Ruch Chorzów - Arka Gdynia
- Lutz
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Ruch Chorzow sie skonczyl w 2000r. Koniec!! Nie ma juz Ruchu. Teraz pora sie wybrac na ich trening... Tak podziekowac za ciezki i meczacy sezon, za walke, za to, ze maja w du*** Ruch. Wszystkim bez wyjatku - nie ma niebieskich mlodych wilczkow, nie ma starych - wszyscy sa po rowno winni!! Od Pepe, Po Sibika. Tyle ode mnie. Nigdy sie tak nie czulem jak teraz, dziekuje wam za to!! 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
- osik
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
- Siwy82
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie wiem ku*** czy sie śmiać czy płakać nie ma słów na to co te ch*** dzisiej zaprezentowali (zreszta nie tylko dziś) Arka dwa razy pierdła i bylo po szpilu.
Im na***ie w tych barażach byle Unia Janikowo czy inna zapizdziala wiocha.
Im na***ie w tych barażach byle Unia Janikowo czy inna zapizdziala wiocha.
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mom nadzieja, że hasło śpiewane dzisiej:
jak spadniemy to was zajebiemy
w przypadku spadku stanie się rzeczywistoscią. Piszecie gorole nos spuszczą, a jo wom powiem jeden ch** w tej drużynie nie gro nikt, jedyny kery dzisioj coś próbowoł był Pepe, ale lotać, kiwać, podawać i strzelać to jak na jednego zawodnika za dużo. Karnego być nie powinno, ale z góry pisza, żeby nie pomyśloł ktoś przypadkiem że nos sędzia wyjeboł, bo prawda taka że to mny ch*** grali, pierwsza groźna sytuacja była chyba w pierwszej czy drugiej minucie strzał w boczno siatka, ale potem na kolejny strzał chyba było czekać do 35 min i był to strzał Unierzyńskiego 5 metr ów nad bramą. Nasze grajki sie przewracali jak domino choby w łyżwach grali. Pierwsza brama chyba ze dwóch z Arki w polu karnym obok nich stoi, podkreśle słowo stoi czterech naszych a jeden z nich oddaje bezproblemu strzał, który z mojej perspektywy Nowak mógł jednak chycic.
Teraz baraże a potem wy***rdalać
jak spadniemy to was zajebiemy
w przypadku spadku stanie się rzeczywistoscią. Piszecie gorole nos spuszczą, a jo wom powiem jeden ch** w tej drużynie nie gro nikt, jedyny kery dzisioj coś próbowoł był Pepe, ale lotać, kiwać, podawać i strzelać to jak na jednego zawodnika za dużo. Karnego być nie powinno, ale z góry pisza, żeby nie pomyśloł ktoś przypadkiem że nos sędzia wyjeboł, bo prawda taka że to mny ch*** grali, pierwsza groźna sytuacja była chyba w pierwszej czy drugiej minucie strzał w boczno siatka, ale potem na kolejny strzał chyba było czekać do 35 min i był to strzał Unierzyńskiego 5 metr ów nad bramą. Nasze grajki sie przewracali jak domino choby w łyżwach grali. Pierwsza brama chyba ze dwóch z Arki w polu karnym obok nich stoi, podkreśle słowo stoi czterech naszych a jeden z nich oddaje bezproblemu strzał, który z mojej perspektywy Nowak mógł jednak chycic.
Teraz baraże a potem wy***rdalać
- Anmael
- Kontakt:
Ja pi***ole !! Nie mam slow. Dzis WSZYSCY zawiedli - i stare ci*** kere do emerytury pilkarskiej chca dociagnac i mlodziez - boze tu sie nikt nienadaje prawie. Nie ma juz Ruchu - trzeba ro***erdoli to towarzystwo - BEZ SENTYMENTOW , nie potrafisz grac - wy***rdalaj ; nikt tu nie bedzie za zaslugi juz siedzial !!!! Zenada !!!
ch** WAM W TWARZE PSEUDOPILKARZE
ch** WAM W TWARZE PSEUDOPILKARZE
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]
[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]