ŚRUTWA
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Gerhat - za całym szacunkiym ,a le Ty mi już na nerwy działosz z tym antyśrutwowymyi paroalmi ( i nie tylko ty). Niy wiym jako jest sytuacja w szatni bez to tyż na tyn temat sie niy wypowiadom - chca ino skomentować sportowo wartość ty osoby. Już pisołech kajś ponad 100 torów , Srutwo boł jak było ciulato, Srutwa jest dali jak je lepi, sercym i duchym z Chorzowskim Ruchym , a że niy zawsze sie tyn "bal" od niego tak odbije co by do tora wlecioł - trudno ponad 30 lot robi tysh swoje . Co niy zmienio faktu że od poru lot je naszym nojlepszym snajperym . I nie przyjmuja tłumaczyń - że jest tak bo modzi niy dostowajom skuli niego szans. Ch.... prowda - Cwielong gro durch i co ????? Kein Tor bist jetzt . Ja ....wychania formy , ale czas nojwyższy co by mu sie ta wahadło na ta lepszo strona przestawiło bo inaczy bydzie mioł coroz to mniyj szans do tego żeby co strzelić , nastympny przykład Mława w tamtym sezonie - modzie mieli okazjo jak nigdy co by sie wykozać i pokozać - wynik pamiyntomy. Jo wiym ino jedno - jo patrza na tabela i na lista strzelców a tam stoi : Bizacki 3 v: Srutwa 2+2 asysty. I tela w tematcie i to powinno styknoć jako riposta do tych co na Maria i Bizaka tak najeżdżajom. Póki co Ruchu bez tych dwóch "dziadków" niy widza. pzdRRRRRRRRR.
Nie tylko TobieLutz pisze:Gerhat - za całym szacunkiym ,a le Ty mi już na nerwy działosz z tym antyśrutwowymyi paroalmi ( i nie tylko ty).

Ostatnio zmieniony 26 sie 2005, o 11:13 przez Luke, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
bo ile idzie sie wyrzywac na mario i bize kazdy mo słabszy szpił i leprzy ale oni jednak to som motor napyndowy!ale widocznie som tacy co lubiom se pojezdzci po nich!do hu** skonczcie te tematy bo jak narazie to nalerzy im sie podzienka i mocne brawa za to jak grajom!a my ino wyzywac umiemy
im chyba sie chce zigac odtego jak nos słyszom!a mario zawsze był na kibicami i nieroz szło nan im polegac!a my jak ci*** momy go tera w du***! 

[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Kontakt:
Jeszcze sie oczy co niektorym otworza szeroko jak tak dalej bedzie sie liczyc na "talent"(?) strzelecki Maria i Bizaka.
Ludzie oddac mu szacunek za to co zrobil dla RUCHU i stawiac na mlodzych. W meczu ze Szczk. janoszka mial byc na boisku zaraz po bramce na 3:O niech sie ogrywa byla ku temu szansa bo nasz przeciwnik hu** gral. Ale Mario na 10 min. do konca robi cyrk przy zmianie. A co on jest ku*** NIEZNISZCZALNY. Kedys nalezy ustapic mlodszym, czyzby rodzil sie nam nowy przyspawany?
Napierdalajcie na ludzi z pogladami na te sprawe takimi jak np. ja, gerhat, blumen ..., jeszcze wspomnicie nasze slowa.
A mlodzi nie graja bo mamy Bize i Srutwe. Na wiosne bedziemy wzmacniac ekipe pod Srutwe i Bize, wrocimy kiedys do ekstraklasy "dzieki" Srutwie i Bizie i bedziemy montowac ekipe na walke o wysokie cele w oparciu o Srutwe i Bizaka. Tylko oby to nie bylo na 100 lecie RUCHU a liga ta nie byla LIGA OLDBOYOW.
Starcy bo to jest darymne pisanie dopuki co niektorzy nie zrozumia, ze ..... ( i tu sobie dopiszcie, ze np. marcyk jes pi***olniety.)
Ludzie oddac mu szacunek za to co zrobil dla RUCHU i stawiac na mlodzych. W meczu ze Szczk. janoszka mial byc na boisku zaraz po bramce na 3:O niech sie ogrywa byla ku temu szansa bo nasz przeciwnik hu** gral. Ale Mario na 10 min. do konca robi cyrk przy zmianie. A co on jest ku*** NIEZNISZCZALNY. Kedys nalezy ustapic mlodszym, czyzby rodzil sie nam nowy przyspawany?
Napierdalajcie na ludzi z pogladami na te sprawe takimi jak np. ja, gerhat, blumen ..., jeszcze wspomnicie nasze slowa.
A mlodzi nie graja bo mamy Bize i Srutwe. Na wiosne bedziemy wzmacniac ekipe pod Srutwe i Bize, wrocimy kiedys do ekstraklasy "dzieki" Srutwie i Bizie i bedziemy montowac ekipe na walke o wysokie cele w oparciu o Srutwe i Bizaka. Tylko oby to nie bylo na 100 lecie RUCHU a liga ta nie byla LIGA OLDBOYOW.
Starcy bo to jest darymne pisanie dopuki co niektorzy nie zrozumia, ze ..... ( i tu sobie dopiszcie, ze np. marcyk jes pi***olniety.)
-
- Kontakt:
Srutwa duzo zrobil dla Ruchu i napewno zapisze sie w historii naszego zasluzonego klubu. I nie pieprzcie teraz co niektorzy ze Srutwa to jest ciul bo bedziecie swoim dzieciom wnukom opowiadac kiedys ze byl Wilimowski ze byl Cieslik Warzycha i SRUTWA!! Podzielam zdanie ze jest troche stary jako napastnik ale jednak te bramki strzela!! Nie powinien grac napewno calego spotkania bo nie ma juz tyle sil ale na pewno ma ambicje. Nie ma tez Ruchu w du*** bo wytrzymal ta cala ciezka ktora do teraz jest nie oszukujmy sie ciezka. Nie wiadomo co bedzie jutro z naszym ukochanym Ruchem bo w Ruchu jest w stanie po***rdolic sie wszystko z dnia na dzien. Ale wracjac do tematu Srutwy uwazam ze powinien grac ale na pewno nie powinien grac calego spotkania i to samo sie tyczy Bizackiego bo poprostu mimo swego doswiadczenia nie maja juz sil szybkosci i zwinnosci zeby zagrac cale spotkanie na 100% swoich mozliwosci.
-
100% racji!!!!!!!!marcyk pisze:Jeszcze sie oczy co niektorym otworza szeroko jak tak dalej bedzie sie liczyc na "talent"(?) strzelecki Maria i Bizaka.
-
- Kontakt:
Ja tez krytykuje slabe wystepy Mariusza (Sosnowiec), albo jakies chamskie zachowania jak przy zmianie w meczu ze Szczaxa. Tylko ze ja tez staram sie mierzyc wszystkich jedna miara, dostrzegac i chwalic dobre wystepy kazdego pilkarza z osobna, w tym Mariusza, Bizaka, jak i np. Tomka Foszmanczyka ktory zagral bardzo dobrze w Gdansku. I wcale tutaj wiek, czy miejsce urodzenia nie grali roli.
Wk... mnie tymczasem jak niektore osoby napierniczaja na pewnych ludzi niezaleznie od tego jak ci zagraja, czy sie zachowaja. "Z LKS udalo sie fartem, Szczaxa jest slabiutka, Lechia grala w oslabieniu, a zreszta Lechia to beniaminek gdzie graja kelnerzy (ktorzy omal nie wygrywaja w Sosnowcu, ktorzy ogrywaja Widzew), a ponadto mamy tylko 3 punkty, wiec wszyscy ktorzy sie ciesza są "onanistami". Ponadto Mariusz to denny napastnik, a Fornalak nie moze stanac przy doswiadczonym trenerze" niezaleznie co obaj panowie osiagna, ile spotkan wygraja i juz kropka.
WSZYSCY NA SWIT
Bez odbioru.
Wk... mnie tymczasem jak niektore osoby napierniczaja na pewnych ludzi niezaleznie od tego jak ci zagraja, czy sie zachowaja. "Z LKS udalo sie fartem, Szczaxa jest slabiutka, Lechia grala w oslabieniu, a zreszta Lechia to beniaminek gdzie graja kelnerzy (ktorzy omal nie wygrywaja w Sosnowcu, ktorzy ogrywaja Widzew), a ponadto mamy tylko 3 punkty, wiec wszyscy ktorzy sie ciesza są "onanistami". Ponadto Mariusz to denny napastnik, a Fornalak nie moze stanac przy doswiadczonym trenerze" niezaleznie co obaj panowie osiagna, ile spotkan wygraja i juz kropka.
WSZYSCY NA SWIT
Bez odbioru.
-
- Kontakt:
LYSY zeby nie bylo niedomowien, tych slow nie kierowalem pod Twoim adresem, nawet mi szczerze mowiac przez mysl nie przeszles;) A wracajac do Twojej wypowiedzi, a wlasciwie jej konca... Mamy zupelnie inna druzyne teraz niz 3 lata temu, czy chociaz 3 miesiace temu. Trzeba tez patrzec na nia przez nowy pryzmat, a nie miec ciagle pretensji dla tych chlopakow, bo ze skladów kere spadly do II ligi, a potem omal nie spadly do III ligi zostalo poru, najlepszych chopow. A mom wlasnie wrazenie ze ta druzyna musi cos udowadniac i zmywac plamy za Unierzyskim, czy innym Adamskim.
Dajmy im grac od zera, chwalmy za zwyciestwa, krytykujmy za porazki. Zycze milego onanizowania (hehe ten zwrot juz wrósł w to forum
, pozdro LYSY) juz na najblizszych meczach.
Dajmy im grac od zera, chwalmy za zwyciestwa, krytykujmy za porazki. Zycze milego onanizowania (hehe ten zwrot juz wrósł w to forum

- wolfik
- Kontakt:
Zgadza sie Lysy jesli Mario zagra slaby mecz to nalezy go za niego skrytykowac, tyle ze to sie tyczy wszystkich zawodników a nie tylko Mario i Bizaka. Pokazcie mi lepszego napastnika od Maria i wtedy miejcie pretensje ze on nie gra. Ja moge z czystym sumieniem powiedziec ze lepiej od Maria gra Bizak, natomiast Markiewicza czy Ludzinskiego ciezko narazie ocenic
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
a mi sie zdaje ze jak by zamiast maria zagroł ostetnie dwa szpile jakis nowy kupiony napastnik w takim samym stylu jak mario zdobył dwie bramy wywalczył karny i z jego uderzenia wpadła 4 brama to byscie go narynkach nosili! a ze to zrobił mario i wszyscy go pogrzebali juz przed sezonym ze niegro ,stary jest,niemo formy itd to nieumicie sie przyznac do pomyłki!a szkoda bo lebiej by mu sie grało jak bywiedzioł ze go popieracie i bize!fakt som juz starzy i fornal przy stanie 3:0 powinien wpuszczac modych ze szczaxsom zeby sie ogrywali i byli wartosciowi za jakis czas ale to niekoze im juz niegrac jak robiom to dobrze!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
- Lutz
- Kontakt:
Bizak biere kasa za to co robi ?? Lysy , a co mo grać za darmo ?? To jego zawód i w pewnym stopniu profesjonalizm - kopaczy o niebieskim sercu możesz piliczyć terozki na palcach jedny rynki - obojyntnie kaj by niy groł dowo z siebie to co "nojlepsze" - tak je na cołkiym świecie . Z Twoich słów wyniko , że jakby tyn czy owaki dostoł propozycjo z MU to by niy szoł bo je niebieski . Grom tam kaj mi lepi płacom , takie som prawa rynku .Mogymy sie sam wadzić , dyskutować niy zmieni to faktu że np. taki Pepe mioł swoje szynse w tym sezonie - i ich niestyty niy wykorzystoł (0 bramek !!) - Mario , Bizacki :arrow: razym 5. Statystyki niy kłamiom.
Acha i jeszcze jedno - Mario ciepnoł opaska po szpilu z ŁKS - a czymu ?? Mario wrzeszczy, a czymu ?? Mario dyskutuje z syndziami - czymu ?? jo mom na to ino jedno wytłumaczynie - chop żyje szpilym - fakt czasmi odbijo sie to na cołki drużynie - taki mo temperamynt ! Jo wola takiego, jak jakiego muła co obok szpilu przejdzie, tak choby by pańszczyzna odrobioł.
Acha i jeszcze jedno - Mario ciepnoł opaska po szpilu z ŁKS - a czymu ?? Mario wrzeszczy, a czymu ?? Mario dyskutuje z syndziami - czymu ?? jo mom na to ino jedno wytłumaczynie - chop żyje szpilym - fakt czasmi odbijo sie to na cołki drużynie - taki mo temperamynt ! Jo wola takiego, jak jakiego muła co obok szpilu przejdzie, tak choby by pańszczyzna odrobioł.
ze szczaxaLutz pisze:Bizak biere kasa za to co robi ?? Lysy , a co mo grać za darmo ?? To jego zawód i w pewnym stopniu profesjonalizm - kopaczy o niebieskim sercu możesz piliczyć terozki na palcach jedny rynki - obojyntnie kaj by niy groł dowo z siebie to co "nojlepsze" - tak je na cołkiym świecie . Z Twoich słów wyniko , że jakby tyn czy owaki dostoł propozycjo z MU to by niy szoł bo je niebieski . Grom tam kaj mi lepi płacom , takie som prawa rynku .Mogymy sie sam wadzić , dyskutować niy zmieni to faktu że np. taki Pepe mioł swoje szynse w tym sezonie - i ich niestyty niy wykorzystoł (0 bramek !!) - Mario , Bizacki :arrow: razym 5. Statystyki niy kłamiom.

a takie godanie jak mlodzi nie umia to graja starzy a pozatym np jak janoszka abo pepe zaczna grac dobrze to myslicie ze zostana w ruchu pojda tam gdzie 1 liga i kasa a biza z srutwa(epizod w legi) beda grac zawsze w ruchu nawet gdyby grali w 4 lidze tez mom pora kumpli co lang napierdalaja na srutwy ale jak arutwa strzelil bramka z szczaksa to ku*** ich zjebalem przy wszystkich ze lang najezdaja na niego a teraz wielce sie ciesza a po bramce maria na lechi to zostali bez slow i naoisali mi tylko jedno zdanie MARIO BYL JEST I BEDZIE WIELKI