--->MKS MŁAWA-RUCH Chorzów<---
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Anmael
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
SMIESZA MNIE NIEKTÓRE WYPOWIEDZI. LUDZIE WY SIE CIESZYCIE,ZE MARKA JAKA KIEDYS BYŁ RUCH Chorzów DZIS JEST TRAKTOWANA JAKO ŁATWY DOSTARCZYCIEL PUNKTÓW OBOJETNIE Z KIM GRAMY. NIEWIEM ILU Z WAS PAMIETA PIERWSZY SPADEK I WYJAZDY WTEDY??. JAK SIE WTEDY JECHAŁO NA SZPIL TO OBOJETNIE KAJ RUCH GROŁ TO SPIKER OMAŁO NIE DOSTOŁ ORGAZMU. NA KAZDEJ WIOSCE SIE CIESZYLI,ZE ZOBACZĄ RUCH A DZIS SIE CIESZA ZE PRZYJEDZIE RUCH BO ŁATWO BYDZIE ZDOBYC PUNKTY. HASŁO TYPU II LIGA II LIGA HKS !!!! POZOSTAWIAM BEZ KOMENTARZA ZRESZTĄ ŁYSY WSZYSTKO POWIEDZIOŁ. POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH SZCZEGOLNIE TYCH KTÓRZY CHCA RUCHU ZWYCIESKIEGO I GRAJACEGO W I LIDZE.
"SŁUCHAJ JEZU JAK CIE BŁAGA LUD ZROB Z CHORZOWA MISTRZA Polski ZNÓW.' OBYM TEGO DOŻYŁ.

"SŁUCHAJ JEZU JAK CIE BŁAGA LUD ZROB Z CHORZOWA MISTRZA Polski ZNÓW.' OBYM TEGO DOŻYŁ.

- fRyta
- Kontakt:
Panewniki pisze:II LIGA II LIGA HKSI NIE MA MOWY O ODWROCIE
NASZYM CELEM JEST POWROT TAM GDZIE JEST NASZE MIEJSCE CZYLI DO 1 LIGI!!! I ZDOBYWANIE NASTEPNYCH MAJSTROW I PUCHAROW!!! Nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie spadek do 2 byl strasznym i niewyobrazalnym ciosem a gdybysmy mieli poleciec do 3 to do mnie to jest KONIEC SWIATA!!!
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !
-
- Kontakt:
Jak nie wygramy z Mławą, to baraże pewne. Po cichu liczę na 6 punktów w dwóch najbliższych meczach. Boję się, że "koledzy" z Radomia kupują zawycięstwa w pakiecie i ŁKS będzie gryzł w Chorzowie trawę. Mława jest tak słaba, że w końcu Ruch powinien im coś wepchnąć. Po meczu z Sosnowcem jest umiarkowanym optymistą. Chyba, że posędziuje nam sędzia F. :lol: albo jakiś z jego kolegów (Kotos). Stawiam na 2:0 dla nas (Alex z wolnego i Pepe po kontrze). A tak nawiasem mówiąc dziwię się skąd jeszcze u mnie tyle optymizmu w tym "wspaniałym" sezonie