to oceniam bardzo pozytywnie..chodzi mi o wszelkie inicjatywy..którymi powinni kierowac kibice..kibice zednoczeni pod niebieska eRka..bez względu na to czy są z NU czy PF czy znikąd..po prostu by byli kibicami Ruchu i by w tych trudnych czasach cos robić..poza meczami..a gdy było rzeczywiście...za rogalika to wiesz jak to wyglądało..powołujemy sie na inne kluby, bierzemy je sobie za wzór, w organizacji, jak to sie wydostali z dna, ale to im tego nikt nie dał kibice sami sie zorganizowali..wielkie ss.... a zreszta wydaje mi sie że dobrze wiesz o co mi chodziło..narzekanie, narzekaniem byleby było na miejscu, wińmy tych którzy za to sa naprawde odpowiedzialni i kto to naprawdę za***przył..nie wydaje mi się by za obecny stan rzeczy odpowidała gorol a jednak hanys ze świonów..Patton drobna uwaga rozumie włodarzy Chorzowa jako nie- kibic, jako kibic Ruchu..mam identyczne zdanie jak Ty...już kiedys sport traktowali po macoszemu włodarze miasta gdy nam w miare dobrz szło...a co dopiero teraz..
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl